Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 941
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Може да съм старомодна вече почти 30 годишна лелка ама тая нова мода изобщо не ми харесва. 😃
Ето още нова мода
Скрит текст:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1112402001.html
Полата хич не е лоша, но може ли човек да разбере нещо.

Т'ва е Батман бе Joy

# 406
  • Бургас
Може да съм старомодна вече почти 30 годишна лелка ама тая нова мода изобщо не ми харесва. 😃
Ко речи, ко??

# 407
Не питай, динозавре! 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 19:20 от Анонимен

# 408
Момичета имате ли представа дали тази пижама е уголемена или умалена? Чудя се между М и С… По принцип съм си М, но някои неща от НМ ми са по-добре С.

# 409
  • Русе
След раждането съм L, но М ката на  тази пижама ми се вижда голяма за мен.
Момичета имате ли представа дали тази пижама е уголемена или умалена? Чудя се между М и С… По принцип съм си М, но някои неща от НМ ми са по-добре С.

# 410
Според мен е уголемена. Поръчай си С.

# 411
  • Вестерос
Да ви споделя какво ми се случи. Пускам аз поръчка преди две седмици, разни детски неща и един колан и една пола за мен- черна, тип прегърни ме на сърчица. След няколко дни получавам мейл, че са ми изпратили нещата без полата. За сефте ми се случи, имам толкова много поръчки от хм..

# 412
Преди се случваше често да откажат нещо.

# 413
На намалените цени за лоялни клиенти не важи ли ваучер за върнат текстил? Не ми го приема. И този за рожден ден получих, но за него знаех, че няма да мине на промоционален артикул. Тц, не ми стига само едно намаление, искам още -10%. Няма пък да поръчам, те губят.

# 414
Хартиен ли е?

# 415
  • Бургас
Като съм върнала нещо, за което съм ползвала ваучера си от 5лв, дали има шансове да ми го върнат обратно в профила или много си мечтая?

# 416
Има. Връщаха на някого, но ти си следи и ако трябва им звъни/пиши.

# 417

Не, в приложението.

# 418
Странно. Те хващаха и на намалени. Хартиените правеха проблеми.

# 419
  • Пазарджик
Като съм върнала нещо, за което съм ползвала ваучера си от 5лв, дали има шансове да ми го върнат обратно в профила или много си мечтая?
Два пъти съм връщала ,но никога не са ми възстановявали ваучера.Последното връщане е от преди три седмици.

Общи условия

Активация на акаунт