Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Радвам се, че видях Алекс в трейлъра, остава и тя да стигне до Дътънс в Монтана, но предполагам това ще е в последните епизоди. А за Спенсър  силно се надявам да се прибере не по-късно от 4-ти, най-много 5-ти епизод.

# 691
Ох, ще ми липсват съвременните Дътън, но нямам търпение за 1923! 🎉

# 692
  • в сърцето на един мъж...
Блу, да ти кажа няма значение кога ще се прибере, само да го дават Heart

# 693
Мили хора, следим в друга тема ситуацията около Брандън Скленар, създадена около скандала с филма It ends with us.
Предвид старта на сезон 2 на 1923 след месец – мислите ли, че това ще рефлектира на отношенията на актьора с Шеридън? И участието му в евентуален сезон 3…
Все пак Скленар си партнира със звезди като Хелън Мирън и Харисън Форд, а и Шеридън едва ли би бил очарован от това сериалът му да бъде въвлечен в скандали.

* Същият въпрос може да се отнесе и към сестрата на Блейк Лавли, която всъщност е в ролята на сервитьорката в Landman.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:55 от Аня

# 694
  • София
Дано не, но няма как да знаем. Това е въпрос по-скоро за много тънък познавач, някой американски хроникьор, който следи изключително изкъсо жълтинките, но има и източници и т.н.
Освен и от звездните компромати да помогнат с нещо, хах.
Но силно се надявам да не повлияе, защото както знаете Брандън Скленар ми е любимия герой в 1923 и изобщо любовта между Спенсър и Александра е най-силното нещо в цялата Дътънова Вселена. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:08 от Diavolo

# 695
Да го пита човек за какво му трябваше да се замесва в такива глупости Sad

# 696
  • София
Изгледах най-накрая последните епизоди от Yellowstone. Много разочароващ развой за героя на Кевин Костнър, много.
И някак си финалът не ми хареса. Толкова епизоди борба за ранчото и накрая се връща разбира се на тези, на които е принадлежало. Ама нещо ми е недомислено и то точно заради Джон Дътън и неговият край. Много претупано. Можеше още нещо малко да добавят. :/ Тц, горчив привкус.

Виждам, че обсъждате Landman -изпускам ли много? Излиза ми в Sky и му се чудя.

# 697
Ние си го харесваме Landman. Simple Smile Ще чакаме с интерес втори сезон. Но и финала на Йелоустоун харесахме тук масовката. Задоволителен предвид обстоятелствата!
Ако e гледано всичко, излязло за Дътънови, пробвай и някой от другите на Шеридън (в някои, вкл. и в Йелоустоун не е сам). Повечето тук сме изгледали минумим и Lioness, Tulsa King, Landman..
Аз не съм гледала само Mayor of Kingstown и съм си го приготвила (в SkyShowtime). Може би ще видя и документалния The Last Cowboy (в Apple tv)..

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:11 от 50 Shades of Purple

# 698
  • София
Опитвам се да загледам, ама имам един 6 месечен мъж 😀. Набелязала съм Lioness. Tulsa king e жесток.

# 699
  • София
Пратете ми темата, моля, че следя изкъсо ситуацията...Team Bаldoni!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 22:43 от Valena25

# 700
Не следя "изкъсо" конфликта между Балдони и Лайвли (не съм гледала още филма, но съм чела книгата и ми се струват много подходящи за ролите си, като обаче не са ми симпатични и двамата) и съм пропуснала, че и Скленар се е намесил. Може да му се е сторило като естествено продължение на ролята му във филма. Надявам се да се осъзнае и да се дистанцира от скандала. Освен това, силно се надявам, че много повече фенове го очакват като Спенсър Дътън в "1923", отколкото следят развитието на драмата около It Ends With Us.

Landman определено си заслужава, но предвид, че има много до втори сезон, има време и за наваксване с гледането му.

Има ли и други като мен, които не са забелязали появата на Били Боб Тортън в един епизод на "1883"?

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:58 от Блу

# 701
Пратете ми темата, моля, че следя изкъсо ситуациятя...Team Boldoni!
Заповядай - https://www.bg-mamma.com/?topic=1731587

# 702
  • София
Има ли и други като мен, които не са забелязали появата на Били Боб Тортън в един епизод на "1883"?

Ха, кога бе?! 😮 Ами май има, аз съм един от тях. 😀

# 703

И аз не съм. За сметка на това наскоро гледах Den of Thieves,  в който гаджето на Джейми от Йелоустоун играеше Simple Smile

# 704
  • Бургас

Мисля, че беше гадния шериф в градчето, където Дътънови бяха отседнали за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт