Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ами, мисля че е включено но то е на другият лист. Ще видим какво ще каже доц. Михайлова но тя със сигурност каза, че ще има терапия.

# 571
  • София
Минзухар, нищо не разбирам, но ти пожелавам да няма нищо притеснително.

Момичета, ако теоритично не ми дойде и днес има ли смисъл от преглед утре? Идеята беше да ме прегледа на 2ри ден от цикъла, за да си правим стимулацията. Ако вземе, че ми дойде ще е супер, тамън ще е 1ви ден и няма да е толкова неприятно за мен, и да не ми додйе би било супер, ама с тия празни тестове не се надявам Grinning

# 572
  • гр. София
Минзухар, нищо не разбирам, но ти пожелавам да няма нищо притеснително.

Момичета, ако теоритично не ми дойде и днес има ли смисъл от преглед утре? Идеята беше да ме прегледа на 2ри ден от цикъла, за да си правим стимулацията. Ако вземе, че ми дойде ще е супер, тамън ще е 1ви ден и няма да е толкова неприятно за мен, и да не ми додйе би било супер, ама с тия празни тестове не се надявам Grinning
Шантал, има смисъл от преглед, ако не ти дойде, реално ще е втори ден закъснение - можеш да пуснеш ЧХГ / почти сигурна съм че ще те накара, ако не се види друго/ и да види док дали пък случайно нямаш някой задържан фоликул

# 573
Как разбирате ,че имате задържани фоликули ,момичета? Мен ме опъва от ляво доста ,от дясно от време на време и се чудя дали не задържам пак фоликулите? Искам да ида да видя дали има жълто тяло,но толкова се страхувам да не каже киста и да ми попари всички надежди. Аз ходя при един лекар в Ню Лайф Бургас,пишем си ,но каза
по Вайбър единствено да слагам до 10.02 2*1 Утрогестан и да си направя тест тогава .. като пияна съм цял ден, главата ми се върти ,сънливо ми е,а  го поставям от вчера сутрин вагинално,уж така доктора каза,че нямало странични реакции и подготвя лигавицата за бъдеща имплантация. Дори не ме е видял дали е имало овулация и на посоки ми го изписа,не е доказано ,че прогестерона ми е нисък😞 в Айтос гинеколожката старата пък каза,да не пия нищо а да изчакам да видя дали ще дойде цикъла. Объркана съм вече.

# 574
  • София
Аз лично досега не съм имала задържан фоликул, със стимулаците лагам Овитрел и би трябвало да предотваряваме такива събития.
Надявам се на по-късна О, заради болките на 18-19, и се надявам да не се е случила пак някоя ИМ.

# 575
Аз въпреки Овитрел имах цели две 5-сантиметрови кисти след стимулация с Кломифен. Иначе и друг път съм имала задържани фоликули, въпреки таймиращата инжекция. Нищо не е гаранция.

# 576
Аз задържах фоликули на левия яйчник понякога - усещането ми беше за продължаваща тежест след като О уж трябва да е минала и доста силни едностранни болки при идването на М.

# 577
Момичета,със сигурност има още какво да се уча,но понякога неизвестността ми дава повече надежди от това,да ки кажат,че имам еди какво си
В тоя ред на мисли, изглеждам глупаво, но с един скенер или ямр би ки могло да се види кисти,ендометриоза и всякакви
Гинеколожката ми категорично ме успокоява и отказва да ме чуе в тази насока, отново с думите да си дам време

# 578
Благодаря, момичета за споделената радост Purple Heart Живи и здрави, да стигнем по-напред, за да съм сигурна и спокойна вече. Вчера, както беше мрачно и валеше сняг, днес е слънчево и топло. Свързвам го с хубаво ново начало за всички нас.

Иначе, сега като се замисля, при мен най-специфичните симптоми бяха гърдите (някак по-надути и болезнени от по принцип), обонянието (усещам натрапчиви, странни миризми, които ме преследват цял ден - например на засъхнала плюнка, буквално) и онзи ден силното неразположение. Отделно и ми се вие свят повече от обичайното преди М и имам и леки придърпвания и усещане като за цистит. Но реално, тоова са симптоми, които съм имала и с ПМС, така че - по тях не може да се ориентира човек. Пиша го като информация за момичетата, които наблюдават симптоми.

Пуснах днес ЧХГ и Прогестерон, чакам резултати. Момичета, препоръчайте ми АГ. За толкова години в София така и не попаднах на лекар, на който да имам доверие и да усещам като моя. Ние живеем зад Вита 2 и ако сте доволни там от някой специалист, ще е супер.
Аз ходих на профилактични, преди опитите, при д-р Китанова, но беше някак незаинтересована. Аз казах какви изследвания искам, ако не бях казала, щеше един рутинен преглед да е и това е. Там съм ходила, когато имах проблеми с цикъла и при д-р Иванчева и при д-р Николов. Иванчева беше изключително груба и неприятна, опита се да ми налага излишни колоноскопии. Николов ме оглеждаше не като пациент, а като жена, почувствах се на неговия преглед омърсена. Като цяло мъж гинеколог не желая. Ходила съм и при д-р Нели Честименова - със смесени чувства съм и не съм сигурна изцяло в компетенциите и. В голяма дилема съм дали да не дам шанс на Китанова. Много ще се радвам на препоръки от вас.

Хубав ден желая!

# 579
При мен се пукат със сигурност само на високата доза хориомон - 10000.
Шантал, покрай твоята стимулация си припомних, как докато ми следиха овулацията едно време имах два доминантни и тогава правихме 5 опита за 6 дни, което за нас (дъртите зайци 40+) си е бая ми ти, даже да не кажа, че само тогава се е случило Simple Smile
Ма не съм имала болки де.  
Но не се и получи тогава.

Иначе обонянието ми се изостря и преди цикъл понякога, направо не мога да се возя в градския - хормонално е, не го броя за симптом.

Но се разписах заради denni82, имате много силно стиснати палци да седи на топло малката и да трупа грамчета. На колко я изчисляват сега госпожицата?

п.п. Името на розата - много хубаво име Simple Smile

# 580
Благодаря, момичета за споделената радост Purple Heart Живи и здрави, да стигнем по-напред, за да съм сигурна и спокойна вече. Вчера, както беше мрачно и валеше сняг, днес е слънчево и топло. Свързвам го с хубаво ново начало за всички нас.

Иначе, сега като се замисля, при мен най-специфичните симптоми бяха гърдите (някак по-надути и болезнени от по принцип), обонянието (усещам натрапчиви, странни миризми, които ме преследват цял ден - например на засъхнала плюнка, буквално) и онзи ден силното неразположение. Отделно и ми се вие свят повече от обичайното преди М и имам и леки придърпвания и усещане като за цистит. Но реално, тоова са симптоми, които съм имала и с ПМС, така че - по тях не може да се ориентира човек. Пиша го като информация за момичетата, които наблюдават симптоми.

Пуснах днес ЧХГ и Прогестерон, чакам резултати. Момичета, препоръчайте ми АГ. За толкова години в София така и не попаднах на лекар, на който да имам доверие и да усещам като моя. Ние живеем зад Вита 2 и ако сте доволни там от някой специалист, ще е супер.
Аз ходих на профилактични, преди опитите, при д-р Китанова, но беше някак незаинтересована. Аз казах какви изследвания искам, ако не бях казала, щеше един рутинен преглед да е и това е. Там съм ходила, когато имах проблеми с цикъла и при д-р Иванчева и при д-р Николов. Иванчева беше изключително груба и неприятна, опита се да ми налага излишни колоноскопии. Николов ме оглеждаше не като пациент, а като жена, почувствах се на неговия преглед омърсена. Като цяло мъж гинеколог не желая. Ходила съм и при д-р Нели Честименова - със смесени чувства съм и не съм сигурна изцяло в компетенциите и. В голяма дилема съм дали да не дам шанс на Китанова. Много ще се радвам на препоръки от вас.

Хубав ден желая!

Аз ходя при Китанова последните 2 3 месеца,предната ми идва далече, (пловдив) и аз като теб казвам,че е незакнтересована въпреки че моя приятелка се следи и ражда при нея
Напълно на своя глава си пускам изследванията на хормони,задаван въпроси и само мънка
Та и аз мисля,или да се завърна към бившата или да търся нова

# 581
Redzh Sani, точно мънкане. Става ти неудобно, че питаш, в същото време не си спокоен, че е обърнала внимание на всичко, което трябва. Ако и кажеш, че искаш нещо, не ти отказва, но не и и пука.

Значи отпада Китанова. Някоя от вас, момичета, ходи ли при АГ от Вита 2? Съседката ражда там, освен ще я попитам при кого и ако е доволна, ще пиша за информация.

# 582
Имам колежка от СУ където учехме , ражда във Вита 2 при Александър Дойчиновски, страхотен е,дори белег нямала почти!! Много е доволна.

# 583
  • София
аз обонянието не мога да го броя за симптом, защото така или иначе си ми е доста завишено, с ИБ гърдите не ме боляха изобщо, с успешната бременност също - имах просто по-висока чувствителност на зърната. Имала съм месеци, когато ми е идвало без грам симптоми, и такива когато симптомите са били по една седмица, по едно време ме болеше глава два-три дена преди да ми дойде, после премина в два дена след като ми дойде.
Това да забременееш никога не съм си го представяла като ядрена физика.... И все пак ще мина през аптеката за един тест и за утре сутрин преди докторката, макар, че се чудя защо не намерих време да отскоча до лабораторията направо и да спра да го мисля.... Все пак надежда имам все още, щом лелката не се е появила Grinning

# 584
Успех Шантал ,ако можеш намери Шиурчек писалка. Стискам палци за бледа чертичка ♥️🙏🙏🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт