ПАРИЖ - 17

• 36 816
  • 792
  •   1
Отговори
# 135
Миленка, аз за май кога трябва да купя билети за Кулата? Линка на първа страница не работи към сайта. Като време от денят кое е най добро да се качим? Струва ли си до топ или и до 2 етаж стига? То с даден час ли е?

# 136
  • София
Жаклин, с часове са билетите, да. 60 дни по-рано ги пускат на сайта, като тези до върха свършват бързо.

# 137
  • Варна
номера с билетите за Кулата е друг - големите ТА предплащат мнооого билети и те им остават незаети и ги препродават седмица преди качваНЕТО , ПОНЯКОГА ДОРИ ПРЕДПОСЛЕДНИЯ ДЕН ТАКА ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПО 3-4 ПЪТИ НА ДЕН ДОКАТО УЦЕЛИТЕ

# 138
  • София
Мда, и аз това чета. Попаднах и на информация, че можело предварително да се вземат билети до втория етаж и после някъде в самата кула да се купят до върха, правилно ли съм разбрала?

# 139
Мда, и аз това чета. Попаднах и на информация, че можело предварително да се вземат билети до втория етаж и после някъде в самата кула да се купят до върха, правилно ли съм разбрала?
Правилно, но лошото е, че обикновено пише, че нямат поради висока посещаемост.

# 140
  • София
Ясно, благодаря. Значи отпада като вариант.

# 141
  • Балчик
Някой може ли да ми пише  приблизително по колко време да предвидя за посещението вътре в:
1. Музея в Монмартр
2. Операта Гарние
3. Пантеона
4. Музея на армията
5. Консиержери
6. Сент Шапел
7. Триумфалната арка

За да знам в кои часове къде бихме могли да бъдем. Благодаря.

# 142
Някой може ли да ми пише  приблизително по колко време да предвидя за посещението вътре в:
1. Музея в Монмартр-1час
2. Операта Гарние--1час
3. Пантеона-2часа
4. Музея на армията-1час
5. Консиержери-30 минути макс
6. Сент Шапел-30 минути макс
7. Триумфалната арка-30 минути

За да знам в кои часове къде бихме могли да бъдем. Благодаря.
Това лежерно,без сядане за кафе или друго.

# 143
Направих справка - 6 дни преди датата съм успяла да купя билети до върха на Кулата от официалния сайт.
Поне два месеца преди това съм проверявала всекидневно и не е имало налични.

# 144
  • Балчик
Sause baus!, много благодаря!

# 145
  • ВАРНА
Джемма, ние на Триумфалната арка си прекарахме около 2 часа - качване, слизане, гледане от върха, пазаруване в маганина вътре.

# 146
Жаклин, страхотно пътуване ще се получи. Вземете си хотел в Латинския квартал. Много ще ви хареса. Малки ресторанти с меню, приятни кафета, много пекарни.

# 147
  • София
И ние там запазихме. Малко апартаментче през airbnb – на Rue de Buci.

# 148
  • Варна
препечатка от фейса - Les Bulgares à Paris / българите в Париж

''ЗДРАВЕЙТЕ ГРУПА ПРЕДЛАГАМ ТРАНСПОРТ
ОТ ПАРИЖ ДО ЛЕТИЩЕ БОВЕ СЪЩО ТАКА ДО ЛЕТИЩЕ ШАРЛ ДЕ ГОЛ'' ТЕЛ.0780179738 - К Христов

Ivaylo Todorov 0033 7 83 66 68 78

Борислав Богинов - Денонощни услуги.
За контакти на ЛС или на тел.: +33 6 61 05 91 34

# 149
  • София
Жаклин, страхотно пътуване ще се получи. Вземете си хотел в Латинския квартал. Много ще ви хареса. Малки ресторанти с меню, приятни кафета, много пекарни.

Здравейте,
дали е удобно да препоръчате някои конкретни ресторанти, може би с обедни менюта?
Благодаря предварително,

Общи условия

Активация на акаунт