„Те, Вълните“ – БНТ сериал, тема №2 - Финал след финала

• 13 999
  • 223
  •   1
Отговори
  • Галифрей

Четири жени, които се опитват да живеят с грешките от миналото, сякаш никога не са били. Вярно ли е, че майките носят вината, а дъщерите последствията?

„Те, вълните”
Една история… в минало несвършено време.

Нов тв сериал в шест епизода.
По идея на: Теодора Духовникова и Койна Русева.
Режисьори: Неда Морфова,Петър Крумов
Сценарий: Рене Карабаш,Неда Морфова,Петър Крумов и Димитър Христов- Кевин.
Изп. Продуцент: Калоян Лалев -Кайо

Артисти: Теодора Духовникова,Койна Русева,Мария Каварджикова,Радина Кърджикова, Юлиан Вергов, Дария Симеонова,Ивайло Христов и Иван Бърнев.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 10:07 от Рaдост

# 1
Да отбележа само, че в този сериал всички деца играят много добре.

Този епизод освен малката София и малката Надя много ми хареса.

# 2
Мерси за темата . Според мен убиецът е Надя !! Вече ме навежда на тази мисъл, но имам и друг заподозрян и това е малката София ! Брилянтна игра на Ана Никол . Радвам се че Алекс беше набит в края на епизода ! Брилянтна игра на Иван Бърнев този човек брилянтно играе психопати .

# 3
Аз все още подозирам Никола, Надя също ми е подозрителна. Течащия покрив не разбрах как се връзва, не валеше същата вечер.

# 4
  • Галифрей
Надя сякаш страда от биполярно разстройство.

# 5
Надя сякаш страда от биполярно разстройство.
Това е и моето мнение, според мен Надя е отключила  някакво заболяване след смъртта на баща си.
Поради тази причина и дъщеря й не е добре психически.
Спомням си момента ,когато майка й и каза ,че е давала много често пари на Стефан, тя я попита защи бе ми каза, а майката я погледна малко странно и й каза, е то беше пред очите ти.

# 6
  • Галифрей
Имаше един  италиански мини  сериал където една жена не помнеше 8 години от живота си и беше в кома няколко месеца. Опитваше да открие истината дори й бяха внушили,че тя е убила  мъжа си. Оказа се жената е доста силна майка, та се пребори с трудностите. Казва се се Mentre Ero Via.
 Според мен са се опитали да направят нещо подобно но за съжаление не им се получава. Има почти съшият вайп.
То цялото поведение на Надя е смахното тъй,че няма да се изненадам ако тя е убила мъжа си.

# 7
  • ту тук, ту там
И аз мисля, че натам отиват нещата - Надя ще да е. Дано все пак не ни разочарова развръзката. Ако е някой друг, то да бъде истинска изненада, но не неправдоподобна и нелогична!

# 8
https://vintagesummerfashion.com/produkt/%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b … ign=6771813971684

Ето тук Радина изглежда много добре, роклята и тази прическа много й отиват.

Малката София играе толкова убедително. Тръпки ме побиха как хладнокръвно утрепа птичето и как държеше пистолета на челото на сестра си.
Надя семейството си я знаят ,че има психически проблеми или някакво заболяване и затова са я щадили,а тя с години е плувала в собствения си свят,но явно на моменти прещраква. Другата седмица ще се избистри,само дано е правдоподобно.

# 9
  • София
Нямам търпение за финалния епизод.
Само се надявам да не е нещо изсмукано от пръстите.
И малката София да не е застреляла Димо.

# 10
Благодаря за новата тема!

Малката София е изиграна перфектни, мен също ме побиха тръпки, когато уцели птичето, а после го уби. Подозирам я от епизод 1, че може да има пръст в убийството на Стефан.
За съжаление може наистина произведеният изстрел да е уцелил Димо, който към момента ми изглежда единственият нормален (доколкото може да се каже) персонаж в сериала.

# 11
  • София
Благодаря за новата тема!

Щеше да е любопитно ако има анкета, кой от героите смятаме за убиец в миналото и настоящето. 😊

Уви след този 5-ти епизод, всички улики сочат към Надя, защото досега не са дали нищо срещу нея, освен, че е многострадална Геновева, предадена от всички. Ако се следват обаче уликите и следите подхвърлени във всеки епизод, то трябва да е малката София.
Все тая де.
Остана само един епизод. Дано да е добър.
Получи се интригуващ сериал с добра актьорска игра. Последните 2 епизода определено спасиха сериала и дори го издигнаха леко.

# 12
Аз не знам защо толкова много подозирате малката София? Какъв ще й е мотивът да го направи? Тя според мен е момичето на тати, не би го наранила. Убийството според мен е извършено от някой, който се е почувствал предаден и под афект.

# 13
Аз съм убедена, че детето няма да е убиец, нищо че насочват натам. Надя или бабата.

# 14
  • Враца
Мафиотите бяха изключително смешни! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мисля, че Надя е убиецът.

Общи условия

Активация на акаунт