Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 337
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ал честита фурличка!Със здраве да си я разхождаш!И да почерпиш с баклавичка!😘

# 151
Ал, нова прическа ли?
Радвам се, че ти е харесала Фурлата. Моделът го видях на живо и е много елегантен.
Обожавам баклава и ще чакам снимки да хапна поне с очите. 😂😂
Кори за баница не намирам вече тук, а ми се е  хапва. 😁
Вчера бях с моята Зарена. Даже през тялото я носих като исках да са ми свободни ръцете. Училищна раница, раница за плуване бях се натоварила като магаре. 🙈😂
Не съм очаквала, че ще ми е трудно да си намеря черно дълго палто 100% вълна. Намирах или къси или около коляното. Да не говоря, че повечето бяха изкуствени материи. Факт е, че с такова може да се изкара зимата тук. Харесах едно много хубав цвят фуксия.  За него щях да си затворя очите само 20% вълна. Стоеше ми потресаващо зле да минава тази мода на овърдайз.
Да попитам, защото има доста спортуващи момичета пиете ли нещо преди или след тренировка? Нещо направих вчера и шия, рамене и гръб ме болят днес. Имах си проблем от преди 20 години от фитнес и явно се обади пак. Като си раздвижа раменете пукат ли пукат костите, остави че ме и боли. Май, май колаген е за тази работа.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 14:45 от cloè

# 152
Чадър в малка чанта ми звучи невъзможно.
Някои от моделите на Арт са с минимален размер и се побират в малки чантички. Личен опит. Незаменими са, а спиците им са ветроустойчиви

# 153
Прическата същата, боя само.

Ето я баклавата, още малко и ще я почваме 😃

Преди и след спорт не пия нищо, нямам нужда. Не се схващам, не ме боли (пу-пу, да чукам на дърво) За стави ще си взема февруари/март и три месеца всеки ден, не че нещо много прави, но за мое успокоение

Ето едно много приятно палто на Кенсол
https://kensol.eu/shop/палто-731-22-черно/
Аз имам такова зелено и съм много доволна от качеството

Чантите на Зара са перфектно изработени, кафявата не ми пасва на дрехите, но цикламената е уау. Та си имам две нови чанти 😎

# 154
  • София
Ал, баклавата изглежда феноменално! Heart Eyes
Сигурна ли си, че не е от турската сладкарница? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 155
Ал, поздравления изглежда страхотно, а съм сигурна, че е и много вкусна. 😍
Адмирации ти си правила корите, не са готови. 👏🏻
Спомням си твоето беше шам фъстък цвета. 😍
За сега две чанти, лилавата и цикламената. 😍
Аз искам с така дължина, че нося дълги поли и рокли.

Пият някакви аминокиселини, гледам има някакъв автомат във фитнеса. Пробвах два пъти и не ми хареса, много е сладко. Дано се включи някое друго момиче и сподели нещо. Ще разпитам и във фитнеса едва ли да съм единствената. 😁

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 19:07 от cloè

# 156
  • Бургас/Пз
Ал, уникално изглежда баклавата.😘

Клое, аз пия доста добавки последните 3 гадини. Преди тренировка не пия нищо, но ям някаква комбинация от протеин и въглехидрат около час и половина преди това. След тренировка веднага пия протеин и след още час и нещо - вечерям. Пия колаген сутрин на гладно и 40 минути след него МСМ. После закусвам. Преди обяд - витамин С, а след като се наобядвам - вечерна иглика или омега 3 /двете ми идват много и затова ги редувам/ Вечер - магнезий след вечеря и преди лягане пробиотик.
Някой тук ще каже, че пия прекалено много неща, но аз лично си знам какви проблеми имам и с тези добавки се чувствам добре. Да добавя, че съм на 45г и с две операции на двете колена, от които за сега нямам оплаквания. Спортувам силово 4-5пъти седмично и се храня 4 пъти на ден. Simple Smile

# 157
  • Велико Търново
За много години, момичета!Чета всичко наред -нищо не пропускам.Не пазарувам и стила продължава да е траурен, така, че няма и какво да снимам.
Като редовно спортуваща и аз да кажа.Не пия никакви добавки.Тренирам 5-6 пъти седмично-два кросфит, останалите силови в залата.Ходя в залата много рано и съответно тренировката е на гладно, а когато съм на кросфит винаги имам поне едно хранене, което е леко като обем.

