Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 338
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 180
  • русе
Бал... при мен са две  девойки тази година!
Така, че се включвам с две уши за всякакви предложения за марки-магазини, физически, онлайн. Та и аз ще трябва да се докарам с тоалет, тъй де...сложно ще бъде.

# 181
  • София
Еха, колко хубаво! Май месец ще напълним темата със снимки на абитуриентите.

# 182
Мерси Pinko,
Андрюс (имаме вече много положителен опит), Теодор, Кардучи и Мони съм листната и аз.

# 183
  • Sofia
Миналата година обличах абитуриент и след обиколка на магазините за мъжка мода стигнах до следните изводи :
Андрюс- повечето артикули са от изкуствени материи или смес с преобладаващ полиестер.  Моделите с чалга уклон. Средни цени.
Мони - естествени материи, високи цени и безумни кройки . Ръкавите на сакото с половин педя къси, под мишниците странни гънки..
Теодор - естествени материи,  някои  кройки са ок, други не толкова, добри цени
Кардучи -  взех класически костюм от 98% фина вълна, безупречна изработка , цена малко по-висока от горните.
В peek & cloppenburg са хубави костюмите на Boss  - вълна, ушите перфектно , кройките силно вталени , най-висока цена  от всички изброени,  размерите бяха поизчерпани. Купувайте навреме ако се насочите към тях. От Boss избрахме ризата .
С големите номера обувки е  зор,   внасят малко бройки. Намерих прекрасни Lloyd 47 размер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
Хубави мъжки костюми и ризи по точен размер в моите любими Драго и Ко на ъгъла на Алабин и Графа. Избора на платове е впечатляващ.
И се присъединявам към Karen за костюмите на H.Boss и ризите им.
Теодор имат някои хубави костюми и ризи, но някои не стават хич като кройка.
Обувки Boss - поръчахме няколко чифта от обувки.бг и пробва и гледа вкъщи.
Вратовръзка взе от колекцията на прадядо му.
Като ходите за костюма е добре да имате обувките, за да се прецени дължината на панталона.

За младата госпожица беше лесно - тя си проектира роклята, купихме заедно платовете  и моята приятелка и я  уши. Сандалите на ток онлайн от Mytheresa, поръчахме няколко чифта в два съседни номера и вкъщи си избра. От тях идват за един ден пратките. Чантичка мини от Yoox - и тук бяхме поръчали един кашон, че искаше да е в определен цвят, получи и се.

За порасналите момичета - зарадвайте се с някоя красива рокля 🌷

Ще чакам с нетърпение снимки от баловете 🙂

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 07:07 от Al Georgieva

# 185
Георгиева, приятелката ти има ли модно ателие? Щерката също иска роклята ѝ да се шие за бала.
Рокля нова нямам за показване, но почвам да се оглеждам за колани.

# 186
mypi1975, лелелее, сериозна работа с 2 девойки.
Karen, много полезно ми идва твоя обзор.
Ще следя темата, защото и аз съм с абитуриент, който няма никакъв интерес към събитието, дори не е наясно на коя дата точно е. И не че много се напъвам излишно да се харча, но много мразя в последния момент, ако все пак реши с какво иска да е облечен. От скоро има девойка и разчитах, че тя ще го изръчка нещо, но нейния прочит към този бал е сходен.

# 187
Скъпата ми приятелка не смогва, последните години основно прави кройки по модели на български производители и все по-рядко шие, бави се много и не смея да я препоръчам вече.

# 188
Благодаря за информацията Карен!
Не мисля да стигаме до ходене в София. Сега е модерно в Одрин Simple Smile
От Андрюс има сако и панталон от преди 2г. Харесва ми, че коригират всичко. Дори и сака! Но вчера не му пасна размер на риза в раменете. Има и вълнени и изкуствени, и ленени материали.
Теодор отказаха да коригират ризата, но пък му стана в раменете. Аз ще му я коригирам отзад.
От Мони приятелка купува преди няколко години и са доволни. Там още не сме ходили.
В Кардучи само погледнахме набързо.
Да видим. За сега не отказва ходене в магазин. Но ще гледам да не прекалявам.
НО е ужасно в тези Молове. Жега, смрад на всичко, шумно…
Харесал е модел в тъмно синьо на бели карета. Издирвам нещо подобно. Но гледам и друго да хареса.

# 189
Георгиева, приятелката ти има ли модно ателие? Щерката също иска роклята ѝ да се шие за бала.
Рокля нова нямам за показване, но почвам да се оглеждам за колани.

Не знам дали информацията ще ти бъде от полза, но една колежка от години си шие в бившата модна къща Димитър Благоев, дори на дъщеря й балната рокля преди 3 години пак там я ушиха.

# 190
  • В полите на Пирин планина
Големият ми син е абитуриент, но отказва да ходи на бал...
Нямало да си купува костюм. Искал да се черпи само с приятели.
Обаче си отбелязвам от къде могат да се вземат мъжки костюми и ризи, че знае ли човек?! Simple Smile

# 191
  • София
Хубави мъжки костюми и ризи по точен размер в моите любими Драго и Ко на ъгъла на Алабин и Графа. Избора на платове е впечатляващ.

Ако цените са ви по джоба, това е правилното място.
При моя син имаше разлика 3 размера между панталон и сако. Отделно корекции на всичко, включително и ризата.

Показвам ни за малко.
..............

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:04 от змия

# 192
Змия, чудни сте, детето е пълно твое копие, особено устните . Много сте хубави, пу-пу.

# 193
Тъкмо щях да пиша, и Lioness ме изпревари,  Змия страхотни сте и тримата. Много красиви❤️

# 194
  • тук-там
Змия, страхотни сте! Много хубава снимка!
Дайте идея къде да водя щерката на проби. За София питам. До Асеновград не ми се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт