Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 31 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Оф колко съм зле, хич не се сетих да напиша емейла ама нищо де ще ида на място то ми е близко.

# 391
  • София
Viki_gs, надежда винаги има, стига сили да имате Grinning

# 392
shantall Вярно, че и ти беше тръгнала да го отписваш този месец 😁 Може пък и да е чудо на чудесата и да стане когато най-малко очакваме, надежда и сили има.. все още 😀

# 393
  • София
така е бях го описала като опити, ама да ти кажа не съм сигурна, че не си е отписан въпреки опитите.... от една страна - хем сме били дейни когато трябва, хем с гелчето, пък и О беше където трябва, ако не се е случило мисля,че ще се срина.... затова някак се опитвам да се навия, че не е станало...

# 394
  • София
Оф колко съм зле, хич не се сетих да напиша емейла ама нищо де ще ида на място то ми е близко.

Можеш да им пишеш да ти ги пратят, ама при мен чак след месец ги пратиха Simple Smile Иначе е много голямо обикаляне в Александровска, ама аз станах мастър след като преди 3 месеца ме хоспитализираха там

# 395
Момичета ,минавам да ви ръсна малко розовко Blush 28 седмично ,непослушно, така и не си показва муцунката,само гръб и дупе гледаме всеки път Stuck Out Tongue Winking Eye
Lygia ние сме със същата диагноза,успяхме да докараме морфологията до 2 процента. Казаха ,че мисседите и неуспешните ин витра са най вероятно от лошата спермограма.Е забременях,не е най-леката и безпроблемна бременност,но не се оплаквам!
Кактусче, Мила,Маце,Рейв поглеждам и чакам да се похвалите!Всички останали момичета също!

# 396
Момичета,как да ги увелича пустите лактобацили?
Слагах си и ваксина за тях и пак са в дефицит 😣

Бъбъл сигурно си го ползвала, ма да кажа за всеки случай - Лактажин

Маце, пропуснала съм, защо си лежала в Александровска? Майка беше там ноември и понеже аз ходих да я водя насам натам и също малко взех да се отиентирам.

Денни Hands Wave Flowers Hibiscus

# 397
Денни, много ти благодаря за розовото орисване! ❤️😘😘😘 Целувки 🥰

# 398
  • София
и аз минавам под розовият прашец на Дени Simple Smile

# 399
  • София
Одри обринах се жестоко (уртикария), за втори път в живота и въпреки всичките кортикостероиди и противоалегични не се успокояваше. И за да ми се направят пълните изследвания и да ми успокоят обривите ходех през деня там ( не съм спала). Оказа се че съм алергична на себе си, произвеждам си сама хистамин ( при стрес, при боледуване) и се се алергизирам самата себе си.

Дени Heartpulse

# 400
Минзухар.12 и Пълнолуние, стискам ви палци момичета нека всичко бъде наред.

denni82, какво позитивно мнение, направо ми опправи деня днес, че ми беше малко стресов!

Viki_gs на пук на настинката пък може и да станат нещата, обикновено май е когато най-малко очакваме.

Леле, Мацето, много неприятно звучи това, дано не ти се случва следващ път такова нещо. Иначе за пръв път чувам, че може сами да сме си алергични.

А какви са тези имунологични биопсии, които правите, в смисъл каква им е идеята. Аз покрай нашия мъжки фактор, малко не съм обръщала внимание на изследванията от женска гледна точка и само чета за тях отвреме навреме, но не успявам да разбера точно за какво се правят.

# 401
S.G.C. Аз съм правила имунилогична биопсия на 20ти ден от цикъла за да видят каква е средата в матката в периода около имплантацията. Целта е да се види дали няма нещо, което да пречи на ембриона да се имплантира. При нас СГ е наред, но повече от 4 години няма бременност. Аз преди година я правих. След това направих консултация с имунолог, още изследвания и тн.

Мен от Александровска ме забравиха и им писах имейл. Дано отговорят, че не ми е близо.

# 402
  • София
Дам, и аз не знаех че може да си алергичен на самия себе си, но уви ето аз съм пример. Взеха ми кръв, направиха серум, капнаха ми всички възможни алергени + серума от моята кръв и пламна ръката ми ... Та, заключението е да не се нервирам, уви невъзможно Laughing

# 403
  • София
Това да си алергичен към самият себе си звучи много страшно...

Дам, и аз не знаех че може да си алергичен на самия себе си, но уви ето аз съм пример. Взеха ми кръв, направиха серум, капнаха ми всички възможни алергени + серума от моята кръв и пламна ръката ми ... Та, заключението е да не се нервирам, уви невъзможно Laughing

# 404
Момичета до гуша ми дойде от такива хора и то близки. На 85 години баба ама такава маймунка няма със сигурност, на ММ първия братовчед очакват бебе и подписаха преди седмица, той е малък с 7 години от него и бабата се е обядила на ММ и викала отдавна не идвате, последния път като отидохме на мен каза, още не успя да забременееш, отидете на лекар.... чашата преля и сега ни чака за да ни дразни с тази новина, тя вечно е била такава. Страхме е да отидем там. Защото знам какво ще каже.... Просто не искам да виждам близките на ММ , толкова прост народ не бях виждала никъде. Моята баба вечно казва, когато е писано тогава ще дойде.... Просто прекаляват вече.

Общи условия

Активация на акаунт