ПАРИЖ - 17

• 36 799
  • 792
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,
планираме пътуване до Париж през пролетната ваканция - 9-13 април. Влязох в официалния сайт на Айфеловата кула, за да купя билети и за датите между 9-11 април билетите за върха са вече изчерпани. Следващите дати от 12 нататък не са отворени. Ние сме 7 човека (4 възрастни, 2 младежи и едно дете на 6 години). За 11.04. ми дава опция само втория етаж.
Според вас каква е възможността да се появят билети до върха и има ли вероятност на място да си купим такива, ако не успеем онлайн. Да си призная, като поразцъках в сайта, се отчаях. Имам чувството, че се изкупуват за секунди.
Благодаря предварително за отговорите.

# 121
Много голяма е вероятността да се появят билети до върха, когато наближи датата.
Проверявайте всекидневно.

# 122
  • София
Много голяма е вероятността да се появят билети до върха, когато наближи датата.
Проверявайте всекидневно.

Благодаря за отговора!

Има билети с шампанско, разбира се на двойни цени, но там не дават опция за децата.

# 123
Здравейте,
планираме пътуване до Париж през пролетната ваканция - 9-13
Според вас каква е възможността да се появят билети до върха и има ли вероятност на място да си купим такива, ако не успеем онлайн. Да си призная, като поразцъках в сайта, се отчаях. Имам чувството, че се изкупуват за секунди.
Благодаря предварително за отговорите.
Билетите се отварят точно 2 месеца преди датата. Може да следите в полунощ или рано сутринта и щом ги пуснат,  веднага да си купите за 12-ти или 13-ти/зависи в колко часа ви е полета/. По принцип свършват много бързо,  но както са ви писали по-горе при наближаване на датите, се появяват свободни билети.

# 124
В пристъп на лудост, без да съм чела нищо за организация, току що купих билети за Париж, подарих си за РД през май🤪❤
Хубаво ги купих, ами сега накъде?!
Първо кацаме на Бове, сега прочитайки тази тема вденах, че това е бая далеч. Айде на отиване няма да бързаме все ще се опраивм, но на връщане летим в 10 часа значи най- късно 8 трябва да сме на летище как ще се доберем? Какви са опциите, на колко часа\минути е от Париж? Автобус има ли, такси колко би струвало? За нощувки мисля в този район Châtelet-Les Halles, това е център нали? Искам да можем пеша да се разхождаме.
Видях и цените на хотели, оле мале са🤪🤭🤭 Ма нали вече имам копче, ще му търся балтон 🤭🤪
Реално не държа на никакъв лукс, искам легло, баня самостоятелна, да е що годе чисто и най- важно локацията. Реално само ще спим там.
Та от този район как най- бързо и изгодно да се придвижим до Бове за полета в 10 на връщане?
В такива градове обикновено взимаме хоп он хоп оф автобуси, които обикалят всички забелжителности, за Париж това ок ли е като вариант? Не смятам да ходим в Лувъра. Освен Айфеловата кула и още 2-3 най- популярни неща, нямам план никакъв. Не знам кое е “задължително” да видим. Обичаме да се разхождаме и да гледаме всичко бавно, спокойно, да пия кафе на малки улички с кроасан и да гледам хората, да усетя духа. Не искам много да си даваме зор. Дайте ми акъл кое наистина си струва да се види, имаме 4 дни, последният от които е рожденият ми ден:) дали е хубава разходката по Сена, като за такъв празник:) Колко трае, има ли вариант с обяд да кажем? Искам да организирам всичко и това да е подарък за двамата с ММ, само двамата в градът на любовта:)

Тепърва ще се върна да прочета поне 1-2 теми и първа страница.

# 125
Харесвам такава лудост!
От до летището с шатъл.Препоръчително 3.5часа преди полета да сте на Порт Майо.Като пристигнете там с м1 до района,който харесвате за хотел.Квартаът е супер за разходки,но имайте в предвид,че забележителностите които и да са,са на големи разстояния, за това с метро.Погледнете и темата,ако има въпроси-пишете и весело изкарване!

# 126
Sause, тоест ако трябва да сме на летището в 8, 2 часа преди полет, в 5 ли да тръгнем😱 Ужас…Порт Майо какво е метро станция ли? До нея с какво? Линкът за Бове не първа страница не ми се отваря, както и някои други, що така:(

# 127
Шарлът е Бове-Порт Майо,без спирки и разписание съгласувано с полетите,най удобно и евтино е.Около час и нещо е до летището,за това писах три и половина часа преди полета да се вземе шатъла.

# 128
  • Варна
в 5 ли да тръгнем😱 Ужас…

ние станахме в 4 30 с осигурен преход от 0033783666878 Ивайло - от групата българите в Париж( има и други ама трябва да сте повече хора , те са с микробуси - за 1-2-3ма идва скъпичко)
какъв ужас , като не ви харесва така нали си имате частен самолет - фъркайте си с него
има шатъли  буквално пред летището на Буве - пълна глупост си е да ходите датърсите че гара , че влак и на туй отгоре дю Норд не е по хубава локация от Мейо - и там има метро и еруер Simple Smile

# 129
Момичета, Около Гара Де Норд ок ли за хотел? От там тръгва транспорта за Бове нали?
А иначе далеч ли е от центъра и забележителности този район? Дали на гарата спират хоп он хоп оф бусове?
Позната ми даде контакт на човек който вози от и до летище с личен автомобил ще му пиша, това е добър вариант за ранния полет. Но ако нещо не дойде ми се ще да сме близо до спирка на автобуса за летище.

Сега видях мнението по-горе, ще сверя номера може и за същия човек да става дума.
Никога не сме били в Париж и не познавам райони и квартали. Описанието на Роца и идеите за маршрути прочетох, полезни са ми.

# 130
Не Гара де Норд не е Порт Майо.От последния тръгват шатълите.Лично мнение-не ми е ок. Северната гара за хотел.Дано не бъркам,но там не спират хоп он хоп оф.Наемете нещо до Триумфалната арка- там и за обиколка с автобуса става и е близо до Порт Майо.Разгледайте картата за по- нагледно.

# 131
А ок, защото четох във ФБ, една дама писала че
точно на гарата и спрял автобуса от Бове и оттам тръгнал. Иначе не ми се ще там, шумно ми звучи.
Ще видя около Труимфалната арка сега

# 132
Сигурно е грешка-Порт не е гара,а площад.Та Порт Майо е площад.От него се вижда триумфалната,за това така ви насочих.

# 133
  • Бургас
Наемете си airbnb около Порт Майо или в Левалоа Пере, на пешеходно разстояние от Порт Майо. По-евтино и по-удобно ще ви излезе.
За ходене пеш и съзерцание с кроасан препоръчвам Монмартр, Латинския квартал, остров Сите около района на Нотр Дам.
Автобусите хоп от оф спират около крайбрежната на Сена, има малко площадче към Нотр дам.

# 134
  • София
Имам въпрос отн. Айфеловата кула. Днес трябва да излязат билетите за последната ни възможна дата (ще ходим през април). Ако не успея да купя, доколкото разбрах няколко дни преди съответната дата пак има налични. Ако и тогава не успея, остава вариантът да чакаме на опашка на място, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт