Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Вчера изгледахме и последния епизод от Йелоустоун.
Само заради кадрите си заслужаваше да се гледа! Прекрасна светлина, много силно подбрани места за снимки, напълних си очите!
Тъжно свърши за мен, но ми хареса, че показаха, че всеки от героите е намерил мястото си в света.

# 676
Ландман, 10ти епизод

Оправдаха се опасенията ни и след епизод от 1ч и 17 минути, всичко си дойде на мястото и проблемите намериха своя отговор.
Определено са мислили за 2ри сезон и Деми е споделила в интервю, че скоро ще събират актьорите за снимки на 2ри сезон.
Аз съм крайно доволна от развръзката💪🙏🥺

# 677
Имам странно остатъчно разочарование от финалния епизод на Landman.
Някак исках по-завършен вид на сезона, а сега всичко, което уж се "разплете", се разплете като завръзка за следващ сезон. Не знам защо така ми се получи - дали от изострения профила на Деми Мур (в анфас много ми харесва), или от задника на гаджето на Ейнсли, или от появата на Анди Гарсия секунди преди да се случи непоправимото...  Май ще го изгледам пак, може би пропускам нещо.
Финалните кадри с койотите бяха много въздействащи.

# 678
  • Бургас
Кога качват епизод на Landman в скай шоу тайм?

# 679
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кога качват епизод на Landman в скай шоу тайм?
Сряда

# 680
Аз лично се зарадвах на завръзките, обещаващи нов сезон🙈
Нямаше нищо изненадващо, а точно така трябваше да се случи.
Непременно трябва да продължат да развиват великолепния образ на Томи💪
И в Купър има много хляб - умен, чувствителен, принципен, находчив.
Представям си баща му като млад, абсолютно същия като качества и ценностна система - кръвта вода не става!
Женската част на фамилията го раздава по-луда, опърничава и твърдоглава, но зад този им облик стоят упорити, силни жени, знаещи какво искат.
Искам още да гледам това семейство и да съпреживявам с тях. На мен ми влязоха под кожата и се вълнувам от съдбите им.
Деми Мур успешно си е оправила физиономията, за разлика от Кидман, която  беше мумия в Лъвицата.
Дали ще я видим повече за в бъдеще?!
Обещаващ завършек.
Нямам търпение за продължението.

# 681
  • София
Landman (2024)
https://www.imdb.com/title/tt14186672/

Поредно бижу от Шеридан.
Много ми хареса сезона и вече съм в очакване на сезон 2, който към момента официално не е потвърден, макар че на 90% е ясно, че ще има такъв.

Сериалът започна силно, за малко забуксува, но бързо излезе от калта и разгърна много умело историята и героите си, което обещава много силен втори сезон. При Шеридан няма излишни сезони, има си начална и крайна точка и дали сезоните ще са два или повече всичко е много добре свързано и преплитащо се.

Атмосферата е чудесно пресъздадена. Сценарий, диалози и каст са на отлично ниво.
Кусури могат да се намерят, но само ако излишно издребнея от което няма смисъл, а и те са незначителни.

Доволен съм и от финала, въпреки че не беше класически затварящ такъв, а даде мегдан за нов сезон. Но това се очакваше в малка или голяма степен.

Истински се припотих по време на екшъна с един герой (не издавам) и понеже това е Шеридан си бях притеснен до последно какво ще се случи...

Препоръчвам за задължително гледане.
-
8.0 / 8.5

# 682
  • София
Изгледах го, приятен е.  До колкото разбрах от прочетеното в близко бъдеще ще започнат снимките на втори сезон и докато стане ще мине поне около година и половина, ще забравя какво съм гледала.

# 683
  • София
Някак си ми е пусто без сериал с Шеридан.
Изгледах пилотния епизод на American Primeval, който толкова много си прилича с 1883, но всъщност колкото и да е реалистичен (и добър) в него няма сърце и душа и някак си не мога да се свържа с героите. Ето я тънката, но много важна разлика между двете шоута.

Нямам търпение за сезон 2 на 1923. Simple Smile

# 684
  • София
Някак си ми е пусто без сериал с Шеридан.
Изгледах пилотния епизод на American Primeval, който толкова много си прилича с 1883, но всъщност колкото и да е реалистичен (и добър) в него няма сърце и душа ...............
Много ми допадна, държи в напрежение, добра игра, стегнат,  без лигавщини, без сърцераздирателни драми сълзи и сополи, дали ще има продължение не знам, мисля че не, това беше достатъчно.

# 685
  • в сърцето на един мъж...
Аз имам да наваксвам с другите му сериали Simple Smile Та не съм съвсем на сухо. Но аз почнах първо с филмите му и след това минах на другите неща.

# 686
Доволна съм аз от финала на Landman.
Сякаш не ми се иска Деми Мур да излиза от периферията и да продължи участието си във втори сезон, че и с ключова роля.

# 687
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Очаквах сякаш повече от последния епизод на Landman, реално положиха твърдите основи
за развитие и задължителен втори сезон, което може само да ме радва, но за епизода конкретно
можеха още малко да се постараят.
Прекрасен Били Боб Торнтън, много ми е интересен като персонаж, синът му също очаквам
да се развие, Деми Мур ми е безлична, но усещам, че ще има ключова роля оттук нататък.
Сериалите на Шеридън ми носят един такъв дух и душа, които не намирам в никой друг съвременен
сериал, с нетърпение чакам всеки негов нов проект.

# 688
American Primeval - брутален, безнадежден, мрачен, жесток, първичен... Хареса ми, но не бих го гледала отново. Клането в исторически факт, за съжаление.

# 689
  • в сърцето на един мъж...
Излязоха трейлърите за втори сезон на 1923та, брутални са, нямам търпение вече!

Общи условия

Активация на акаунт