Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 360
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 225
Дами, помня че доста от вас си накупиха кожени якета от best secret, моля насочете ме към марка, която предлага качествени якета. Търся черно кожено, изчистен модел, мека кожа, късо. Харесах няколко, но марките не са ми познати се чудя като качество кожата как ще е.

Моят син беше абитуриент миналата година, пазарувахме всичко от Andrews, това беше костюма
https://www.andrews.bg/bg/product/kostyum-ceremony-slim-96001-2
Риза, папийонка, колан, всичко от там взехме, ризата е естествена матрия, стесниха я, паталонът към костюма също. Имаше и доста добра отстъпка за всичко. До последно се борих с него да не е в черно, ама не успях и в интерес на истината докато пробва други цветове ризи и костюми не ми хареса, като сложи този черния и му заспа, знаело си е детето. Bowtie
Слагам малко снимки, моля не ме цитирайте Simple Smile
Скрит текст:
[.
Естествено ръкавите на ризата се навиха още на петата минута и сакото го сложи колкото за снимките, после не знам колко го е носил в ресторанта и в бара, но си се прибра на другитя ден с закопчана догоре риза и папийонка, та не е развлил линията много. Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 20:19 от Elanor

# 226
Супер и младежът,да е жив ,здрав и много успешен!

# 227
Elanor , aз си взех това
Много мека и приятна кожа. Марката AIM ми е абсолютно непозната, но ми харесва.
Харесвам якетата на MAZE, като качество, но нямаше в момента подходящ модел и размер за мен.

# 228
Maze наистина са много качествени. Bugatti също мога да похваля, нямат грешка. От 7 Eleven имам едно яке, страхотно е, но няколко други техни, които съм пробвала, са били с проблеми (шевове, неравномерна структура по кожата) и съм ги връщала моментално. От Gipsy имам лоши впечатления (кофти кройки, кофти кожа).
Mainpol ми е последното купено яке (онова черешовото, което показвах) - пробвах няколко техни в различни цветове и номера, докато нацеля моя номер и моя цвят. Без забележка съм към качеството им.

# 229
MagniM, много мило ми стана от написанато от теб 🙂
Аз мечтая за внуци от преди да имаме деца и либето направо припадаше като отворех дума. Ма то на двайсет е нормално 😃

Elanor, супер е младежът в този вид. Разбира ги костюмите и цветовете. Жив и здрав да е!

# 230
За кожени якета от мен  Goosecraft, много мека и лека кожа, отлично изпълнение. Ако не се лъжа, купих го от About you. Имам и на Мотиви, но не е толкова барнато.

# 231
  • Sofia
Cloe, още ли търсиш вълнено плато?
100% и е дълго Grinning

https://m.aboutyou.bg/p/max-co/prehodno-palto-8415028?utm_medium … _campaign=product

# 232
MagniM, много мило ми стана от написанато от теб 🙂
Най-дългите 9 месеца от живота ми бяха това, Ал. Детето последна година ученичка остана само в България. Що рев изревах аз си знам. Обаче се справи блестящо. Дипломира се, сама си организира всичко за бала, а месец след него я приеха да учи при мен и се събрахме. Уви не за дълго щото гаджето ѝ си я прибра и вече пета година живеят заедно.

...
Аз продължавам да издирвам рокля за партито. И все повече си мисля, че ще ползвам някоя от наличните. Само нови черни обувки си взех. Стилето естествено Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 08:22 от MagniМ

# 233
Магни, прекрасно момиче!!! Да е жива и здрава!
И аз прегледах Бест Сикрет за костюми - за сега не харесах.
има тема за абитуриентите, ако някой се интересува.
яке от Бест Сикрет - това взех. Много съм доволна. Мека телешка кожа. Аз съм М, но взех L. M щеше да ми е тясно в гърдите.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 18:44 от MarietaYo

# 234
MagniM, страхотна е! Жива и здрава да е!
Много ми е драго като видя хубаво, разумно и сериозно момиче. Ма как няма да я вземе при себе си младежът 🙃

Аз днес сложих вълнената пола с дракона
Скрит текст:
Отива си с люляковата ми чанта 💜
Либето вика "Върни Zara-та и си вземи още една такава в друг цвят" 😃палтото е суперско, точно каквото Cloè търси 🙂

# 235
Много благодаря, Карен! 🤗 Много мило от твоя страна. 😍 Да, още търся черно, дълго 100% вълна. Станах историческа с него. 🙈😂Обаче вече съм в Италия и съм се заканила да мина през Max&Co и Макс Мара.
На показаното от теб цепката е отзад, поне няма да е еднакви като бежовото ми такова. То е с две цепки отстрани. 🙈
Ал, права си такова търся. 🤗
Тази пола не си показвала. Много интересена  изглежда.
Да върнеш цикламената на Зара ли иска?

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 18:54 от cloè

# 236
Да, човекът мисли че ще нося само лилавата и цикламената красота ще залежи 😃🙃 човекът има две работни чанти - голяма и средна и не иска и да чуе за още една.

В Италия е лесно, там ще си намериш палто 🙂

Полата е голямата ми находка в края ня миналата зима 💖

# 237
Аз не мисля, че ще залежи, но мъже! 😁
И аз така мислех, но до сега нищо, а компромис в дължината, % вълна и цвета  няма да направя. Доста дрехи не нося поради липсата на такова палто. 🙈
Ако е за друг цвят ще си затворя очите. 😅

От къде е? Страхотна находка!  Много обичам специфични не масови неща. 😍Ако ти се занимава бих се радвала да я видя цялата.

# 238
  • Mediterraneo
Аз за моя бал си купих някакви метри черен плат, без да имам никаква идея какво ще правя. Само и само нашите да ме оставят на мира, че не съм се интересувала. През април още нямах никаква идея, за шивач да не говорим. Отидох обаче да си купувам обувки във Варна Simple Smile Simple Smile Бях с гаджето и майка му( настоящи мъж и свекърва). На една витрина видях най- прекрасната малка черна рокля и просто останах с отворена уста. Свекърва ми ме накара да я пробвам, оказа се точно моята. И... купи ми я. Майка щеше да се гътне. И обувки купих, де, нали затова бях отишла.

Моята щерка завърши една образователна степен, сега й предстои баш завършване на гимназия. Преди две години отиде така на дипломирането
...
не знам сега накъде ще й избият желанията. Определено цялата суета на българския абитурентски бал ми се спестява, слава богу.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:10 от Тарталета

# 239
  • Бургас
Да, много хубаво и полезно би било ако с тези пари имаха едно хубаво пътешествие и по-нормално тържество.

Общи условия

Активация на акаунт