Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 311
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 120
Брово Ани, след три деца, такава фигура, щерка ти наборка с моята и тя на 31.01. заминава за Гемания /засега за малко Wink/ ! Heart

# 121
  • София
Малии
И ние вкъщи сме с грипа, малкия буха, голямата спи по цял ден. Аз съм почивка, опитвам се да подредя къщата, но не ми се получава особено.

# 122
  • Бургас
Не, Мими, моята не е дошла.Сигурно има някаква грешка, макар, че имам имейл и всичко е точно.Днес звънях, но беше заето и после не ми върнаха обаждането.
Ани, интересно ти каква си сред тези земни, може би вода? И у нас земните сме с превес и една вода.

# 123
Галка, утре пак звънни, чакам отзивите ти!
Роки, да оздрававате!

# 124
  • Бургас/Пз
Не, Мими, моята не е дошла.Сигурно има някаква грешка, макар, че имам имейл и всичко е точно.Днес звънях, но беше заето и после не ми върнаха обаждането.
Ани, интересно ти каква си сред тези земни, може би вода? И у нас земните сме с превес и една вода.
Гале, аз съм родена на 22.07.1977 границата на Рак и Лъв. Все си мисля, че съм повече Рак, но според ММ съм Лъв, който все се дърпа назад или Рак с разярена лъвска уста 😂😂😂 Ни се води, ни се кара, както той обича да казва. 😊😊😊

# 125
  • София
Ооо и тук се очертава немска група.😉
Мими благодаря за информацията за чантата!Ще поумувам до крайния срок за връщане.Засега съм я прибрала в кутията,да я позабравя,както се казва.
Засега друго нямам намерение да купувам,ама знам ли какво ще ми хрумне.
И докато пишех,че ще се въздържа от нови покупки се сетих,че имам нереализирани ваучери.🤭

# 126
Ани, перфектния триъгълник си заформила - телец, козичка и дева. Със сигурност у вас е весело. За тричките завидях аз, не за фигурата ( която е прекрасна, но веднага бих сменила за тройна детска обич)

# 127
Ани, да са ти живи и здрави 💖🍀 радост голяма е това!

Cloè, разбрах те, Coccinelle имаше такъв модел преди година-две и бях залетяла за една черно-бяла и точно закопчаването ме отказа.

В BestSecret се регистрирах заради парфюмната тема, една дама писа че има старите издания на Keiko Mecheri и взех една Datura Blanche на половин цена. Стои в шкафа с целофана и чака да изпръскам отворената нова версия.
А чантата още пътува.....

Телец и козирог мисля се разбират чудесно.

Болните да оздравявят!

# 128
Момичета, честит ви сняг, там където вали разбира се. На болните пожелавам бързо оздравяване, на останалите усмихнат ден изпълнен с много положителни емоции.
Днес така
Между другото ходих в обедната почивка на фризьор, и определено съм доволна от резултата. Разликата е лека,но косата е освежена.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 21:36 от Lioness77

# 129
  • Бургас
Гале, аз съм родена на 22.07.1977 границата на Рак и Лъв. Все си мисля, че съм повече Рак, но според ММ съм Лъв, който все се дърпа назад или Рак с разярена лъвска уста 😂😂😂 Ни се води, ни се кара, както той обича да казва. 😊😊😊

Ани,ако искаш пиши ми на ЛС час на раждане и ще погледна.

Моята чанта пътувала към мен, все още Smile Знам си, че не трябва да поръчвам на ретрограден меркурий, но не устоях.То името, то цената...Satisfied  Сега се шие Satisfied

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 10:18 от Галчудо

# 130
Днес се мушнах в една роклА в пастелно, бебешко лилаво.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 09:26 от mardji1

# 131
  • София
За много години момичета! Здраве и все така прекрасни, стилни и сияйни!

Повлияна от темата за чанти да ви питам виждали ли сте наживо две чанти на Зара? Чудя им се

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0- … 683273&v2=2186716

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D1%87 … 197652&v2=2186716

Поръчах ги, но все още мога да отменя поръчката.

# 132
Иска ми се да си взема плисирана кожена пола с дължина до под коляното / до средата на прасеца, тъмно зелено или тъмно червено. Случайно да сте виждали по сайтовете нещо подобно?

# 133
Аз съм виждала и пробвала първата. Хубава е, интересна, но не е точно мой тип и я оставих на рафта.

# 134
Момичета, скачам с двата крака в темата. Не знам какво натиснах, четях друга тема, и изведнъж попадам тук.
Прочетох цялата последна тема, сякаш пъпа ми е хвърлен тук😇
Чантата на Зарена, Галя мисля беше модела, която обсъждахте, си купих преди месец. Но си поръчах допълнителна дръжка от текстил, с регулируема дължина, и я нося само с нея. Кожената ми е къса. Размера е добър, побира портфейл, калъф за очила и телефон, ключове и евентуално още нещо малко.
Металната плочка при мен беше с послание, пишеше "огледалце за теб". Мисля, че имаше фолио от едната страна. Дъщеря ми го прибра веднага.
Мания имам за чанти, последните години нося само малки.
Със срам признавам, че не умея да се грижа за себе си, не спортувам никак.
Ако успея да вкарам в ежедневието си ходене пеша, ще е идеално. Но май съм ленивец по душа.
Рутина за кожата нямам кой знае каква, може би защото нямам и проблеми. Дневен крем със слънцезащита, нощен крем, хидратация, мицеларна вода за почистване на грим около очите, защото само това слагам. Измивам само с вода.

Общи условия

Активация на акаунт