Първа коледна елха радва Априлските деца

• 9 236
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Раче, снощи Марти се събуждаше на всеки час, след 1 часа и изплакваше така...
Резултатът е ЗЬБЧЕ... Отдолу в ляво - вижда се като резка и вече сериозно боде, като хапе...  Зао решават по нощите да излизат тези зъби, бе... Уморена съм, а сега ще ходим да пазаруваме подаръци...
Може да ви се стори странно, но не обичам да ходя по магазините... Но подаръци обичам да купувам.
И ни еще водим Марти при Дядо му Коледа....

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ НАС!!!!!!!

# 271
ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ НА ДИДИ НА ИЛЕНКА! newsm51

Честито на новите зъбчета! tooth Two Hearts tooth

Благодаря за поздравите! Черпя ви -    cook cheers cook Wine Glass

Днес довършихме пазара на подаръци, но беше много студено cold, добре че Велина спа през цялото време!

santa2 Nature SnowmanОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ И МНОГО МНОГО ПОДАРЪЦИ ПОД ЕЛХАТА!  madnoel Nature Snowman  surpriseuu Close-mas:  Gift  ura Gift

# 272
  • София
И ние ходихме до 1-2 магазина с моя мъж да разгледаме за люлка на Давид и подарък за племенницата /3 годишна/...и като се заврял, моля ви се, в едни замъци с войници, индианци с лъкове, едни мечове и ножове...много му харесвали за подарък за нея.... Shocked Те, днешните деца, не били като едно време, искали съвременни, шарени играчки със съвременни герои...Обяснявам, че няма анимационно филмче с войници и му предлагам едни замъци с принцеси и принцове /поне малко по-женски/...не, били тъпи и скучни  Rolling Eyes Луда работа! #2gunfire А аз се чудех едно време, че иска розови чаршафи да купува на Давид! newsm78
Аз не съм от традиционалстките, ама това ми идва в много...

# 273
Честити зъбки на Теди Hug Hug Hug
Деичка, успя да ме разсмееш от сърце Party
Раче  Hug и на нас ни се беше случило такова нещо, само че успяхме да го расъним по-бързо - за около 10ина мин, мисля че сънуват Rolling Eyes
Данче, мноооого готин аватар Hug
И ние довършваме покупките, остана сладура ни Али Бали....ама той за утре  bouquet
Аз съм тук с кафенцето де bowuu

Все щях да питам ама забравям - Преско и Давид на първата страница как така си приличат толкова Crazy разбирам, че са от един град и са сладурковци, ама нещо Филипка и Бютича ме съмняват за бащите на децата hahaha Joy

# 274
  • София
Привет!
Аз бях презоградска малко по магазините , а преди малко ходихме за столче да гледаме, ама тая система изофикс много скъпа! Направо изпаднахме в амок и си тръгнахме! Сега ще мислим! На всичко отгоре трябва и за Лора седалка, че с новите разпоредби до 12 години трябва да са на седалка! Тия са луби - 12 годишно дете на седалка! Аз на 12 години бях 175 висока и незнам колко кила!!!

# 275
  • София
Явно днес всички са по магазините и тук е тиииииихооооо  Mr. Green Утре пък съвсем  Confused Ние тук в дълбоката провинция си показахме носа за час и айде пак между РС-то, ТВ-то и кухнята  Confused  Чакам Джоджо да събуди и почваме вечерен коледен концерт  Mr. Green

Една идея ми се мъдри в главата - да оставям дечко на АМ за Нова година, за да пийна и попуша  Embarassed Айде критикуващите, съвестни езици да си кажат мнението!  Mr. Green

Смини, това ни е елхата от изпитите бутилки от миналата Коледа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 276
Данче  Joy hahaha ми и ти си човек бре, като искаш - остави го на АМ - нищо няма да стане за 1 вечер Hug аз пак ще си пийна 1 чаша вино, то от повече ще се кача на кънките Crazy
А за елхата....ми ако и тая коледа ще изпразвате толкова бутилки може би повече време Стаско трябва да е на АМ hahaha Joy или и той ще помага newsm78  hahaha Joy

# 277
Данче, аватарът ти е страхотен. Аз бих дала АМ, ако имаше и аз на кого да го оставя дребо и къде да отида да празнувам. А  сега ще си дръннем по една чаша вино с Младен и това ще ми е.

Ние днес направихме една дълга разходка навън, ходихме на пица, видяхме къде работи тати. И се намръзнахме. Сега ще си пиша коледните картички, че докато успея да ги пратя, то нова година ще стане  Laughing

Смин, радвам се, че е помогнало и при вас; ако се бях сетила по-рано, Иво нямаше да ходи с лишеи няколко месеца....

