Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 348
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Змия, все едно си му сестра. Приличате си много и изглеждате с малка разлика.  Grinning

# 196
Змия, много сте хубави! 🤗

# 197
Страхотна снимка змия .
Моят младеж навремето категорично отказа да се костюмира. Беше с дънки в тютюнево, т.синя риза, тъмно червено с виолетов нюанс спортно сако, кецове в подобен цвят и цветни чорапи .

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:07 от pep_si

# 198
Змия, много сте хубави!
Мъка страшна са тези балове, ще ми се да ги отменят! Joy
За голямата шихме, но беше зор голям докато намерим шивач, а той пък взе, че закри ателието поради някакво заболяване.
Иначе дрехата беше копринена и стана приказна, но не са много хората, които могат да ушият дреха от такава материя добре.
Иначе има нелоши модели рокли тук - там, но цените са доста променени тази година, платовете - изцяло полиестер.
На витрината на Жана Жекова има хубаво ушити бални, та бални рокли.
Студио Fede преди правеха красиви модели, сега гледам са някакви рисувани изкуствени, но пък са с младежка линия. Откакто закриха магазина нямам поглед, сега се ходи в някакъв офис и май се работи по поръчка.
За малката май ще търся нещо от чужбина по - скоро.
Не ми се плаща цяло състояние за синтетика за една вечер, ако нещо си хареса, поне да не е скъпо.
Копринената дреха беше предвидена така, че да се коригира и да може да се носи пак, затова и решихме да я правим - познайте дали е обличана повече, така си виси.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 10:47 от silver pearl

# 199
Змия, страхотни сте! Много хубава снимка!
Дайте идея къде да водя щерката на проби. За София питам. До Асеновград не ми се ходи.
Алегра, оттам взехме нашата.
Побързайте, защото навсякъде записват моделите за да не се повтори за съответното училище.

# 200
И аз за Алегра съм писала, но съм объркала. Сега минах оттам, преди е бил на Жекова магазин.

# 201
Змия, страхотни сте! Много хубава снимка!
Дайте идея къде да водя щерката на проби. За София питам. До Асеновград не ми се ходи.
Алегра, оттам взехме нашата.
Побързайте, защото навсякъде записват моделите за да не се повтори за съответното училище.
На Алегра моделите и на мен много ми харесват. Но нашата мома я мързеше да идва до София и шихме в Бургаски бутик. Доволни бяхме!

# 202
Момичета, май mtz пита за булчинска рокля щом споменава Асеновград. 🤔

# 203
  • София
Преди години синът ми беше изцяло облечен в Десизо Мони.Като пиша изцяло наистина всичко беше от там-костюм,риза, папионка,обувки и колан.Бях доволна от качеството на плата и ушиването.Пипнат отвсякъде.И най-важното на него му стоеше много добре.
Миналата година го поканиха на сватба и извади абитуриентските одежди и аксесоари отново.И в този смисъл я броя за успешна покупката.
Не така обаче ще бъде с щерката.И отсега съм в тих ужас.Нямам позната шивачка и не ми се ходи никъде извън София.Онлайн покупката също не е вариант,нито за нея,нито за мен.Та ще черпя идеи от тук, ако майките на абитуриентки решат да споделят откъде са се сдобили с тоалети.

# 204
Мими, Алегра шият във Варна, тук имат само салон.
Имат и абитуриентски и булчински.

# 205
  • София
Ние с MTZ сме с абитуриентки, така че вероятно пита за абитуриентска. Моята госпожица е толкова незаинтересована, че хареса една в asos и тия дни ще трябва да я поръчаме, за да има време и за връщане ако не я хареса. Сега лежи с гнойна ангина вкъщи и съвсем не е на тази вълна.

# 206
Мими, Алегра шият във Варна, тук имат само салон.
Имат и абитуриентски и булчински.
Чудесно, значи един ден за булченската рокля ще ни е по близо!  Simple Smile За обувките я карах да идем до Варна, София и тя ми вика "мамо ти луда ли си, за 4 часа бал да обикалям България". Поръча едни сребристи от нета, после ги носи още някалко пъти по дискотеки! Wink

# 207
Няма проблем Клеми, мен ме подведе споменаването на Асеновград. 😅

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:53 от cloè

# 208
Споменахте Асос. И аз гледам рокли там. Въпроса ми е как е качеството и как е връщането. Също и отговарят ли си размерите. От там не съм поръчвала нищо до момента.

# 209
Изпуснала съм на Змия младежа :/

на Десизо Мони по-хай серията е суперска. Качеството е веднъж, но пак трябва да е по поръчка - дължина на ръкави, рамена, т.н.

Алегра имат красиви модели рокли.

Общи условия

Активация на акаунт