Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Denni, в коя седмица си? Бъркам ли, че си с близнаци? Извинявам се ако греша. Стискам палци да закрепите положението.
JoDi, честито. Успешна и спокойна бременност ти пожелавам.
KPP, щом има втора чертичка, значи не е рано за радост. Успех ти пожелавам и на теб.
Ех, Шанталче, наистина е неприятно да си го признаем, но за съжаление наистина може да са два фоликула, да спазвате графика и пак да няма бебе. При трансфер поне 60% повече работа е свършена и пак няма гаранция. Не се обвинявай за нищо. Друг въпрос е, че тези Престо хич не ми се нравят на мен.

# 541
  • София
честито KPP!
Дени всички палци стискам!

М, аз на теория знам, че и при положение, че са спазени всички условия за забременяване шансът е 25%, ама не ми и идва.... нямам и наченки. Препишках един Клиър днес същата работа, направо се чудя какво да правя с часът за утре...

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 08:19 от shantall

# 542
Добро утро.Честита радост на KPP! Всичко да е наред до финал.

Аз да ви кажа имам придърпвания ту в ляво,ту в дясно, гърдите ми са много спокойни и леки и безболезнени,което ми навява мисълта ,че пак нищо няма да е станало и да си чакам МЦ. Аз не се и надявам де. Знам ,че при бременност гърдите са много наедрели , много болезнени,една моя близка ми го каза, че по това е разбрала. Направо ми срина и малкото останали надежди 😞

# 543
Честито KPP! Относно съня ти аз напоследък сънувам шантави неща, примерно сънувах, че имам положителен тест. Малко по - късно също като теб някой ми каза в съня ми спокойно до 2м си бременна. Та ще видим дали е плод на въображението ми само.

denni Бъди спокойна всички тук ще ти стискаме палци всичко да е наред. 🤗

# 544
KPP, честито! Пожелавам ти хубаво ЧХГ и лека бременност! 🍀
Дени, стискам всички възможни палци да докараш най-близката до термин дата! Всичко ще е наред! ❤️❤️❤️
Исмигюл, не е задължително гърдите да са болезнени и твърди. Вече с напредване на бременността по-скоро се наблюдават такива симптоми, но не са задължителни, особено преди датата за тест.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 10:08 от Kactus

# 545
Мерси,Кактус . Името ми е Исмигюл - исми означава име а гюл роза. Името на розата. Викат ми Исми. Благодаря за куража 😍♥️♥️♥️

# 546
Честито КРР, лека бременност до финал!

Дени , стискам палци да закрепите положението и човечето да си поседи още няколко седмици на топличко!

Ismigül, при всеки симптомите са различни и дори и при една и съща жена може да не са еднакви всяка бременност, така че не отписвай месеца, защото не те болят гърдите. Като забременях с близнаците, ако не беше назначения след трансфер кръвен тест, даже нямаше да разбера, че съм бременна. В общия случай гаденето при двуплодните бременности примерно е много тежко, а аз за цяла бременност имах два дни гадене и едно повръщане, та имането или нямането на симптоми не е критерий.

# 547
Честито и от мен момичета ♡ Пожелавам ви лека бременност и щастлив финал!

Аз искам да попитам дали в месеца на цветна снимка могат да се правят опити за бебе. Имаме направена проверка с пяна при доктор Калчев в София, но докторката ми във Варна казва, че това не е официален документ и не може да се представи пред фонд за кандидатстване за инвитро. При проверката с пяна лявата тръба пропусна под налягане, но пропусна. В дясната има спестявания от ендометриозата, но и тя до известна степен пропусна.
Иска да направим следващия месец цветна снимка и да решим какво ще правим за напред, но едновременно с това да не губим месеца и да правим опити, даже със стимулация с Летрозол. До сега винаги сме правили естествени опити и тя предложи да пробваме с лека стимулация. Проблемът при нас е, че задържам фоликули и не се пукат за овулация.

# 548
Доколкото съм запозната, в месеца на цветната снимка е задължително да се пазите заради облъчването.

# 549
Според моята АГ след цветната снимка е хубаво да се пазим, аз така процедирах, въпреки че в Турция, където я правих, ни казаха да действаме същия месец. Но облъчването и антибиотика , който пих, ме притесняваха и затова изчакахме.

# 550
  • София
ние се пазихме след ЦС, така казаха докторите, заради облъчването.

# 551
На мен докторите ми казаха, че не е задължително пазенето, но е препоръчително заради контрастното вещество. Специално питах за облъчването - казаха, че то не е проблем. Но май при всички случаи е добре да се пропуснат опитите в месеца на ЦС Simple Smile

# 552
Последен цикъл 17.03. Цветна снимка 28.03. Април разбрах, че съм бременна.

# 553
Ангелче,една  девойка е,в 29та седмица съм Confused
Благодаря на всички за палчетата Kissing Heart

# 554
Angel, Дени е с едно бебче, по спомен 28 г.с., а близнаците са при мен.
За ЦС, след нея освен антибиотика, ни казаха да се пазим няколко дни, реално пропуснахме месеца. Изследването с пяна не знам дали налага пазене, то е доста по-щадящо от ЦС.

Общи условия

Активация на акаунт