Честити чанти на всички!Със здраве и удоволствие да си ги носите.Аз въртя 7-8 Фурли и една от Богданин, която е "вечна".Като я съобщавах на мъжа ми преди години и той накрая отсече "С нея ли ще те изпратим на оня свят? "
Същност имам едно ново червило от последната колекция на Шанел и няколко парфюма пак от същата марка, и нищо друго.

# 158
Възмутена съм от баклавата! Изглежда божествено и ме саботира!

# 159
Добро утро момичета!

Баклавата е веднъж, ще има да тичам и тичам и тичам с толкова енергия днес 😃 Не бях точила кори от ковид стоенето вкъщи и първоначално бях малко стресната. Кори се правят лесно, само време и желание са необходими 🙂

Ani_d, евала че след две операции си имала волята да се върнеш към спорта

Cloè, не идва ли много дълго такова палто..... то хубаво ще покрие дългата пола/рокля, но как ходиш?

Много съм доволна от двете нови чантички, благодаря за добрите пожелания 🌷
Младата госпожица също ги хареса много, особено Furla-та, която и застава ултра добре на рамото и събира телефони, портфейл, слънчеви очила, ключове, червило, т.н.
Сега ще ходя с тях и комп.раница.

# 160
Добро утро момичета!

Баклавата е веднъж, ще има да тичам и тичам и тичам с толкова енергия днес 😃 Не бях точила кори от ковид стоенето вкъщи и първоначално бях малко стресната. Кори се правят лесно, само време и желание са необходими 🙂
С точенето и аз се справям, ама кажи как ги докара на вид така еднакви и прекрасни. Не обичам баклава и рядко правя, но от снимката на твоята ми се прияде рязко. Simple Smile
Мацки, ще ходя на рожден ден парти изненада на шефа и спешно ми трябва коктейлна рокля. Нищо не си харесвам във физическите магазини, давайте линкове за онлайн такива. Идея си нямам какво искам, знам само че не ми се харчат много пари. Имам точно три седмици време.
Скрит текст:
На всичко отгоре в петък банкомата ми открадна картата и два дена се разправям с банката, поне седмица ще мине докато получа новата, а кеш имам само за ежедневните покупки. 

# 161
MagniM, в момента има намаления, коктейлни рокли изобилно след празниците, но доставките са 10-ина дни и нагоре заради намаленията.

Сгъването е от Бон Апети, действа успокояващо 😃https://www.bonapeti.bg/recepti/baklava-s-domashni-kori/
а обичайно я правя накъдрена, ползвам една пръчка от орхидеите ми

# 162
  • София
Ал страхотна баклава!Добре,че не залитам по сладкото,че да устоя скрита зад екрана.Веднъж годишно правя по  Коледа.
Сиска съжалявам да прочета това,което си написала.
Магни не мога да помогна за рокля онлайн.Аз съм око да види,ръка да пипне в това отношение. Стискам палци бързо да успееш да се сдобиеш с твоята рокля.
Вчера ходихме с щерката за рекламация в близкия МОЛ.И както нямах нужда от нищо,така се сдобих с малка раница.В своя защита ще кажа,че имам същата,но в друг цвят и е изключително удобна.Побира най-необходимите атрибути за навън вкл. и чадър.Беше и намалена с 50% ,та нямах нужда от много мислене.Имам месец да я върна,ако все пак преосмисля решението си.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 11:08 от Ali97

# 163
И аз съм възмутена от баклавата! Разкошно изглежда и рязко ми се дояжда! Flowers Hibiscus
Само на Коледа правя сладки, по - скоро заради традицията.
Никой в нас не обича и се налага сама да си ги ям, с което се справям чудесно, но така съм се закръглила тази зима, че не ми се мисли!
Завърнах се по нощите от кратко пътешествие от което съм очарована!
Синтра е великолепно място - цветове, контрасти, история, изкуство и природа се преплитат и създават приказно настроение -  сякаш си в някаква илюстрация.Blush
Зимата се оказа много подходящ сезон за посещение, температурите бяха чудесни за ходене, малко туристи и пълно спокойствие.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 19:07 от silver pearl

# 164
Прекрасни снимки от Синтра!

Общи условия

Активация на акаунт