Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 290
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Макадамия красота!Обичам орхидеи и гледам от години.Подобно на твоите и моите са се разклонили във всички посоки.
За 8 март не съм предвидила нищо.Най-много,ако имам настроение да си направя подарък.Слънчеви очила са превзели мислите ми.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 10:30 от Ali97

# 2 341
  • Бургас
Мака, голяма красота, прелест, разкош.Heartbeat

# 2 342
  • тук-там
Страхотни орхидеи! Адмирации!
Аз съм спретнала изненада за любимия утре Simple Smile
Днешният аутфит:

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:28 от mtz

# 2 343
Супер са!  Извода какъв е , че им се е работило 🤣
слагам едни смешки
https://www.hiptoro.com/p/30-relatable-comics-about-womens-fashion/

# 2 344
  • София
На 8ми ще сме си вкъщи, нищо не планирам. Даже нямам идея какво ще готвя. Съботата уж ще сбираме женско парти, ако не мине котка път.

# 2 345
  • Бургас/Пз
На 8ми ще сме си вкъщи, нищо не планирам. Даже нямам идея какво ще готвя. Съботата уж ще сбираме женско парти, ако не мине котка път.
И при мен е по същия начин. На обяд традиционно се събираме с колежките Simple Smile

# 2 346
  • Пловдив
О, какви разкошни орхидеи!
Аз съм за празниците, така че ще отбележа 8 март, но в къщи с двете ми момчета. Аз ще ги черпя с торта Неделя, те пък ще ме изненадат с нещо и всички ще сме доволни.

# 2 347
Виртуална почерпка за здраве и отивам да довършвам тортата.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 22:27 от G&B

# 2 348
G&B, жив и здрав да е младежа и да ни покажеш после творението/тортата/
mtz, много ми допада аутфита - много мой и цветово .....
pinko, много ме развесели Simple Smile))))
Dez, именника да е жив и здрав ... и да ... сладкото ще ти дойде в повече Simple Smile))))

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 12:30 от macadamia

# 2 349
G&B, да ти е жив и здрав рожденика!
Макадамия, прекрасни орхидеи! Бих искала и аз да отглеждам цветя. Засега не ми се отдава.

Днес моят най-голям син е именник, и довечера ще получи бонбониера. Най-малкият има РД в петък, и ще празнуваме два дни. Birthday 8ми март ми се губи в този сандвич от празнуващи. Не че ми пречи, но сладкото ще ми дойде в повече.

# 2 350
  • тук-там
Жив и здрав да е младежа на G&B!
Честит именник, Дез! Много късмет и весел празник!

# 2 351
  • София
Честити да са момчетата на Дез и G&B!

Момичета, дайте идеи за хубави магазини за обувки от естествена кожа в София. Искам да си взема нещо наистина удобно и що-годе красиво - да не са спортни, нито елегантни с ток, че първите не ми харесват, а вторите няма да мога да ги нося. Стъпалата са ми адски уродливи и всеки ден тичам, та краката ми заслужават награда.
Вчера поръчах поредните Melvin&Hamilton боти с меката подметка, които много харесвам и са ми удобни, но ми трябват обувки за по-топло време.

# 2 352
Сърдечно благодаря за пожеланията.
Macadamia, ще покажа тортата, ако става за фотосесии. Сигурна съм, че на вкус ще е ОК, шоколадови блатове с крем маскарпоне. Трябваше да има карамелен сос и банани между тях, но забравих да ги сложа 😂 ЕГН😂. Сега мисля вариант да са отгоре без бананите да покафенеят. Вероятно ще ги добавя преди да запаля свещичките.
Менюто ще е италианско, защото му е любимо. Исках и печен Камембер да има, ама не съм решила дали ще си пасне с останалите неща. Подаръкът от мен е уикенд в Милано, баща му му е взел някакви фотографски джаджи, от които аз не разбирам, но те и двамата са много доволни.

# 2 353
Едно осмомартенско подаръче от мен за мен 🎁🎁🎁

Пред Спиди беше панаир , както и по улиците- вероятно заради празника.

# 2 354
  • София
Здрави и късметлии да са порасналите младежи на Мариета и G&B!
ЧИД и на момчето на Дез!

Ха-ха "работещи орхидеи". И моите в офиса явно са такива

Това какво означава? Че работата ми е в повече ли?

Общи условия

Активация на акаунт