ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 450
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Честито на патерици на всички именници!

Честито на именниците, рожденниците и техните близки!!!

Amarena, що с чужди ц...и бе душко? Wink
Не ти ли дадоха рецепта от темата с тортите?

Ние сме по- добре. Даже днес бяхме на разходка(да размножим бацилите).

П.П. Амарена, мисля че търсиш тази торта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10318.0
Аз я правих веднъж. Лошото е че трябва да имаш от онези дискове за торти, които се махат след като тортата е готова. Аз си направих от пластмаса един, закрепях го с кламери и пак стана, но падна малко игра...Успех!!!

Joy Joy Късно ми я дадоха по моя вина, затова с чужди цици черпя Grinning За да не може да ги опипа(нали са само виртуален образ hahaha hahaha)
Не ми говори за онези дискове, че още ме е яд, защо не си купих преди (струваха стотинки)
Наскоро се мъчих да ги заменям с подръчни материали (алум. фолио, хария за печене и прочие и много се изнервих #Cussing out Ти с какво пробва? От каква пластмаса си направи? Хаха, сега си мисля, ако изрежа една лента от онези найлоновите папки , дали няма да стане. Thinking)

# 226
Mama Vessi, този магазин най- вероятно е на бившото "Българско Пиво", срещу Блага Вайзе. Последният магазин по посока градината е Handy.

Благодаря ти!  bouquet Идеално ме устройва, че е и близо до свеки, да ходи да си ги взима, че тя най-много "плаче" за внуците си. Mr. Green Трябва да пробвам да изпратя снимки, да видим дали ще ми изпълнят поръчката в срок.

# 227
добро утро черпя кафе
честит рожден ден на мъжа на амарена да е жив и здрав и много да я обича и слуша
честит имен ден на мъжа на анушка и на него същото му пожелавам
честит имен ден и на Ванко да е жив,здрав,палав,усмихнат,добричък и да слуша само мама и тати

# 228
Здравейте, мами и бебоци! Не мислите ли, че е време за среща на мами от форума/приемат се и любопитни татковци, да не са все инкогнито?
Тази седмица времето ще е само за разходки, става и за срещи, та дори и след 17 ч. Какво ще кажете? Според прогнозите четвъртък ще е най-топлия ден, може и в петък. То тук вече се изчерпаха темите, дайте да си побъбрим наживо!

# 229
Здравейте айде на следобедното кафенце!Искам да попитам дали знаете-В Дома дали имат нужда от дрешки и обувки за деца от 0-2 годинки.И как става дали трябва да се обадя предварително или направо там да отида.Много ми е далече от вкъщи а и няма кого да попитам.Благодаря!

# 230
следобед не можах да се включа...

Mama Vessi , информацията е много полезна и за мен!  bouquet

кеми, как не се сетих да дръпна ушето на Ванко днес!? ooooh!
Да е здрав!!!

Амарена, всъщност аз ползвах дебел картон, но малко залепна за картона. Но сестра ми ми напомни, че желатина се прави от кости....и не повторих. Друго си е да се пооцапотиш с маршмелуз, марципан, да врътнеш някоя друга роза...
А аз бях правила за мойто мъж цици, но по рецептата- руло и сметана, а ти каза че искаш сметанова и с шоколад...Иначе се прави много лесно и е ефектна.
feel_u , организацията на срещичка е много трудна работа. Заеми се и ще се убедиш. Wink

# 231
Да почерпя,мъжо има  рожден ден,Честито и на всички празнували тези дни Peace Peace  bouquet Tada  bigdance2,честно да ви кажа не искам никакви празници поне 3месеца,много се уморих,а и в джобчето вече нищо не дрънка Sad Wink

