Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 7

• 58 757
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте. Виждам,че хормоните са в норма за 3-5 ден от цикъла,но знам,че се гледа съотношението им. Не мога да разбера всичко наред ли е, някой разбира ли да ми каже ?

# 496
  • Burgas, Bulgaria
Някой разбира ли от рентгенови снимки? Моята сага продължава със синузита . Ужасно ме боли уж  зъб ,ходих на зъболекар . Не е от зъб от възпаление на венеца е и от синузита . Доктора каза ,че се виждало ,че синусът е пълен . Аз във вторник съм на преглед отново   , казаха че може би ще се наложи операция ,малка .
Някой вижда ли пълен синус тук ,каквото и да значи това ...

# 497
В дясно на снимката кухината е в бяло. Обичайно трябва да е в черно. Това виждам аз.
Не знам твое ляво или дясно е..огледалните образи ме объркват.

# 498
Не разбирам много чак, но се вижда, че двете страни са различни, т.е. едното е пълно не знам по-тъмното или светлото.

Аз си открих синузита точно с болки в зъбите. Боляха ме горните зъби от едната страна, като един зъб по-конкретно. Отидох на зъболекар и каза, че всичко е наред и тогава ми препоръча да се проверя за синузит. Аз отхвърлих идеята, защото нямах секрет нито такива оплаквания, освен главоболие, което смятах, че е мигрена. В крайна сметка след пиене на АБ и успокояване на синузита болките в зъбите минаха.

# 499
  • Burgas, Bulgaria
Ей ,да го ......
Отрових се с лекарства и венозно и през устата и пак ,пууууу ...
Благодаря Ви ,момиченца 💐

# 500
Здравейте.
Имам записан час за ендокринолог, но докато чакам да дойде денят, ще публикувам тук резултати от изследвания, ще споделя симптоматиката си и ще Ви помоля да коментирате
Постоянна умора, целогодишен косопад (включително и веждите ми падат), лесна раздразнителност, трудно ходене до тоалетна, изключително ниско, клонящо към липсващо либидо, често случващо се замъгляване на очите, често сутрешно подпухване на очи и лице, изтръпвания на крайници, крампи в краката.
Като цяло това датира от години, от много години дори. Някои от симптомите захлъхват и се засилват, но никой не изчезва.
На 44 години съм, с две деца, храня се сравнително прилично.

Четох много, срещнах тези симптоми често, но като добавих и резултатите от изследванията, не смея сама да прогнозирам какво и дали бих чула при ендокринолога. Затова се надявам да коментирате и предварително благодаря!

# 501
Момичета, искам да попитам, ПКК+урина и други такива подобни профилактични, до колко резултатите, ако са добри, гарантират наистина липса на здравословен проблем и добро здраве?
П.П давам пример моята майка е с почти перфектни за възрастта си кръвни показатели, а всъщност е диагностицирана с рак.
А аз, очевидно страдам от нещо, поради което имам огромни лилаво-сини сенки под очите.Зиме-лете не се махат, спя достатъчно и пак съм като пребита. Моите кръвни също не се съмнителни за наличие на здравословен проблем!
Тогава, какъв е смисълът от ПКК?

# 502
И аз с перфектни резултати бях с рак.ПКК не се влияе от рака.

# 503
И аз с перфектни резултати бях с рак.ПКК не се влияе от рака.

О ,боже наистина ли
Съжалявам, че сте преминала през това и ви желая здраве, но баща ми беше с рак на панкреаса и показателите му бяха хиляди над горма граница ,и сега като прочетох това се притесних като една хипохондричка често пускам пкк ,а то излиза, че няма смисъл

# 504
Има смисъл, но ако сте в рискова група се добавят още изследвания.

# 505
Здравейте! Как прикачвате снимки?

# 506
Като влезеш да пишеш коментар натисни там, после има избор от твои снимки ли ще качиш или линк от интернет

# 507
Здравейте,може ли да помоля за мнение по изследвания,които направих,дали има хипофункция на щитовидна и добро ли е съотношението между хормоните ? Естроген и прогестерон са направени на 21ви ден при 28 дневен цикъл,а останалите на 7ми ден.Благодаря !

# 508
Самите щитовидни Т3 и Т4 не са  зле, на фона на недобрия ТСХ. Еритроцитите са високи а левкоцитите ниски, провери се за дефицит на В12 и фолиева киселина.

# 509
Благодаря за отговора,ще ги проверя.В такъв случай естроген и прогестерон добре ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт