Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • SA
Е, кой пък те е наплюл? Тук си споделяме мнението за филмите за Шеридън. Щом ги намираш за захаросани, твое мнение. За мен пък 1883 е най-вълнуващия сериал от поредицата за семейство Дътън. Жалко, че продължения очевидно няма да има, а и така е замислено по начало.

# 721
И аз те попитах просто с любопитство, естествено, че имаш право да не ти харесва даден сериал.

Ох, догледах го този Йелоустоун най-накрая. Добре, че свърши, да ви кажа. Просто си разказаха историята.
Влюбих се в роклята 😍 на Бет от погребението на баща ѝ, обаче (засега) 800 лв няма да дам. Ще чакам да я намалят. 🤭
Бет много ще ми липсва. В реалния живот такава откачалка няма как да изтърпя в ежедневието си, винаги ги съпътства една трудно поносима агресия. Обаче в незнамколкосиакрово ранчо сред пустошта се вписва идеално.

Иначе и на мен сякаш 1883 най-много ми допадна, а сега с нетърпение чакам 1923. 🙌

# 722
  • София
Благодаря, че няма да ме наплюете, и това е нещо, защото повечето гледащи харесват и двата сериала.
В интерес на истината по ми допадна 1923" с  Harrison Ford и  Helen Mirren,  за мен имаше динамика и приятен крими елемент, държеше в напрежение, но лошото е, че  мина много време до новите сезони, та аз забравих почти за какво идеше реч. Това не са сериали,  за които ще си спомням години наред, това е мое мнение, това съм си аз.
В "1883" играе Sam Elliott, когото много харесвам, допада ми много и тук съм и изпуснала B. B . Thornton вероятно е било за кратко появяването му. Не ми хареса главната героиня, забравих и името в сериала, толкова време мина, не ме убеди, че е толкова "корава", както се представя и това влюбване, нали имаше и нещо такова, не му беше мястото сега, в момента. Тръгнали са на тежък път с много препятствия , убиват ги за едното нищо, а те любов тръгнали да въртят, не ми се върза, честно казано.  Имаше и още неща, които не харесах, ама кои бяха...не помня вече.
Лошото е друго, че Brandon Sklenar може и да се оттегли  от сериала, защото има противоречия с Jim  Sheridan, къде го четох...някъде.
Хареса ми Yellowstone, лошото е, че K. Costner изигра лоша роля с напускането от сериала, но ние не знаем, какъв е бил договора, до кога ще се снима, колко време ще се снима и дали в движение на снимките някой е решел да продължава  сериала и т . н. и т . н. Ние знаем само отгоре -отгоре, но това доведе до крайно лоши последни серии, това си беше пълнеж на време .  Не искам да гледам родео след родео, не съм седнала да им слушам кънтри музиката, а тя беше безкрайна в един момент,  и смятам, че всички го забелязахте.
Прочетох от няколко дами тук, че даже и сълзи пролели, е.. не съм такава, не мога да рева  на филми, друг вид човек съм, за мен това е само филм, фантазия, която ме забавлява и нищо друго.
Трудно харесвам, но има няколко сериала , които ми доставиха удоволствие, че ги гледах : Landman, Mayor Kingstown, изключително много харесах True Detective толкова много ,че го гледах  три, цели три пъти, но става въпрос за първата част с Woody Harrelson, а в Matthew McConaughey направо съм си влюбена,  последното е в кръга на шегата, ама има и истина, има и още да харесвам, няма да изброявам, че ще стане много досадно. Да не пропусна - The Penguin=

# 723
marchеva14, на фона на споделените в края препоръчвам горещо Fargo, ако си пропуснала! Да кажем, че заради Били Боб е по темата. Wink

# 724
  • София
marchеva14, на фона на споделените в края препоръчвам горещо Fargo, ако си пропуснала! Да кажем, че заради Били Боб е по темата. Wink
Гледала съм го, но това не пречи да си пускам по някоя и друга серия, ей така за настроение, благодаря!
Много неща гледам, почти не пропускам било филм, сериал и винаги си имам своето мнение,  така и тази година за оскарите, е  по тъпи филми не са били показване до момента с едно две изключения, но те не са чак за Оскар.
Ще се допълня ,че в момента гледам новата версия на Шогун. Нямам още мнение, не съм го изгледала, но си спомням старата версия с  Toshiro Mufune  и  Richard Chamberlain, но тогава бях дете, така че много неща ми се губят, но имаше и една японка, много хубава, ама коя беше..