# 232
ani_ji , благодаря! Grinning

feel_u , скоро имаше среща, а пък като знам, откога я приказвахме hahaha Кога ли ще се намандахерцаме пак? Joy (Тъкмо и аз да си покажа муцуната на живо Laughing)

gabriel2 , тъкмо навреме питаш. Чакам отговор от една мама, която знае какво е положението в дом Дъга. Като ме информира, ще кажа тук. Тъкмо да се задействаме пак. Peace Чак сега виждам,че питаш за деца до 2 години. Няма такива, нито в Овчарово, нито в Дъга, но ги задръж. Сигурна съм,че някъде ще имат нужда от тях. Пак ще разпитам днес. Peace

mimi_kir , Знам аз за желатина. Кости- мости, ама като съм му дърта фенка, какво да правя Crazy Маршмелоуз откъде си набавяш?  Rolling EyesНе съм виждала тук? А марципан? Оригинален или "Варна"? А бе , то оригинален,че няма да видя скоро, ама казвай къде има "Варна" Търся и шоколадов кувертюр.. Laughing Взех ли ти акълЯ с моите въпроси? hahaha
Всъщност не исках сметанова. Мразя сметанови торти...Виж: шоколад, шоколад.... Heart Eyes

geomar, честит ти рожденик! Да бъдете винаги щастливи заедно! Grinning  bouquet

Честно казано, и аз съм на твоя хал. Аман от трапези, запои, мръвки и харчове...

# 233
Здравейте, мами и бебоци! Не мислите ли, че е време за среща на мами от форума/приемат се и любопитни татковци, да не са все инкогнито?
Тази седмица времето ще е само за разходки, става и за срещи, та дори и след 17 ч. Какво ще кажете? Според прогнозите четвъртък ще е най-топлия ден, може и в петък. То тук вече се изчерпаха темите, дайте да си побъбрим наживо!
Дечица до две години има в дома който е на Добротица, до колежа, забравих как се казва, би трябвало да няма проблем да ги занесеш.

# 234
Здравейте не всички формуващи мами! Извинете ме, че от много отдавна не съм се включвала, но има много причина за това: болни деца, проблеми с компа и т. н.     
newsm59 Tada newsm24 Wine Glass Поздравявам всички с новата година, рожденници, именници, които съм пропуснала и се надявам да бъда извинена. Надявам се, че ще мога да се навъртам тук вече по- често. Приятна вечер на всички!

# 235
Ох, бе, хора, толкова ли е трудно??? Е, няма да се заемам, само предложих. Какво толкова, казваме "сряда", "петък" или "събота", пък който е свободен, идва... Иначе има да се кумим... Пък и зима иде. А ние пак ще забегнем към София до 2 седмици, не че без нас не може, ама друго си е  newsm47

И не забравяйте за сряда - куклен театър от 11:00 ч или драматичен - от 19 ч /"Църква за вълци"/. И двете представления са безплатни!

# 236
Упс, ето го и линка със снимките. Бгфото вече се отваря!

http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=10764

# 237
  • Добрич
Оу, ЕМ40, рожден ден имаш днес.   bouquet   bouquet   bouquet

ЧРД!!! Нека си здрава, нека си щастлива, много обичана и уважавана!

Здраве на цялото семейство!

Весел празник!

# 238
Видях на главната страница на форума,че Емчо има рожден ден,та...

Честит рожден ден Емчо! Здраве, любов и щастие!   bouquet

И на голяма патерица - Здрава, мирна, спорна Новата година! Честито и на всички имали повод за празнуване!

Фапуа, как са кака и батко, започнаха ли да свикват с бебето? Мими, как си? Несериозна съм аз - беше предложила помощ, пък аз..... Дано дойдат по-добри времена....

# 239
  • Добрич
Добро утро на всички.. Hug
Емчо,Честит Рожден Ден-много здраве,щастие,любов,усмивки!!!!!...Весело изкарване!!!!
Нес ъсм се включвала от няколко дни,но чета,въпреки,че сякаш много  от нас са се скрили след празниците и непишат.Дано да не е заради болести-всички болнички да оздравяват бързо.
Времето тия дни става за разходки и ние се възползваме,особено вчера беше много приятно.
 feel_u ,наистина е доста трудно за организиране на среща,макар,че последната среща я направихме с голямо желание всички.Така,че почни да организираш нещо и ще се види Winkхубаво е да се съберем за по кафе....

Общи условия

Активация на акаунт