ПАРИЖ - 17

• 36 873
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
За RER C да си напиша- когато ми се е налагало да го ползвам все ремонти има.За това проверявайте предварително дали няма проблеми по линиите,че се губи време за пренастройка.

# 541
  • София
Здравейте. Ние утре пътуваме натам. Този път съм много неподготвена. От темата разбрах, че карта Navigo е най-изгодна за транспорт за една седмица. Моля да потвърдите.
Пак от вас разбирам, че мога да я закупя на летището, срокът й е есна седмица, а следващия понеделник ще си платим билети за RER до летището?
Имам билети само за Дисни. Трябва ли предварително да купувам билети за нещо друго или може същия или предишния ден?
Извинявайте за тъпите въпроси, но се чувствам странно загубена като не съм проверила всичко.

# 542
Потвърждавам за картата Navigo
За предварителното закупуване на билети за забележителностите,зависи за кои и дали има налични.
Приятно изкарване!

# 543
  • София
Искаме да се качим на Айфеловата кула, Триумфалната арка, музеят на Роден, Musee d'orsay, Версай. За Лувъра, ако остане време.

# 544
За кулата,Версай и Лувъра  ,особено последните два има големи опашки,имайте го в предвид.

# 545
  • София
А, в момента съм на опашката за Айфеловата кула и е внушителна. За всичко друго имахме билети предварително, само за нея не успях. Бих си спестила опашката, ако можех.

# 546
Оооо,чакам снимки от кулата!

# 547
  • София
Ще кача Simple Smile

# 548
Супер, приятно изкарване!

Дали работи Grande Roue De Paris?

# 549
Да,работи колелото,поне така пише в сайта му.

# 550
  • София
И току-що затвориха върха Expressionless

# 551
Grande roue de Paris- пише временно затворено!

# 552
Grande roue de Paris- пише временно затворено!
Да, и аз така прочетох. Попаднах на статия от преди няколко години, в която пише, че ще спре да работи окончателно, но си спомням, че една съфорумка сподели намерение да го посети, но не видях да е писала след това.

# 553
  • София
И малко снимки от Кулата:

# 554
Milenaka, защо затвориха 3 етаж, заради вятъра ли? Как е времето?

Общи условия

Активация на акаунт