Раче, Иво е правил същия номер, аз имам 2 теории по въпроса - или сънува нещо, или го боли корем (ако не се е изакал през деня). Само дето аз не успях да го събудя и двата пъти, та опищяхме квартала.

# 278
  • София
Раче  , това със зверския рев на сън ни се случи някъде първите месеци, първо започна да рита и да маха с ръце бясно, като чели се бори за живота си, също шаолин филм, а после почна да крещи и всичко това на сън и неможехме да я събудим. Док ми каза, че често се случва, Фроид имал теория, че децата сънуват преживяванията си повреме на раждането си и шоковата промяна на условията на живот. Аз се бях изплашила, че детето е стресирано от раждането защото неможаха да я хванат като я изстрелях и тя се плъосна на масата отпред.

Решилите да пробват гърне искам да ги окуража, Вече три дни Ани си ака и пишка там и въпреки, че по принцип и минута не може да седи мирна,  като я сложа на гърнето си мирува, гледа ТВ и си върши работата. Нито съм и показвала нито и бая на главата, върша си работата и тя нейната. По никакъв начин немога да го сравня с дресиране, мисля че подценихме децата или поне природните им инстинкти. Страхотно съм доволна от гърнето NUK, след миене не задържа вода, става веднага сухо.

Ей това ви желая, и най-вече здраве  Hug

# 279
Здравейте.
Честито на месечковците ни
Днеска продължих с пазаруването и вече съм #Crazy едва гледам все едно съм копала.

# 280
  • Русе
Черпим, черпим...

и благодарим за поздравите!
Специални поздрави и целувки на сладката ни наборка Вили!

Само здрави и спокойни бебчета по Коледа! Hug

# 281
  • София
Ауууууу, мерси за хубавата почерпка! Поздрави и целувки и на вас!  Hug

Това със събуждането - плаши ме. Случва се понякога, но не в мащабите, които описвате. Добре, че съм подготвена.ц

# 282
Благодарим за почерпките!

И ние днес пазарувахме доста, направо съм гроги, то не бе слизане и качване в колата с това дете, носене на ръце, абе...Ама поне свършихме, за утре останаха само Пресил и баща му Mr. Green

смин, като заговори за прилики се сетих да споделя, че от снимките на първа страница ми прави впечатление, че Мати и Станислава много си приличат Grinning

А по повод другият ти въпрос в кюто, тук ще споделя:
Да, Пресил ще става батко със сигурност!
Но не след 9 месеца Mr. Green

# 283
Филипка, а след по-малко ли? А? А? А?  Mr. Green

Данче, напивам се само при вида на аватара ти.

# 284
Хай и от нас!
Тони скача на бънджито, Саш се мота насам-натам /днес беше на работа Twisted Evil/ , аз ще влизам да се къпя.
На бебката на приятелката ми купихме играчка Нуби - едно животинче, като светулка е, което се смее много готино.
На Саш реших, че след подаръците, които получи миналия месец за Коледа Mr. Green утре от Мола ще купя шапка, ама някоя по-гъзарска, че зимата дойде и му брули ушите.
Майка и татко са купили за Тони някакъв моторист на ToLo, който като му натиснеш главата и подкарвал, т.е. стимулирал бебето да лази.
Свеки свекърчо са му купили на Нуби смееща се и те.
Днес Тони прави първи по-яки опити да се изправя по решетката на леглото, но много лошо пада като талпа назад и това ме притеснява...  newsm78 да не се хлопне някъде...
Вчера на консултацията показа дължина 67.5 см, 8 180 кг, главичката му е 46, говори с пълна сила, пищи, вряка нещо, супер любопитен е и се хили като пъпеш на доки, която като го види и се развеселява, защото той винаги й се кокори и й се смее. Сестрата също се кефи като го види, той е един любопитко и старателно наблюдава какво прави, а на кантара замира , за да го измерим с точност  Heart Eyes абе ангелче! Laughing
Вече можело само вечер да яде АМ, а сутрин е на попара, обед месо/зеленчук, следобед каша/кисел или каквото преценим.
Другата седмица ще го боднат, за да видим проклетия Hb каке и дали пак няма утайка.
Абе вечер като се измори и става един със зачервени очички, все едно е болен...това малко ме тормози, но кръвните ще покажат ако има нещо.

Дайте идеи какво да купя на кокош-компанията, че са 3 бр, а майчинството ми не стига за нищо... ooooh!, моля, моля!!!

Общи условия

Активация на акаунт