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 19:48 от marchеva14

# 725
  • addicted
Не искам да ви разочаровам, но доколкото помня 1923 си е замислен като два сезона и не се предвижда да има повече. Но пък и в този смисъл не бих се притеснявала за участието на Брандън Скленар - сезонът е заснет и вероятно ще го изгледаме преди делото изобщо да започне.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 09:38 от CoffeeCat

# 726
Ако има "1944", там може в някакви сцени за миналото да се появи Скленар.
Честно казано, отсега не искам трети сезон на "1923", ще има цели 8 (нали ще са толкова?) епизода да се приключат основните нишки, започнати в първи сезон, пък за по-нататък - "1944".

# 727
  • София
Мхм, уфф, момичета, абее не че ви ръчкам, не не изобщо, амаааа, ъъъъ, по мои сметки остават само 8 мнения, за да изпишем темата. С това мнение - седем. Bowtie
Амии хайде де...
Таман тази вечер да пусна новата тема, която вече ще обхваща цялото творчество на Шеридан. Yum

# 728
Ето, запълвам бройката Simple Smile

А това 1944 реален проект ли е? Защото в страницата на Шеридан в IMDb не го откривам. Но пък виждам 2024 с Матю Макконъхи. Някой знае ли за какво ще разказва?

# 729
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
След втори сезон на 1923-та се надявам Спенсърчо да зачезне. След като се сдуши с дъмб и дъмбаровица и той ми стана рязко неприятен. Дано Шеридан му бие шута и не позволява такива да участват повече в проектите му.

# 730
  • SA
Еее, аз се надявам да гледам Спенсър и след 2 сезон на 1923. Честно казано хич не ми пука актьора къде и как се изявява в частния си живот.

# 731
  • София
Еее, аз се надявам да гледам Спенсър и след 2 сезон на 1923. Честно казано хич не ми пука актьора къде и как се изявява в частния си живот.
Подкрепям мнението на Камелот! Все ми е тая какви ги върши извън сериала. Важно ми е да ми достави удоволствие, когато го гледам на малкия екран.

# 732
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Твърд кенсъл, такива ми стават противни, а пък толкова го харесах в първи сезон.

п.с. Дяволче, виж как разбуних духовете и навъртяхме мненията. Чакаме новата тема Grinning.

# 733
  • SA
Твърд кенсъл, такива ми стават противни, а пък толкова го харесах в първи сезон.
Айде и аз още едно мнение
Jess, интересно ми е, ще гледаш ли 2 сезон на 1923? Щото ако канселираш Спенсър е хубаво веднага да започнеш.
Шегувам се, де. Някой да не помисли, че се разгаря някакъв спор тук. Аз си харесвам този образ и е решение на Шеридън как ще процедира в бъдеще. Ако реши да прекрати участието му, жалко. Но пък в проектите му има и други вълнуващи за мен герои като Майк от Mayor of Kingstown, Силвестър Сталоун като Дуайт, да не говотим за евентиуален сериал с Матю Макхонъхи. Като добавим и още сезони на Landnan, все ще има какво да се гледа. Макар че 1923 ми бе някак особено интересен, не само заради страхотния каст. Там действието започна в една толкова екзотична природа на Африка, невероятно красиви уединени плажове, премина през кораби, океани, бедствия. Абе остава си ми много любим. Ще взема да го изгледам отново преди да започне 2 сезон.

# 734
  • София
Да припомня, премиера на сезон 2 на 1923 - 23 февруари, като гледам епизодите ще са 7, а не 8, като в сезон 1 или поне така е обявено...

А добре де, Брандън Скленар не е говорил някакви глупости по адрес на Джъстин Балдони, човека явно е близък с Лайвли (особено покрай филма - предполагам) и Гослинг и като приятел ги е подкрепил. Сега ако е говорил вече откровени глупости и провокации вече е друго.
Уф, сега ме накарахте да го мисля. Дано Шеридан не го убие, че то при него, смъртността е доста над средната... 😯

Общи условия

Активация на акаунт