Интимност

• 15 748
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Как ще се закове темата. То тя е за заключване такава долнопробна пързалка.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 23:29 от Елора

# 31
  • out of space
Ако си разкрепостен, нищо не ти трябва, то ти идва отвътре😄

От бебе, а? Yum

# 32
Не мисля, че е пързалка.
Просто хората се обединяват по интереси и сходни теми. Примерно, лекарите гледат на човечеството като множество от болни пациенти.
Подобно е положението и в този женски форум.
Wink

# 33
Тази тема пързалка ли е?
Според мен не точно.
Оплака се жената и се скри от срам. А така няма как да си реши проблема.

# 34
  • Great Britain
Ако си разкрепостен, нищо не ти трябва, то ти идва отвътре😄
Авторката очевидно не е .Плюс това и е първи и единствен партньор.

# 35
Не мисля, че е пързалка.
Просто хората се обединяват по интереси и сходни теми. Примерно, лекарите гледат на човечеството като множество от болни пациенти.
Подобно е положението и в този женски форум.
Wink

Няма как някой да се срамува от себе си и тялото си и уж да се жени, да прави деца и т.н.
Няма как ако обичаш някого да лежиш  като труп.
И няма как при тия горните после да питаш как да върнеш желанието.

# 36
  • София
О, има, има.
Правят секс с тениски, рокли и Сие, не могат да се отдадат на удоволствие и в никой случай на желание.

Тук основополагаща роля играе мъжа, конкретно първия мъж. