Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 936
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Странно. Те хващаха и на намалени. Хартиените правеха проблеми.

Сега пробвах да го активирам при ненамален продукт в кошницата и стана. Явно не ми важи за намалени неща. Странно наистина, преди това не беше така. Дано да е някакъв бъг само с моя, а да не е така по принцип вече.

P.S. Ама то ще ми избоде очите - Офертата е валидна на избрани артикули за лоялни клиенти в магазините и онлайн в периода 25.01.-14.02.2023 г. Не се комбинира с други оферти.

Явно не е във ваучера проблема, настоящата оферта е такава Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 00:20 от Raffaella_

# 421
Като съм върнала нещо, за което съм ползвала ваучера си от 5лв, дали има шансове да ми го върнат обратно в профила или много си мечтая?

Не, не се възстановява нито ваучер от 5 лв, нито ползван код за 10 или повече %.
Пише го из приложението в условията ама ми седи бял екран и не зарежда, иначе слагам скрийншот.
 Нищо не губите да им пишете през контактната форма и да попитате дали ще го възстановят.

# 422
Не ми се търси в темата, но специално за 5 лв. имаше възстановени, възможно е да е бил дефектен артикулът, обаче.

# 423
  • Бургас
Аха, ами каквото - такова. Ще изчакам, ще видя, ще питам за всеки случай, пък ако го върнат ваучера - върнат. Благодаря за отговорите Hug

# 424
Аз писах за върнат ваучер от 5 лв. Обадих се след поръчката, защото видях, че съм дублирала продукт. Казаха да откажа поръчката на куриер и  че няма да ми се възстанови ваучера. След отказване на пратката обаче, видях отново в профила си тези 5 лв.

# 425
Не съм и предполагала, че ще харесам и аз някой ден нещо за себе си в мъжката колекция 🙄:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0970818050.html

И разбира се, нали е в намалените, няма подходящ размер за мен от този суитшърт.

# 426
Какво му хареса - цвета ли?
Много е базов, бозов също...нищо интересно за мен Simple Smile

# 427
Много е готин, но за мен това си е пепел от рози, не виолетово.
Моят тийн има няколко такива суитчера и долнища към тях, железни се оказаха, само един тъмнозелен поизбеля, но е носен до дупка.

# 428
И аз пепел от рози го виждам този цвят, но всеки гледа с различни очи…

# 429
  • Mostly in my mind
защо е изкарал това синджирче, по дяволите Joy

# 430
Супер си е суитчера! Ама го няма.

# 431
Мдаа, вече изцяло изчерпан излиза 🧐🤔.. когато сложих линка, имаше големите номера поне. Нали някои не го харесвахте, къде се дяна тогаз…

# 432
Е, не сме го взели ние....ние детски купуваме.

# 433
Някой от балона, който се спотайва😁
Пратили са ми ваучер за чутовните 5 лева, ще взема нещо за детето…

# 434
И аз имам ваЛчер....ноо ще изчакам...

Общи условия

Активация на акаунт