Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
И кой друг негов сериал да гледам?
Освен сагата за Дътънс и сега Ландман (по-слаб седми епизод), покрай ММ малко Лъвицата съм хващала и толкова. Но много насилие и брутални сцени като в Сикарио не ми се гледат. Ще е огромен бонус, ако е предимно на открито с красиви и безкрайни гледки.

ПП Избрах си Mayor of Kingstown, но ще е след Коледа вече.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 11:35 от Блу

# 631
  • SA
А, да, Бела на шега я сложих в съзвездието. Никаква актриса не е тя.
Блу, мисля, че Mayor of Kingstown ще ти допадне много. Човек веднъж като навлезе в сюжета, след това не може да се откъсне. Аз скоро ще излизам в отпуск и възнамерявам да го изгледам още веднъж.

# 632
Блу, мисля, че Mayor of Kingstown ще ти допадне много. Човек веднъж като навлезе в сюжета, след това не може да се откъсне. Аз скоро ще излизам в отпуск и възнамерявам да го изгледам още веднъж.
Благодаря, той ще е.

Силно се надявам Келси Асбил повече да не се появява в шериданов филм или сериал. Или ако все пак я покани, да е само за красота, без да ѝ думички.

# 633
  • Вестерос
Бела къде е била?

# 634
  • София
Кои са новите проекти на Тейлър Шеридан?
Не броя нови сезони на вече текущи шоута.
Общо 5 нови проекта.

1) 6666 (за най-прочутото и сурово ранчо в щатите, базирано в бруталния Тексас ; дано виждаме по-често Джими)
Тук е ясно. Нова каубойска сага. Възможности бол. Ама не е красиво като Монтана. Твърде много пустиня и жега. И гърмящи зми...

2) The Madison (с Мишел Пфайфър)
Социална драма и екшън. Мишел ще пътува от Ню Йорк за Монтана, където ще има голяма загуба/трагедия...

3) Fast (с Крис Прат)
Агенции, агенти, ЦРУ и някакви такива.

4) 2024
Това би трябвало да е продължението на Йелоустоун, по-скоро прикуъл, ама заглавието ме обърква ; в главната роля ще е суперзвездата, Матю Макконъхи.

5) Потвърден е и спиноф за Бет и Рип!
Тук съм раздвоен, но си ги обичам и двамата и ще си го гледам. Пък може и да закачат табелката за която така ме заболя, че ще събира прахоляка. Wink

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 14:26 от Diavolo

# 635
  • SA

Появи се за кратко в последните серии на Yellowstone като приятелка на Травис (Шеридън) Laughing

От новите проекти на Шеридън май с най-голямо нетърпение ще очаквам 2024.  Много харесвам Матю Макконъхи и се надявам да направи велика роля.

# 636
  • Вестерос
O boже, тя ли е била

# 637
Сега ако имаше един Крисмъс спешъл на Yellowstone...
Шегувам се, разбира се, шоуто не предполага такъв епизод, но съм сигурна, че почти всички фенове щяхме да се изкефим на такъв.

# 638
Ау, мен ме е срам да си призная, че ми хареса Изабела в 1883. 😌

# 639
  • в сърцето на един мъж...
Според мен Бет и Рип не знаят как да обичат друг освен двамата себе си. Затова и така се отнасяха в началото с момчето. Много е трудно да растеш в такова семейство като Дътън. Така че не ги съдя прекалено строго. Те не са получили кой знае каква обич или поне такъв израз на обич, какъвто би било обичайно в нормалните семейства. Но въпреки това го прибраха и го пазиха и закриляха.
Май с най-голямо нетърпение чакам 1923та.

