Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 258
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 415
Ani, страхотни обувки! Много по-хубави от предишните.

Боже, сабо не!  Майка ми умира за сабо, но за мен е като да обез-феминиш жена. Прави походката тромава, да не говорим за останалото.
Извинявам се за дирекността. Бяс ме хваща като видя сабо. 😱😱😱

И сега ще ме оборите с манекенки по 2 метра, 40кг, и сабо на Диор. И пак няма да е елегантно.

# 2 416
  • Варна
О, не е цел да е интересно сабото Simple Smile Имам разни широки, черни, леки панталони за лятото, които нося с цветни блузи и всякакви светли неща нагоре. С гердани или шалове, ако времето позовлява, та фокусът е над кръста.

# 2 417
Сабо обичам. Работните ми обувки винаги са сабо.

# 2 418
Мама съчетава ортопедични чехли със широки тъмни панталони през лятото, но при нея е водещо удобството, заради проблем с краката, а и все пак е на 70 г.

# 2 419
Летен панталон чудесно се съчетава с ниски цветни сандали, които могат да бъдат удобни. Едит: с нисък ток, 5см. Jeeeez!
Или обувка без пета, но обувка.
Вижте в огледало как стои. ( едит:Пак нисък ток, средно нисък, или whatevah по подразбиране.)
Не равни сандали.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 23:09 от Dez

# 2 420
Не харесвам сабо, не си го и представям как се съчетава, но ако е по работа или здравето го налага, ще нося, къде ще ходя. Майка ми е фръцла, цял живот обувки с ток носи, като се пенсионира ги смени с платформи, та може и от нея да имам придобит "мадамски" вкус към обувките.
Ниските сандали много набиват краката, почти не съм носила удобни такива. Добре че стана модерно маратонките да се носят с всичко, та в последните години ми почиват краката, че на какви издевателства съм се подлагала, не искам да се сещам.

# 2 421
  • Варна
Вижте в огледало как стои.

Опредлено се поглеждам в огледало преди да изляза, не ме мисли. Simple Smile Two Hearts  А походката ми е тромава заради други работи и сабото няма да влоши нещата, само ще помогне. Simple Smile

# 2 422
Попита за мение, казах. Сега,  да не мисля?
Наздраве! 🥂

# 2 423
  • Варна
Само попитах дали има други като мен. Но си усещах, че не е любимо на дамите тук. Аз си го харесвам и себе си харесвам в сабо, не ми е първото.
Наздраве Simple Smile

# 2 424
Само попитах дали има други като мен.
Има! Simple Smile Аз вчера загледах тези в средата. 

# 2 425
След много чудене, поръчах лоуфъри съвсем различни от тези, които бях гледала първоначално Simple Smile Днес пристигнаха. Изключително леки и удобни. Като пантофи са. Имам малко колебания заради златистата катарама, но може би ще направя компромис с нея, най - вече заради удобството Simple Smile
Скрит текст:

Честито! Страхотни са! Може ли да споделиш от къде ги купи?

# 2 426
  • Виена
Първото сабо си е класическа терапавтична обувка на доктор Шол, в Австрия и в Германия ги носят много хора и могат да се видят често като ежедневни обувки за работа. Като си говорим за шантави обаче показвам и моя осмомартенски разкош.

# 2 427
  • София
Ани, прекрасни са обувките.
От снимката на Магни загледах тези над и под средните. Бих ги носила с удоволствие.

# 2 428
  • Бургас/Пз
След много чудене, поръчах лоуфъри съвсем различни от тези, които бях гледала първоначално Simple Smile Днес пристигнаха. Изключително леки и удобни. Като пантофи са. Имам малко колебания заради златистата катарама, но може би ще направя компромис с нея, най - вече заради удобството Simple Smile
Скрит текст:

Честито! Страхотни са! Може ли да споделиш от къде ги купи?
От обувки.бг https://obuvki.bg/p/loufri-s-debela-podmetka-libero-2275-360
Моите са 38 номер. Отговарят точно на таблицата с размерите

# 2 429
  • София
На 8-ми март ме събуди шум от кухнята, по принцип сега и двамата тийна са първа смяна, но съм ги дресирала да са тихи. Обаче то шум, та шум, поне 15 минути се трака. Не издържах, станах, така или иначе трябваше да будя малката за детска градина. Влизам на революция да крещя, че се вдига такъв шум рано-рано и намирам купчина палачинки, последната във форма на сърце и картичка! Картичката ръчно направена от абитуриентката, палачинките от сина ми. Така мило ми стана, че никой парфюм на света не може да го постигне това. За първи път ми правят такава точно изненада, иначе са ми правили впечатляващи ръчно направени изненади за РД, изработвани дни наред, без да разбера. Като бяха по-малки, разбира се, сега ги веят други ветрове. Вечерта получих цветя от любимия и от сина ми и картичката от най-малкото зверче. Имахме план за уикенд на Сапарева баня, но ми изскочи изненадващо изложба за същия уикенд и пропадна.
Скрит текст:
Ето какво са творили през годините - рисувани разделители за книги, защото имаме традиция да ми подаряват книги по празниците:
Скрит текст:
И най-великата изненада:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт