Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Ами, мисля че е включено но то е на другият лист. Ще видим какво ще каже доц. Михайлова но тя със сигурност каза, че ще има терапия.

Изглеждат ми като повишени нуклеинови клетки. Тези изследвания се правят при липса на каквато и да е инфекция в тялото - защото точно инфекциите повишават НК. Правят се докато си напълно здрав. Ако се докажат високи НК - назначават вливки.

# 586
Не беше изненада за мен, в предвид резултатите от биопсията 🙂поне тука бях малко подготвена. А вече каква терапия ще даде идея нямам. Едното беше инжекции.
А всъщност високи НК клетки, как пречат на забременяването. 🙄

# 587
Не беше изненада за мен, в предвид резултатите от биопсията 🙂поне тука бях малко подготвена. А вече каква терапия ще даде идея нямам. Едното беше инжекции.
А всъщност високи НК клетки, как пречат на забременяването. 🙄

На мен ми го обясниха по-простичко така:
НК клетките са защитна реакция на организма към "външни тела".
Тъй като ембриончето носи 50% хромозоми от партньора, то може да бъде разпознато като чуждо тяло и съответно НК клетките да се задействат срещу него. Колкото по-голям процент НК клетки, толкова по-голям шанс това да де се случи.

Моите бяха 22% след неуспешната ми бременност и ми препоръчаха вливка с интралипид. Направих я в 6гс при успешната си бременност.

# 588
Стискам палци shantall , ти май също прави тест и беше отрицателен. Аз правих на 28 и беше отрицателен. Вчера положителни. Така че - със сигурност има надежда.

П.П. Момичета, излязоха ми резултатите: ЧХГ 40,1, Прогестерон 60,3. Май е официално Simple Smile
Как ви се струват?

Миналият месец прогестерона на 11 ден след ову ми беше 75. Малко преди това бях започнала Инофолик.

Момичета, ако не сте вземали Инофолик пробвайте. Не мога да кажа, че при мен от него е резултатът, но е факт, че миналия месец не стана, а този - когато започнах Инофолика - стана.

# 589
Rocket правилно е обяснила. Искат да са до около 12%. При мен за тях е назначена терапия с кортикостероиди и клексан.

# 590
  • София
Интралипид съм вливала минзухарче при предната бременност.
На овулация ,при положителен тест и в 9 г.с,като последната не я направих,защото мъжа ми беше болен,а вливките смъкват имунитета и Калчев ми забрани.
При мен бяха изписани зареди тромбофилията,да може бебето да се закрепи максимално добре,но не знам доколко допринесоха за успеха ми,моите проблеми са в късните седмици.

# 591
KPP, аз живот и здраве ще раждам при д-р Дойчиновски във Вита 2. Повечето му прегледи обаче, следене на бременност, са във Вита 1. Много съм доволна от него, супер сериозен, макар и млад, много отговорен. Изпращам му изследвания във вайбър и бързо отговаря. Може да прочетеш мнения за него из форума.

# 592
Между другото в началото бях при др Дойчиновски след операцията, когато ме следеше за ендометриозата и ми слагаше инжекциите. Супер търпелив, когато прокървих му звъннах и ми каза ако се налага паля колата и тръгвам за болницата. Беше забранил да ми правят кюртаж той щеше да се заеме но слава богу, че не се стигна до там а беше само МА.

От центъра ми отговориха обаче искат да пуснем и кариотипа и тогава ще започваме лечението. Аз нямам търпение, вече но май ще трябва да се заредя с такова... Искаше ми се да започнем февруари всичко но малко е на кантар положението...

# 593
Кариотипа излиза за около 3 седмици, ако е наред и не се налага пак взимане на кръв. Той не мисля, че има отношение към забременяването, но щом искат пускайте го.

# 594
  • София
KPP, аз и днес правих тест и е отрицателен, ще видим до утре какво ще се случи.
Предпочитам разочарованието от верен отрицателен пред повторна ИБ или някакъв друг проблем.

# 595
Налегнала ме е музата нещо, от толкова хубави новини последните дни 😁
Малко, ама са от ❤️

"Януари ни подмина, но през Февруари две черти на всеки тест ще има!"

"През Февруари-вино, свещи и любов, а през Март-положителен резултат"

"Трифон Зарезан не ни пропусна, на всяка по една черта в плюс на теста ръсна"

"Баба Марта наближава, на всички ни по две черти на теста ще раздава"

"От креватни ласки моя мъж със сецнат кръст, но пък положителен е теста този път"  🤣

Всеки път последното ми е ТОП 👌😂

# 596
И от мен още една тема Малък Сечко ни посреща с втората черта на теста . 🌸🙏🙏🙏
Аз от одеве съм с едни леки спазми по средата ниско долу все едно,че ще ми дойде ,но много по-слаби. Молете се да е за хубаво, 4 дни след овулация 🤍 🙏🙏🙏

# 597

В другата група не получих отговор.
Ако някой знае за ИР, може ли да каже нещо, защото на два ендокринолога съм била, и двамата казаха, че нямам ИР. Само ще спирам захарта и до там. Единия е от Пловдив, Нончев. Другия от София, Начев от МЦ Панацея. И двамата си разбират от работата, не се съмнявам, ама репрото пък каза, че съм на границата. Сега ИР имам ли или нямам. Вече нямам излишни нерви за лекарите просто. Не знам какво да хапна и какво не. Сутринта ми е най-трудно нз какво да закусвам, уж всичко е забранено.

# 598
Светослава и според мен нямаш.

# 599
Merryhristowa хаха последното наистина ме изкефи ...
"От креватни ласки моя мъж със сецнат кръст, но пък положителен е теста този път"

Тоя месец долу горе така се стича при нас.
Последно на 12ти ден сме правили креватни ласки...от тогава кръста тежко го преряза. 🤣
Крепи ме мисълта , че плувците оцеляват от 3-5 дни. 🤞🤞😅

Общи условия

Активация на акаунт