Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Проверката която прави др Калчев с пияната не я зачитат за фонда. Те щяха да се борят да го приемат като официално изследване за да може да кандидатстваме с нея инвитро ако се наложи. Но нямам представа докъде стигнаха. Ще е хубаво ако се приеме от фонда за да не даваме още веднъж средства или да минаваме през това изследване отново. 🙂

# 556
Казаха ми за ЦС, че нямало вече проблем относно облъчването, но и аз се притесних. А този антибиотик след ЦС ли се пие, задължителен ли е и за какво го дават?

# 557
denni82, стискам всички палци да се закрепи положението. Пожелавам ти най-доброто развитие на ситуацията, а ти бъди спокойна и вярвай, че висчко ще се нареди. Kissing Heart

KPP, честито, много се радвам, че така бързо се случиха нещата при вас, пожелавам ти спокойна и успешна бременност.

# 558
Казаха ми за ЦС, че нямало вече проблем относно облъчването, но и аз се притесних. А този антибиотик след ЦС ли се пие, задължителен ли е и за какво го дават?

Аз пих 5 дни антибиотик, заради инфекции.

# 559
Gabriela9, антибиотикът ми изписа лекуващият ми лекар след ЦС, по-скоро превантивно. Но това е лекарска преценка, те правят процедурата.

# 560
  • София

аз не съм пила антибиотик след ЦС

# 561
КРР Честито! Толкова хубава новина! Пожелавам на теб и на другите бременни момичета, лека бременност и красив финал! 🤗

# 562
Проверката която прави др Калчев с пияната не я зачитат за фонда. Те щяха да се борят да го приемат като официално изследване за да може да кандидатстваме с нея инвитро ако се наложи. Но нямам представа докъде стигнаха. Ще е хубаво ако се приеме от фонда за да не даваме още веднъж средства или да минаваме през това изследване отново. 🙂

Да и на мен ми каза, че още не признават този метод.
Аз преди проверката с пяна направих промивка с Бигванеле и не съм пила нищо след това.

# 563
Дени, стискам палци да закрепите положението и бебето да стои на топло още време, да порасне и да се роди спокойно.

KPP, честито и се пази! Пускай прогестерон и следи как е, важно е да не е нисък.

Аз не съм пила антибиотик след ЦС, не ми казаха, че е нужно. Ние лично не правихме опити в този месец, чак следващия, спори се за облъчването колко е голямо.

# 564
И аз нищо не съм пила след ЦС.Нито преди това.
Дени стискам палци да закрепите положението, и бебчо да си стои до термин ! 🤞🙏🥰
Честито и на Кпп лека и спокойна бременност 🤗

# 565
KPP, честито и лека и безпроблемна бременност!

Знаех си, че тези дни някой ще ни зарадва!

# 566
Момичета, включвам се и аз с вълнуваща за мен новина. Преди 8 дни видях най-бледата втора чертичка, която постепенно се потъмни, а днес бях на преглед и се видя сакче. Стискам всички палци до края на годината всяка една от нас да държи пухкаво бебче Heart

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 12:08 от iratata

# 567
  • София
Момичета, включвам се и аз с вълнуваща за мен новина. Преди 8 дни видях най-бледата втората чертичка, която постепенно се потъмни, а днес бях на преглед и се видя сакче. Стискам всички палци до края на годината всяка една от нас да държи пухкаво бебче Heart

Честито и до финал!

Аз те видях в темата за чхг-то!

# 568
Момичета взех си резултатите нищо не ми е ясно, пращам ги на доц. Михайлова.
Скрит текст:

# 569
  • гр. София
Момичета взех си резултатите нищо не ми е ясно, пращам ги на доц. Михайлова.
Скрит текст:
Минзухар, те тези имонологичните са силно неясни по принцип, без почти хич да разбирам, мисля че от вливка интралипид няма нищо по-притеснително. Антифосхолипиден синдром изследвала ли си - като допълнителна застраховка? На мен и това ми пускаха

Общи условия

Активация на акаунт