Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 537
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Jasmin., честит рожден ден! Най-хубавия подарък расте в коремчето ти! Лека и безпроблемна бременност! Heart

# 61
Jasmin, честит рожден ден! Лека бременност! Бъдете много здрави и щастливи! 🥰
  И честита темичка, момичета! Да се напълни само с положителни новини и тестчета! ❤️

# 62
Jasmin, честито. Имаш си най-хубавия подарък. Бъдете здрави.
Наистина много се радвам, когато момичета, които дълго време се борят, се похвалят с такава новина.

# 63
ЧРД, Жасмин и честит ви юнак. Бъдете здрави и двамата, това е най - прекрасният подарък. 🥰

# 64
Jasmin ЧРД и от мен! Желая ти здраве, прекрасна бременност и пухкаво бебче на финал!

# 65
ЧРД Жасмин, жива и здрава бъди! 🎂🥳 Лека бременност и до финал 🤗🍀

# 66
Jasmin Честит Рожден Ден! Бъдете здрави и след няколко месеца да се похвалиш с най-хубавата новина! 😍

# 67
  • София
Честит рожден ден, Жасмин! Лека, безпроблемна бременност със успешен финал на термин!

# 68
Жасминка, честито и от мен! Жива и здрава да си, благословена, щастлива, обичана! 🌷
Пожелавам ти от сърце леко да си изкараш бременността и около термин да си гушнете живо и здраво вашето момченце! 🙏🍀 Много се радвам за теб!

# 69
Здравейте, момичета. Не съм правила обременяване с глюкоза. Възможно ли е това да пречи на забременяването?

# 70
Jasmin, честито за двете прекрасни новини. Мога само да ти пожелая здраве на теб и цялото семейство, което скоро да включва най-сладкото и здраво бебче.

Jakito, потенциално високата захар и инсулин, които могат да се открият след обременяване, дават отражение върху качеството на половите клетки и организма като цяло, така че, аз мисля, че би могло да влияе върху шансовете за збаременяване. Но на мен самото обременяване ми понесе доста зле като тип изследване и може би първо бих си пуснала гликиран хемоглобин, който е по-щадящ и ако там излезе нещо съмнително, тогава и обременяване. Simple Smile

# 71
Без малко да изпишете темата, докато се включа!

Рейв, отново ти благодаря за времето и вниманието, което отделяш в създаването на тези теми! Nature Snowflake

So close, благодаря ти за орисването! Историята ви е много мотивираща и вдъхва надежда и в нас, че чудото ще се получи в повече постоянство и любов! Heart

svetlozara98, за мен ЧХГ-то ти е супер! Отново честито и до пухкав финал! People Baby

Jasmin, разбира се, че те помним, честит рожден ден!
Е каква приятна изненада само ни направи!
Лека бременност и да си го държиш на топло юнакът още 4 месеца! People Baby

Елислава, теб също те помним, как бързо само минава времето!
Радвам се, че пак се присъединяваш към редиците ни и нека пак бързо-бързо минеш в отчетни! Nature Star2

Kantarion, с теб не сме се засичали преди, че след това съм дошла, но често-често си препрочитам стихчето ти от първата ни страница! Благодаря ти за орисването и на теб! Nature Star2

Мила, стискам ти палци за хистерото в понеделник! Flowers Four Leaf Clover

Ивка, пожелавам ти успех и скоро да се похвалиш с високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 11:43 от Fayona

# 72
Жасмин,  честита да си! Здрава и щастлива! Лека бременност!Да стои подаръка на топло до термин! Много се радвам за теб ❤️
Ели, помня те , още съм тук 😅  Пожелавам ти успешен трансфер с бебе номер 3 - дано е сестричка на твоите юнаци 😍
Фиона, благодаря 🍀
Светлозара , нямам спомен дали ти честитих 🤔
По-добре да повторя, вместо да пропусна - лека и успешна бременност до финал!
Дано не изпускам някого УСПЕХ 🍀

# 73
ние вчера имахме госсти - бременни разбира се, защо да не са.... не знаят за проблемите ни и цяла вечер слушах как лесно забременяла, колко прекрасна бременност кара и бла и бла..... усмихвах се, а вътрешно ми се къса сърцето....
И аз се срамувам да им споделя, защото до скоро ме питаха, защо не правите опити? А другата мяташе думи, че не ни става. Няма да им споделя, за да се подиграват с мен.
Пак ме гонят мислите, че няма да стане никога...
Стоя и започвам да плача от нищото. Тежко ми е, гадно ми е... Напълно те разбирам шанталче♥

# 74
  • София
Светослава, аз нямам проблем да споделя, ама после имам чувството, че почват да ме гледат съжалително, не ми е приятно. Обикновенно казвам, че се наслаждаваме на процеса.

Общи условия

Активация на акаунт