Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 303
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Aз скромно така

Лъвица, при теб  всичко е цвят ! 😎

# 106
Sysly, не питай, направо идвай! Погачата ще ми я месиш у дома да я хапваме топла. 😍 Пък после ще го мислим като Скралет 😊

# 107
Като видях процеса, дълго ще ви гостува Simple Smile

Лъвице, точно денс загледах ,че ноктите ти скоро не са били различни и ти веднага ни показа нещо ново.

# 108
Копче, много нежен маникюр. Аз си падам по по-шантавите и ексцентрични неща. Един път бях с бежов маникюр и едвам изчаках да го сменя. Сливаше се с кожата ми и не ми беше интересен.
Ravi, време ми беше за нов маникюр  и воала.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 16:46 от Lioness77

# 109
О, за този апетитен хляб и аз бих искала рецептата, моля Heart Eyes

# 110
Момичета, много е дълъг процеса и не всеки би се наел с тази задача. Но пък вкусът е невероятен и си струва всяка отделена минутка!
Скрит текст:
Това е първоначална информация за този хляб:
https://www.cookwithasmile.com/%d1%85%d0%bb%d1%8f%d0%b1-%d1%81-% … 0%b5%d1%89%d0%b8/
Ако след това има желаещи да стартират, на всяка бих помогнала и изпратила рецепти с удоволствие. Grinning
ravi, смея се с глас! Joy Има-няма десетина дни, тъкмо и кваса да захванем. Добра ваканция ще си изкарам на гости. Grinning

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 18:25 от Sysly

# 111
Така-така 🙂
Много обичам хляб с квас, по ковид неработенето правех, няма равен на вкус. Sisley, права си, струва си всяка минутка 💖
А как апетитно изглежда твоя... Ох майко.... и ми се мержелеят пред очите и деликатесите на Магни и виното в каничката 😃 гладна съм, ясно е.
Но сега с това често пътуване съм доволна и на домашен селски хляб с мая.

Копче, много ми харесва цвета на маникюра ти. Арт Деко имаха такъв цвят, сигурно 20-ина шишенца съм измазала, много стилно стои.

# 112
  • Пловдив
Ето и от мен един маникюр, макар че не можах да уловя цветовете - много нежно розово и телесно.

# 113
Прекрасен е!

# 114
Ето модела, който чакам в светлю люляково от Бест Сикретс
Скрит текст:
модела ми допада много, дано дойде скоро

и ако на някой му трябва покана за сайта

# 115
Ал, хареса ми чантата на Клеми.
Ти показва и тази аз ѝ казвам люляков цвят. 😁Видях същият модел на летището в Рим, но в друг цвят. Като твоят видях друг модел, на който бях хвърлила око. Цветът е много хубав, но модела непрактичен/без цип и не с капаче, а едно около 2 см за закопчаване. И аз го обясних много хубаво. 🙈😂😂
Май аз съм единствената, която не е поръчвала от best secret. Много специални с покана. Мерси, Ал ще погледна какво толкова тайно предлагат.

# 116
  • София
Аааа не си сама Клое.И аз не съм поръчвала от Бест Сикрет нищо.Недоумявам как съм си направила профила без покана.
Освен да взема да разгледам отново чантите,че скоро не съм поръчвала чанта.😂
Честити нови придобивки на всички,които съм пропуснала!

# 117
  • Бургас/Пз
И аз не съм от Бест сикрет. Но дъщеря ми е в Германия и много поръчва от тях. Доставката и връщането й е безплатно, което за нея е супер удобно.

Децата в Бургас от днес са в грипна ваканция. Няма да учат онлайн и сега ще се чудя моите какво да ги правя по цял ден. Все ще намерят двамата за какво да се скарат цял ден сами вкъщи.

# 118
Ани, сестро два юнака знам, че имаш, ама и щерка ли? Simple Smile
От Бест сикрет и аз не съм пазарувала!
Галка не каза отзиви за чантата, хареса ли я?

# 119
  • Бургас/Пз
Ани, сестро два юнака знам, че имаш, ама и щерка ли? Simple Smile
От Бест сикрет и аз не съм пазарувала!
Галка не каза отзиви за чантата, хареса ли я?
Да, Мими, имам дъщеря, след няколко дни става на 23 и двама сина на 14 и 11 😂😂😂 Козирог, Дева и Телец, и ММ телец - весело е вкъщи 😂

Общи условия

Активация на акаунт