Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Щом те натоварват тези хора, недейте да ходите. Нека си мрънкат, че не се виждате, дано се усетят някога, че причината е у тях. Мъжът ти би трябвало да прояви разбиране. Hug

Момичета до гуша ми дойде от такива хора и то близки. На 85 години баба ама такава маймунка няма със сигурност, на ММ първия братовчед очакват бебе и подписаха преди седмица, той е малък с 7 години от него и бабата се е обядила на ММ и викала отдавна не идвате, последния път като отидохме на мен каза, още не успя да забременееш, отидете на лекар.... чашата преля и сега ни чака за да ни дразни с тази новина, тя вечно е била такава. Страхме е да отидем там. Защото знам какво ще каже.... Просто не искам да виждам близките на ММ , толкова прост народ не бях виждала никъде. Моята баба вечно казва, когато е писано тогава ще дойде.... Просто прекаляват вече.

# 406
Момичета до гуша ми дойде от такива хора и то близки. На 85 години баба ама такава маймунка няма със сигурност, на ММ първия братовчед очакват бебе и подписаха преди седмица, той е малък с 7 години от него и бабата се е обядила на ММ и викала отдавна не идвате, последния път като отидохме на мен каза, още не успя да забременееш, отидете на лекар.... чашата преля и сега ни чака за да ни дразни с тази новина, тя вечно е била такава. Страхме е да отидем там. Защото знам какво ще каже.... Просто не искам да виждам близките на ММ , толкова прост народ не бях виждала никъде. Моята баба вечно казва, когато е писано тогава ще дойде.... Просто прекаляват вече.

На тази възраст съвсем им падат понякога задръжките на бабите. Моята на 90 като я питам какво правиш, как си ми вика: "Чакам" и никъде не ще да "ходи" докато не види правнуче от мен. Аз пък ѝ казвам, че я обичам и искам още дълго да е с нас и затова не бързам. Откакто се оженихме почти нищо не е казвала. Мен наистина не ме дразнят забележки, подхвърляния и подмятания. С ММ успяваме да го обърнем на шега и така и самите ние го приемаме по-лесно. Няма ли начин с много любов да ѝ кажете следващия път: "Вече отидохме на лекар. Ще отнеме малко време. Божа работа, бабо! Моли се!

и толкова.

Повечето хора, веднъж като разберат, че реално се работи по въпроса спират да дуднат.

Нашата нова стратегия с ММ е ако родителите знаят за някакви проблеми, то на всеки родителя му да знае за неговото си дете. Примерно моите родители знаят за Хашимотото и моите неща, но не съм споделяла за СГ на ММ. Ако той реши да им каже, окей. Неговите най-вероятно скоро предстои да разберат за неговите проблеми, защото имаме въпроси свързани със заболявания през детството и дали е имал проблем като малък с тестиси, заушка и тн. ММ не може добре да си спомни. А особено, когато родителите знаят, че проблема е в тяхното дете според мен са много по-склонни да си траят.

На приятелки аз открито си споделям, от тези, които са ми близки. Дори и да се чуе или да се разбере, че имам проблем аз не го намирам за срамно. Напротив, много бременности в чуждите очи изглеждат все едно Благо Георгиев е минал оттам, но не е така. Сега като излезе СГ на ММ и малко се уловихме, че за момент огледахме около нас този, онзи, на онзи братовчед му, еди кой си с три, но после си казахме, че не знаем какво е било докато се заченат и родят. Според мен за тези неща трябва да се говори открито и в ранна бременност и при загуба. Аз много искам да мога да говоря открито за всичко. Иначе всичко изглежда супер лесно, а много хора преминават през тези проблеми и супер много се накефих, когато случайно срещнахме далечни познати и си казахме да се видим докато още нямаме деца и не можем да си покажем носа навън и те сами си казаха, че бебеправят от 6 месеца и веднага намерихме нещо общо.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 19:11 от Lygia

# 407
Щом те натоварват тези хора, недейте да ходите. Нека си мрънкат, че не се виждате, дано се усетят някога, че причината е у тях. Мъжът ти би трябвало да прояви разбиране. Hug

Той проявява разбиране, ама от другата страна не виждаме такова. Нейните години отговарят на 70г , като стане дума за другите внуци и дума не казва като попитаме, ама при нас е различно. И свекърва ми казва, не отивайте там и така.

# 408
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала, но ви чета. Съжалявам, ако така рязко нахълтвам, само искам да дам съвет на Светослава:Според мен въобще не ходи! Бабата няма да се промени, те така щом си се научат от началото, не се променят. Само да и угаждаш и после с дни да се нервираш.

# 409
Светослава И моят съвет е да гледаш себе си, твоето психическо и физическо здраве. Щом даже и свекърва ти вижда, че не е ок да ходите, със сигурност го избягвайте, до колкото е възможно. Във всяко семейство за съжаление има по една “черна овца”, явно за баланс, и в моето има, и в това на ММ. Просто избягваме ходенето при тези хора, свеждаме го до коледа и някой рожден ден за 2 часа и това е. Бъди силна🙂

Lygia Видях, че в друга група си писала за ходене на спа и бебеправене. Ние от една седмица сме на спа-почивка, точно във фертилните дни. ММ ходи по 2, 3 пъти на ден в сауната. Колкото и глупаво да звучи, изобщо не се бяхме се сетили, че може да е противопоказно, но и с моята настинка, явно съвсем няма да го бъде 😀 Поздравления, че мислиш за всичко и благодарение на теб, получих още една полезна информация. Приятна почивка 🤗

# 410

Той проявява разбиране, ама от другата страна не виждаме такова. Нейните години отговарят на 70г , като стане дума за другите внуци и дума не казва като попитаме, ама при нас е различно. И свекърва ми казва, не отивайте там и така.

