Първа коледна елха радва Априлските деца

• 8 899
  • 290
  •   1
Отговори
# 285

А по повод другият ти въпрос в кюто, тук ще споделя:
Да, Пресил ще става батко със сигурност!
Но не след 9 месеца Mr. Green[/color]

а след 8 ли newsm78

ааа, юлчето ме изпреварила Joy hahaha
юлче, да те питам някаква диета спазвате ли за тези петънца? newsm78

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 19:17 от СмиНсЧо

# 286
  • София
Стига бе, Филипа, това сега кво значи!
Първо - дойде ти, но ще правите братче или сестриче някога!
Второ- имаш положителен тест, което значи, че след 7.5 - 8 месеца, ще има второ бебе!
Дай нишан кое от двете!

# 287
Не, не спазваме. Няма смисъл, при Иво не е хранителна алергия (пробвала съм с диета при мен и при него, та изключих тази опция). Ти пробва ли да го държиш примерно само на кърма 2-3 дни, а ти да не ядеш известно време преди това и по време на неговата диетка забранените храни за АД? Така ще разбереш.

# 288
  • София
Айде Филипка хвърли форумската бомба  Mr. Green Кога ли ще има милостта да кажа и нас  любопитките  newsm78

Чаена, аз ще взема на моите кокош-къмпани, от левчето бамбукови бъркалки, сещаш ли се, ще ги вържа с широка, червена панделка. Всички са новодомки, младоженки, надявам се супер скромния подарък да им хареса и да им влезнат в употреба.

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 20:32 от Данче-Калпазанче

# 289
Влизам на бързо да честитя на Велина и Диди празника.
Живи и здрави да са.

# 290
ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ, МЕСЕЧКОВЦИ И ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Нямам време да влезна в нета да ви почета - то нямате изчитане де! Мъжо барикадирал компа /в болнични е/ и няма наближаване Stop.

В четвъртък бяхме на консултация - 12 кг. и 78 см. /големи и дебели/  goodscaleв добро здраве и трето зъбче на път.
 Чакаме с нетърпение празника.  santa2 santa2 santa2
Вече сме накупили подаръците и утре щрак с апарата и в архива  smile3509- след време ще се смеем на реакции, физиономии - то и сега елхата е в центъра на вниманието - и сме голям сайр! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт