Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 926
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Шанталче, добре познавам горчивината от разочарованието. Все си казвах, че все някога ще стане, ама при всеки цикъл рухвах. Или при всяхо ЧХГ с резултат 0.
На мен лично ми помогнаха плановете за процедури, ние нали започнахме с инсеминации. Знаех, че шансът е минимален, но си чаках всяка следваща, Знаех, че ако не стане с тях, е ред на инвитрото. Знаех, че там вече шансът е по-голям, а и имаш информация за ембрионите, качеството и т.н. Това ми даваше спокойствие, яснотата. Иначе ми беше по-тежко преди процедурите, защото просто си правихме опити, не ставаше и нямах никаква представа дали и кога ще има шанс...
Не знам на теб как ти влияят разговори с репродуктивен лекар, но на мен именно този екшън план ми даде сили.
Или пък си направи свой план - например - следващите 2 месеца почивам и се забавлявам, после пробваме още 3 месеца и ако не стане - следва (нещо си). Просто си направи план и го следвай, иначе притеснението завладява.

# 646
So close, с пълна пара.... да си призная снощи много рев ударих, къде от хотмони къде от болка.... Този път ме налегна отчаянието, може и временно да е, не знам, но снощи ме хвахана лудите. Днес ме боли глава от рев и очите ми са на понички. Сега имам нужда от безкрайният оптимизъм на Кактусчето.... Трябва ми план - как да не мисля за това....

Шанталче, ако намериш план, дай го насам Sad
В същото положение съм откакто ми дойде.

# 647
Момичета, имате ли идея дали Кломифена може са се пие с аналгетици. От днес започваме с много лека стимулация, но главата много ме боли.

# 648
  • София
Пълнолуние, на мен ми каза докторката първият месец с Летрозола, че ако ме боли глава да пия нещо.

# 649
Момичета, имате ли идея дали Кломифена може са се пие с аналгетици. От днес започваме с много лека стимулация, но главата много ме боли.
Аз винаги съм с главоболие покрай стимулациите и пия НСПВС, аналгин също.
Шанталче ❤️ Писах ти на лично, но и тук да ти напиша, че много те прегръщам и винаги можеш да разчиташ на подкрепа от моя страна. На мен сили да продължа ми дават най-вече начертаването на план, който да следвам и вярата, че мечтата ми ще се сбъдне в точния момент! ❤️😍🍀

# 650
Благодаря Ви момичета. При мен е от ставата на челюстта. Отделно и някаква алергия ме мъчи и сутрин ставам със запушен нос и главоболие. Така и не разбраха от какво. Ще пия един оклис или солпадеин.

# 651
Късмет момичета!🤞
Ние пък снощи имахме гости с едно бебе на 8 месеца. Не спрях да го гушкам и разнасям. Накрая толкова сладко заспа на рамото ми, чак ръцете ме заболяха, но не исках да го пусна.
А за този месец очаквания нямам. Не бяхме много активни. Гърдите ме болят от 19-ти ден. Кривотията ме тресе с пълни сили. ММ имаше смелостта да ми каже да ми идва по-бързо, че не се търпя. Ама аз си знам, че съм непоносима 🤭
Чакам си 7 февруари, дала съм си малко време и ще почвам пак по лекари.

# 652
Благодаря Ви момичета. При мен е от ставата на челюстта. Отделно и някаква алергия ме мъчи и сутрин ставам със запушен нос и главоболие. Така и не разбраха от какво. Ще пия един оклис или солпадеин.
Преди няколко месеца мислех, че ме болят уши и бях в шок, че един ден ще ме тресне вертигото..Ходих на УНГ и се оказа челюстта.Предписа ми 5 дни Нимезил сутрин и вечер.

# 653
Скъпи бъдещи майки, мисля това да е последната тема, в която ви следя неотлъчно. Ще ви хвърлям по едно око и по-натам, но не така редовно. Искам да ви пожелая съвсем скоро всички да се преместите в отчетните теми и да благодаря за положителния заряд в темата! А също и да ви поръся с прашец...
Скрит текст:

# 654
Ray, взимам си ❤️

Merryhristowa при мен е дълга историята 😁 Но само с нимезил не се разминавам. И при мен ме болят ушите, минавах дори ЯМР на глава. Физиотерапията на мен ми помогна, сега се мажа и с масло от коноп😁

# 655
Jo di, съжалявам за развитието, надявам се максимално щадящо да се случат нещата

shantall, поплачи си щом от това имаш нужда, а ако вече си си го изплакала, от тук нататък с нови сили - както са казали другите момичета изготвяте план и почвате да действате по него.

Прегръдки и на двете!

# 656
tuti123 как успя да го гушнеш. На мен ми е изключително трудно 😢. Адмирации за това. И аз днес му ударих един рев, всеки ми казва успокой се, не е нещо сериозно...

# 657
tuti123 как успя да го гушнеш. На мен ми е изключително трудно 😢. Адмирации за това. И аз днес му ударих един рев, всеки ми казва успокой се, не е нещо сериозно...
Минзухар, даже не исках да го дам на майка му ☹️ взех го от входната врата, съблякох му космонавта, после пак същото... много близки приятели са и поне не ни правят намеци, че ми отива и че е наш ред.

# 658
И аз много обичам всички дечица на нашите приятели и племенниците ни - оставят ни да ги гледаме редовно особено племенниците. Много ми е приятно да виждам ММ как си играе с тях. Не ми е ставало гадно. Понеже повечето вече пораснаха малко и карат този техен бебешки пубертет с ММ понякога се шегуваме, че ни действат отказващо и се чувстваме окай и така хаха, но са сладури всичките и си ги обичаме.

# 659
  • София
Rayy, приемам думите ти като орисване всички да се изнасяме на към отчетните. И събирам от прекрасният ти прашец.

Аз с някой деца имам проблем, с други не - моето си го гушкам и лигавя колкото ми сърце може, на близка приятелка, която е наясно с премеждията ни също - имат бебе на 5 месеца, ама тя много реве от мен. Имаме едни други познати дето все им става от първият път - второто го чакат през февруари, не мога да комуникирам с голямото им дете, не ми е приятно и не ми идва от вътре.
Мислех си за думите ви за план за действие - нещо ме депресира - все едно си слагам краен срок и ако не стане какво? Ще се опитам да планирам разни пътувания насам натам, за да имам нещо по-различно, за което да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт