Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 354
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 165
Много красива тази Sintra 🙂
Парфюма с това име пасва ли на мястото?
Камелиите са приказни

# 166
Видях страхотни снимки на чанти, наденици, балкава, камелии и какво ли още не. Харесах една чанта, което докара ММ почти до нервна криза:
https://www.fashionette.co.uk/coccinelle-best-crossbody-goodie-accessories-gelso
Приятелка ме убеди (почти), че не ми трябва и по-добре да си букнем билети за АМстердам в края на Април да гледаме лалета. Ще излезена на кафе днес и ще уточним кой какво иска Simple Smile

# 167
Парфюмът подхожда на мястото, да.
Изключително ярък и контрастен е: зелен, горчив, цветен, млечен и сладък.

# 168
Оооо, Силвър така ми повдигна настроението. Страхотни топли снимки !С този студ и сивота ми е много смотано. Резервирах за деня на влюбените един Кавала в Гърция, че малко да живнем!
Ал такава баклава живота ми да зависи от това не мога да направя! Браво!
Почвам да мечтая за предстоящата Гърция живот и здраве!

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:28 от mimi.7299

# 169
  • Sofia
silver pearl, страхотни снимки от интересно място! За мен досега Синтра беше само кралство в The Witcher . Blush
Приятно е да научавам неща тук!

G&B, аз също бих предпочела пътуване пред чантата! С тези гънки почистването и ще е изпитание.

Тестен сладкиш никога не може да ме изкуши,  но пък изглежда красиво!

Магни,  може ли да изтеглиш на гише? За коктейлни рокли се сещам първо за Karen Millen. Виждам,  че имат доставка до Малта.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 12:41 от Karen

# 170
Magni

https://www.chicdresses.co.uk/short-party-dresses.html
тук има доста добри попадения и цените са ок

тези ,     но нещо цени не виждам..значи сигурно не са за показване 😂
имат и магазин при теб Wink

# 171
Ал, Ани и Сиси много ви благодаря за споделения опит. 🤗❤

Ал, нямам никакъв проблем с ходенето. За мен проблем има, ако няма цепка отзад или отстрани. Имам с такава дължина в черно и бяло и доста често го нося.

Магни, нямам идея от къде да поръчаш. Разходи се по магазините може, от където и най-малко очакваш да намериш твоето. Забелязвам, че много малък избор има на намаленията, но нямаше и голямо  зареждане. Почнали са да излагат пролет-лято колекциите.

Силвър, много красиви снимки! 😍🤗Напълниха ми се очите. 😍Влиза ми Синтра в местата за посещение в Португалия.

# 172
  • София
И аз съм като Мими,нещо ми е смотано и сиво напоследък.Но снимките наистина са зареждащи.Пътува ми се на мен,надявам се да можем да го осъществим тази година.Миналата посетихме Париж,тази бих се върнала там отново.Но се ослушвам и за други дестинации.Абе хубаво е човек да има мечти.Извинявайте за офтопика!

# 173
  • София
Харесах една чанта, което докара ММ почти до нервна криза:
https://www.fashionette.co.uk/coccinelle-best-crossbody-goodie-accessories-gelso
Приятелка ме убеди (почти), че не ми трябва и по-добре да си букнем билети за АМстердам в края на Април да гледаме лалета. Ще излезена на кафе днес и ще уточним кой какво иска Simple Smile

Много е хубава чантата! Ама много наподобява моята от Дика, която обожавам и не съм свалила, от как я купих! А не трябва да се почиства, както някой написа, понеже не е нито гладка, нито бяла кожа:

Започнахме с щерката от вчера огледи за абитюрентска рокля! Започна се, момичета! Simple Smile

Много съм разочарована от Резървд ! Днес ходих да си получа поръчка онлайн. Добре , че не бях поръчала до адрес! Поръчах си нов черен кожен клин. Отварям пакета и се отправям към съблекалните. Още в плика виждам дефекта. Клина разшит горе на колана на талията. Не стигнах и до пробните! Върнах незабавно! Момичето, което прие връщането, каза ме често им се случва напоследък… никакъв контрол!

# 174
  • София
Kopche ще се радвам,ако споделиш къде търсите абитуриентски рокли.При нас не е на дневен ред тази година,но предстои.Хич не съм наясно къде да гледаме такива рокли,но не съм се и иинтересувала.Навремето със сина ми помня,че една събота отидохме в МОЛ Сердика и след 2-3 часа беше успешно облечен от-до.Много ми се иска и с дъщеря ми да е така,но ми звучи нереалистично.😬

# 175
Не си представям как се обличат девойки, сигурно е и вълнуващо, и стресиращо. Моите хубавци нямаха никакви колебания. Отидохме в магазин на местен бранд, мериха, предложиха ни подходящи ризи, вратовръзки и обувки и бяхме готови за няколко часа.

# 176
И аз имам драма с рокля за бал тази година. От няколко месеца гледаме онлайн разни бутици. Вече има избран модел девойката, поръчан е, даже на две проби сме ходили. Купихме и обувки. Не  е като с момчетата, наистина. С баткото от първия магазин излезе облечен.
Но аз имам проблем с рокля, нищо не ми допада, прекалено официални са повечето, и търсенето продължава.
Иначе чанта съм си купила😇, евенуално, с тази идея я купих поне,червена. Роклята я търся черна....

# 177
  • София
Ох направо ток ме тресе като се сетя за бала и за роклите особено!

# 178
И аз съм с абитуриенТ!
Не зная как ще я докараме. Наумил си е нещо.
Ходихме в 2-3 магазина за риза тези дни и панталони. Просто искаше.
Ако някой има опит с марки - да каже!

# 179
MarietaYo
За момчета много добри-чудесни платове и кройки https://carducci.bg/category/clothes/suits/

Общи условия

Активация на акаунт