# 640
  • София
Започнах да се притеснявам за Ейнсли и съдбата и в Ландмен... 😮
А майка и е чудна. Щерката не отишла на училище, за да се появи по-късно, за по-голямо внимание (?!) и тя, ''Аа супер, окей, хаха'' А пък преди това я обучаваше буквално каква да и е ролята в живота. Да използва красотата си, да задоволява мъжа в леглото и да го слуша, за да му харчи парите. Класика. 🤐🤑
Поне в старческия дом ми харесаха.
А тази вдовицата много бързо забрави за починалия си съпруг, явно не може да е сама с дете и без работа, видя доброто сърце на Купър и го овъртя. Не казвам, че не изпитва нещо към него и ми се вижда свестно момиче, ама какви са теиз работи бе. Преди няколко дена оставша без голямата си любов в живота и сега вече си в леглото с неговия колега.

# 641
Младостта винаги е най-логичното обяснение..

# 642
  • София
Визирах края на епизод 7, не издавам повече разбира се.

Да, Пърпъл
Ама майката??? 🤐

# 643
Да се изкажа и аз😅

За края на Йелоустоун :
Тежко. Поплаках си с Кейси като станаха кръвни братя с Рейнуотър (той единствен заслужаваше ранчото да му бъде не “дарено”, а просто възвърнато!)🙌
Хубава емоция беше, защото нещата си отидоха на мястото❤
На самото погребение, Кели Райли игра като звяр, недостижима🙌, много емоционално ми беше с нея до ковчега на баща й в конюшнята…
Рип като затрупа ковчега…
Прощаването с къщата…
Все силни моменти.
Кейси си става каубой с 300 глави говеда да наглежда.
Рип и той. Сериозни глави на семейства са, изглеждаха щастливи накрая.
Жегна ме разрушаването на величественото ранчо, свалянето на символа Y, бутането на надгробните плочи..
За убийството на Джейми - гаден момент.
Бет го изигра страхотно. Тя всъщност колкото и да е силна, не е заникъде без Рип❤
Такава трябваше да е развръзката.
Бих се изкефила на един 6ти сезон с Костнър, абсолютно имаше материал за това, но не било писано.
С нетърпение ще чакам втори сезон на 1923, пускам си първия отново.
А думите на Елза си бяха точно на място🙏

Лъвицата

Приключих и него и не знам защо, но ме изгубиха във 2ри сезон.
Нито ми беше интересно, нито съпреживявах с героите.
Накрая почти ги избиха, а аз не трепнах.
Имаше коментар тук на специалиста на Шеридан, Дяволо, абсолютно се съгласявам с направения разбор на събитията. От прекалено политиканстване, забатачиха всичко.
Зоуи играе добре, но героинята й не спря да ме дразни до края.
Не чакам 3ти сезон.

Ландман, 8ми епизод

Били Боб и той като мен - озадачен/вбесен/развеселен, в зависимост от ситуацията.
Не му е леко, хич даже.
Аз продължавам да харесвам героя му и тотално съпреживявам с него.
Бих бил притеснен за сина си точно като него - вдовицата с шарещите очи и мен не успя да убеди.
Бих заврял Ребека в миша дупка заради перверзните й, адвокатски прийоми🙄
Бих бил почти развеселен от точния разбор на сексуалните им отношонения с Анжела веднага след случването им😆
Изобщо, няма празно при него.
Тревожа се за Купър. Май е хлътнал. Дано момичето излезе читаво.
А майката и дъщерята….Вятър ги вее на бял кон. А гаджето ми е абсолютния ръб, но може и да греша.

# 644
Много ми хареса Е8 на Landman. Притеснява ме обаче, че остават само два епизода до края на сезона и още май не е съвсем ясно ще има ли втори сеозн. А има толкова много нишки за разплитане. За всички се притеснявам, макар и по различен начин - за Томи, Купър, Ариана, Монти, че и за дъщерята дори... Грабна ме сериала.

Междувременно пробвах Mayor of Kingstown и нещо не ми тръгна добре, но ще му дам втори шанс след като свърши Landman и преди да дойде време да си преговоря С1 на 1923.

Общи условия

Активация на акаунт