Интимност

• 15 799
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Абе знам ли... Май всичко е в главата.

# 151
  • София
Аз пък си мисля, че е обратното. Смисъл като си с някой от много време и се познавате и си имате доверие, е много по-лесно да опитваш нови неща, да експериментираш, да си споделяш фантазии някакви и тн , защото го няма притеснението, ако нещо не се получи, ще се посмеете малко и ще.пробвате друго. А с нов човек това няма как да се получи, защото го няма доверието и интимността.

Различно е. Някои пък като знаят, че с тоя човек няма да имат нещо сериозно и я се видят пак, я не - се развихрят най-много. Та си е до нагласа.

Иначе е ясно, че 1 поза и два трика могат да те задоволяват всеки пък. Но разнообразието и тръпката се губят. Новите неща носят един приятен гъдел, дори когато не се получат съвсем идеално. Може например да ти измръзне задникът да го направиш опрян на предния капак на колата зимата посред нощ, ама тръпката е яка, и споменът остава.

А бонусът на различните партньори е, че натрупваш база за сравнение - на един нещо не му е харесвало, на друг му е любимо, трети ще те научи на нов трик, четвърти ще има супер интересен чалъм... Например, някои свършват много бързо от орална, други дори по-бавно, отколкото от проникване. Съответно, с вторите ще имаш повече време, ще пробваш повече неща, ще търсиш преки пътища...

Определено няма как всичко да изживееш само с един партньор, а различните те учат, освен всичко друго, да приемаш странностите и спецификите, вместо те да те учудват или отблъскват. Разбира се, така откриваш и какво не ти харесва и не приемаш, и съответно да избягваш, навреме.

# 152
Е, аз нямах предвид да имаш само един партньор в живота си. Може би не се изразих правилно. Имах предвид, че доверието е ключово при някои хора и с един партньор от много години, получават много повече удовлетворение, отколкото с някакви мимолетни преживявания, в които не биха могли да се отпуснат.
Ама да, хора различни..

# 153
Не само това, ами при еднократна-двукратна забивка докато се натъкмите кое как ви харесва, то свършило.
Не говоря за приятели с привилегии, които правят секс редовно. Въпреки, че това е съвсем друга тема, за мен това си е връзка, която просто е ограничена до сексуалния аспект, без пътувания и запознаване с родителите.

# 154
  • София
При приятели с привилегии може да си го откарате доста време...

# 155
Затова ги слагам към връзките, нямат нищо общо като сексуално опознаване с еднократните забивки.
Да не говорим колко хора смятат, че са в сериозна връзка, а са си чисти приятели с привилегии. Виждат се само в късните часове, с години не познават приятели и роднини на "сериозния партньор", нямат планове, не излизат никъде... Видно е и от темите.

# 156
ММ също ми е единственият партньор, но до сега за 21 г. не съм изпитала потребност да търся нещо повече при някой друг.
Казваме си желанията, на светло, на тъмно, в колата, на стълбите, в гората, в банята под душа, в скрита и тъмна уличка ... луди млади бяхме и правихме все такива неща. Сега вкъщи и когато отидем на почивка. Двамата се питаме все още за желания, предпочитания и такива неща.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 17:52 от йоко

# 157
И мойте 5 стотинки.

Преди много време бях на едно обучение и в почивките стана дума за женската сексуалност. Лектора беше една тогова бих я нарекъл позастаряваща жена ни каза на всичките, мъже между другото. "Мъж помага на жената да открие сексуалността си.". Мисля, че това и бяха точните думи. Вече перифразирам. Тя разказа, че голяма част от жените всъщност никога не намират сексуалността си, защото не срещат точния партньор, който да им помогне да я открият.

Второто нещо. На немски има един съвременен философ казва се Прехт. Та тоя се изказва на всякакви теми и често го канят понемскитр телевизии. Незнам дали го има в Ютуб, но този Прехт имаше една дискусия с една жена, и там се коментираше сексуалността на жената и т.н. Та тази жена, беше също някакъв модерен философ, разказа. Сексът за жената е винаги свързан с "насилие". Сексът е един акт на "насилие" над нея която тя приема доброволно. Много пъти съм си мислил над това. Да точно така е. Мъжът всъщност особено в началото на една връзка  сколянава жената за секс. Има предвид, жената осъзнава, че над нея ще се упражни нещо, което тя би смятала за насилие, но се подчинява. Това наистина е така. Много жени особено след еднократен секс с някой с който тъкмо са се запознали в бара, се чувстват зле и съжаляват за това което са сторили.

# 158
  • София
Моите 5 стотинки включват страст и копнеж, не и насилие, “пускам”, “давам” и Сие.

# 159
  • София
Да, така е. Затова трябва да се отнася така с мен, че да му имам пълно доверие и да разкрия цялата си сексуалност.
За съжаление, такъв мъж се открива трудно и за още по-голямо съжаление, това може да не е дългогодишен партньор.

# 160
  • София
Сексуалността сама си я открих и сексът не го изживявам като насилие към мен, многократно съм си го "взимала" и не съм "склонявала"... Какво правим ся?

# 161
Омг Joy секса бил акт на насилие Joy оле с глас се смея
Съветвам потребителя да се преориентира към някой БДСМ сайт, където ще му упражняват много насилие Joy

# 162
От моя опит, които не е кой знае какъв, но все пак. Жени, които бих нарекъл стойностни, обичат мъжа да ги доминира в сексът. Тези които искат да доминират над мъжа сексуално, поне според моя опит, са били комплексарски и скучубри. То повечето жени са комплексарски, но май ярките от тях, си мислят, че трябва да доминират в секса.

# 163
  • София
С това изказване ти звучиш като комплексар Joy

# 164
Svenja Flaßpöhler, Така се казва тази германка, чиято теза е това с насилието. Точното видео не можах да намеря. Сигурно е някъде в дълбините на ютуб. Но тези хора говорят пред публика почти всеки ден и има безброй видеа с тях.

Общи условия

Активация на акаунт