Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 322
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 135
  • София
maminka2 добре дошла!Много фенки на “Галя” се събраха тук.😉Моята съм я прибрала надълбоко,но утре ще я извадя,хем да я покажа на щерката,хем да реша какво да правя.Къде поръча допълнителната дръжка?

# 136
От Зарена я поръчах, позвъних, попитах, бяха много учтиви, получих я с чантата. Не е брандирана, но изглежда качествена, обкова е със същия нюанс на златистото като чантата.

# 137
  • София
Благодаря!Мога ли да помоля за снимка на дръжката или на чантата с дръжката?

# 138
Али97, ето снимки 😊

# 139
Добре си дошла Maminka2 🙂
Още едно "Галя момиче" 🙃

Моята лилава красавица пристигна, много ми харесва, ще си я нося 💜

В ДМ си купувах солети и сок и гледам брашно тип 405, вдъхнови ме за баклава с домашно точени кори, фамилията от сега се е наредила 😃

# 140
  • Бургас
Много добре изглежда и с друга дръжка, а аз ще чакам да ушият, защото сте ги изкупили гали-те, имало бум на поръчки.  Smiley

# 141
  • Sofia
Тия хора сигурно се чудят какво става, че за дни им изкупиха определен модел чанта. Joy

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 11:50 от Karen

# 142
Май на централен площад на Главната в Пловдив видях магазин ZARENA?
От едно време там винаги е било класно магазинче за италиански, в миналото, чанти, ботуши, шапки. Продавачката беше от онези класните от едно време!
Редактирам: всъщност е пловдивска фирма;)

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 12:29 от MarietaYo

# 143
От чантите Зарена само модел Никол в черно ми хвана окото.
Вчера си поръчах 2 чанти / на Mia Tomazzi и на Anna Morellini/ , ще оставя евентуално само едната, ако наживо ми харесат.
Скрит текст:

# 144
Втората, на Anna Morellini, я имам в цвят камел, една от най-носените ми чанти.
В магазина ZARENA в Пловдив съм влизала няколко пъти, но нищо не ми хвана окото. Формуската чанта Галя не ми харесва въобще. Тази, верига ли е дръжка ли е, метална ли е или пластмаса, ужасно е груба. Не пречи ли на използването на чантата, не мога ди си предстаява да се боря с нещо такова огромно всеки път щом трябва да взема нещо от чантата.
Моделът на лилавата Фурла, който Al Georgievа показа, е много по-стилен според мен.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 12:38 от Elanor

# 145
  • Най-красивата страна
И моята чанта е на Анна Морелини,но е тъмно синя.От половин година съм с нея и съм много доволна.

# 146
  • София
Благодаря Маминка2!Моята е бежова и късата дръжка е по-различна.
Понякога ми се струва,че не е лошо човек да е по-умерен в изказа си,дори да не му допада нещо.😉

# 147
Благодапя Elanor!
Лилавата Furla e суперска, модела е много добър и стои чудесно.

Баклавата стана веднъж, ще кача някоя снимка по-късно.

# 148
  • Бургас/Пз
Ал, лигите ми потекоха за баклавата, чакам снимката с нетърпение Simple Smile

Абсолютно съм съгласна с Али97. Не казвам, че е необходимо на всеки всичко да му харесва, но просто може да се подбират думите.

# 149
Залях я и излезнах на бегом за фризьор като фамилията изрично са предупредени че ще става за хапване довечера 🙂
Като се прибера ще снимам.
Много обичам хубава баклава 💖

Сега пак почнах да гледам чантички 😃
Следобяд ще мина през Зара да видим как изглежда на живо тяхната кожена чанта, позабави се поръчката, но нормално по време на намаление.

Общи условия

Активация на акаунт