Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 918
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Изобщо не е скъпо- тези дни чакам 5 неща-
мам дънки, шифонена рокля, пола, къси панталонки и дънкова рокля , всяко по 15-18 лв.
В Answear е по- скъпо, да, отделно имат и доставка.

# 151
Къде са 15-18, къде са 7-8? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скъпо е и според мен, но аз съм заклет фен на НМ. Kissing Heart

Няма да връщам калъфа. Много ми хареса и сърце не ми дава. Simple Smile Един път може да ми потрябва и ще ме е яд, че съм го върнала.

# 152
  • Mostly in my mind
В абаут ю иска дебнене. Тогава наистина идва изгодно. На дъщеря ми съм взимала долнище и горнище на Найк за 70 лв общо двете. Това с онези прословути кодове на Дани Петканов и what's app. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
# 154
Deva, пробвай наистина да направиш калъфа за лаптоп на възглавничка, струва ми се чудесен за такава цел, изглежда много мек и пухкав.

# 155
Да, Феникс, и това си мислех. Хареса ми идеята.
Много за малко не става за лаптопа на дъщеря ми, за нея го исках, но ще го запазя.

# 156
Значи, аз не го следя много сайта, но цена 7-8 лв. отдавна не е имало за нещо по- така.
Иначе имаше разни кодове, дебнене из профили, дни с БД, това зарибяваше и трябва- не трябва, поръчаш .😂
Сега така съм с About You, кога ли и там ще сложат доставки и тъкмо ще ме спасят от ненужни покупки.
Този калъф бих го ползвала за несесер за някои по- едри козметики, някой може и клъч да си сътвори от него.😂

# 157
Ти нямаш ли онези бели дънки, детски? На мен ми излязоха 7,49. Simple Smile
А имам много по 10лв. Е, вече няма такива намаления.
Сините, които съм сигурна, че имаш, бяха по 10, сега са 8, но няма наличност.

# 158
Калъфа за лаптоп и на мен ми беше малък, взех си един лилав с презрамка даже, за 15на лева

# 159
Хубав е, ще питам девойката дали ще стане. 2 см е по-широк.

# 160
Ти нямаш ли онези бели дънки, детски? На мен ми излязоха 7,49. Simple Smile
А имам много по 10лв. Е, вече няма такива намаления.
Сините, които съм сигурна, че имаш, бяха по 10, сега са 8, но няма наличност.
Имам белите и едни пастелно прасковено розови , пак детски с висока талия, вторите са ми по- любими.
Сините ги подарих.

# 161
И аз ги имам розовите, много мек и еластичен плат са. И сини, поне 4 нюанса.
Все по 10 лв. са.
За жалост и този калъф ще е малък. 15 инча е нейният лаптоп, калъфа е до 14. Sad

# 162
Моят лаптоп е 14, ще си поръчам май.

# 163
Бобчи, оранжевият калъф е разкошен! Тази материя, от която е, е много стабилна.

# 164
Моят лаптоп е 14, ще си поръчам май.
Аз преди бях купила много хубав калъф, имитира кожа от НМ. Ми не стана, а съм с 14 инчов компютър.
Сега, като купувахте се въздържах да пиша, че и на мен ми харесаха, ама не посмях.
Та измерете си лаптопа и сверете, ако може, явно не всеки калъф става и за 14 инчови.

Общи условия

Активация на акаунт