Боже, колко добре те разбирам! В същото положение съм само,че с дядото на ММ. Полудявам и почти спрях да ходя

# 411
Елислава,и ти ли ходиш при д-р Вецев Simple Smile Невероятен професионалист и мн човечен/земен/.Стискам ти палци за трансфера.
Lygia,абсолютно съм съгласна с казаното.
Я хващайте по един виртуален слип,че нещо се затишихте.Успех и дано скоро някой/някои се похвали с положителен тест.

# 412
Момичета, по темата с тактични, нетактични и прочие роднини, близки.
Моето верою в живота е следното: казвам истината на всеки, така се чувствам най- силна. За мен когато човек няма какво да крие той е скалата. От там насетне кой какво ще коментара го касае него си, както желае така да възприема моята истина.
Общувайте с достатъчно интелигенти и добри хора. Компромис аз не правя в това отношение без значение за какъв житейски въпрос става дума. През дългите години на инвитро процедури разбрах едно: колкото и да ви съчувстват или не хората никой не може да ви разбере напълно, защото никой не е минал през това, и това е най- хубавото в цялата история за мен- радвам се, че близките ми нямат такива проблеми, радвам се, че съм успяла да израсна сама.
Търсете връзката единствено между вас и Бог, връзката между вас и хората тя сама ще се разпадне или заздрави , когато следвате чистия Божи път и пътя на ценностите.

# 413

Lygia Видях, че в друга група си писала за ходене на спа и бебеправене. Ние от една седмица сме на спа-почивка, точно във фертилните дни. ММ ходи по 2, 3 пъти на ден в сауната. Колкото и глупаво да звучи, изобщо не се бяхме се сетили, че може да е противопоказно, но и с моята настинка, явно съвсем няма да го бъде 😀 Поздравления, че мислиш за всичко и благодарение на теб, получих още една полезна информация. Приятна почивка 🤗

Благодаря, Вики! Много изчетох само от началото на седмицата за какво ли не и тук всички момичета ми бяха много полезни. На мен тъпо ми стана, че уж не само имало противопоказанията за текущата партида, но специалисти препоръчват да се избягва 3 месеца и повече в период на опити до получаване на желан резултат. Предполагам при здрави мъже може да няма чак пагубно влияние върху плувците, нямаше да има финландци сигурно, ако беше чак толкова зле. С нашата СГ, обаче ще се откажем от всякакви предстоящи спа-та. Сега ще видим дали ще сметнем края на почивката си за първи ден от началото на нов 79 цикъл или ММ ще успее да се въздържи от сауна, джакузи, горещи външни басейни и тн. по-рано.

При всички случаи вече имам часовник за обратно броене кога ще минем 79-ия ден от края на почивката. Само трябва да направим плана и списъка с добавки, меню, упражнения и навици (от 10 години си носи телефона в джоба..). Ще направим консултация с уролог и андролог началото на другия месец.

Имам доста надежди преди да преминем на план B, C и тн. Ние ходихме на сауна пак покрай коледно-новогодишните празници. След около две седмици ММ пи едно лекарство за бъбрека, от което по време на едното бебеправене получи странен симптом, също и мястото където правихме СГ е със смесени отзиви за този тип изследвания и не е пил почти никакви добавки преди това. Ще пуснем хормони, ще видим уролога какво ще предпише или открие. Не очаквам след 3 месеца топ показатели , но имам надежда, че можем да повлияем и поне да ги вкараме в норма. Оттам нататък трябва ни само един читав сперматозоид и една яйцеклетка.

Търсете връзката единствено между вас и Бог, връзката между вас и хората тя сама ще се разпадне или заздрави , когато следвате чистия Божи път и пътя на ценностите.

Hands ThumbsupHands Raised HandsHands Point Up

# 414
Здравейте,борбени момичета. Приемате ли нови членове в групичката Ви. Аз съм Исмигюл на 28 , мъжът ми е на 37 от Айтос. Ще ми е приятно да си споделяме с вас и да вървим заедно по пътя на мечтите. Надявам се,че не е проблем за вас,че сме турци/мюсюлмани.

# 415
Добре дошла, 🌸 Ismigül Redjeb 🌸 😊 Тук не се делим по етническа/национална принадлежност. Скорошен успех пожелавам!

# 416
Благодаря, подобно. Знаете ли дали е възможно в деня на пикът да е самата овулация и да мине,а гърдите да не са чувствителни изобщо?

# 417
  • София
Благодаря, подобно. Знаете ли дали е възможно в деня на пикът да е самата овулация и да мине,а гърдите да не са чувствителни изобщо?
Добре дошла!Успех желая,бързо да видите чертички!
Не се ослушвай за симптоми.
 Аз да ти кажа,преди да родя не си усещах изобщо овулацията.Мислех че хората,които си я усещат си внушават!
След като родих обаче,нещата се промениха и я усещам определено,течението се променя,желанието за секс се засилва,някои месеци усещам придърпвания ... знам си кога е и без тестове.
Гърдите обаче само преди цикъл ме болят,никога не е било свързано с овулация.
От колко време опитвате?
Не се вманиачавай,правете секс за удоволствие,моят лекар казваше ,че е най-добре през ден,а в най-плодовитите дни можело и всеки ден.

# 418
Добре дошла! Мен гърдите започват да ме болят още от 19-тия ден преди цикъл. Преди да започнем опити като че ли боляха само 2-3 дни преди да ми дойде.  А иначе цикъла си е 28-29 дни.
Хормоните са чудна бъркотия 🤦‍♀️

# 419
Аз лично вече спрях да се ориентирам по гърдите,защото всеки път е различно и само се филмирах…

Общи условия

Активация на акаунт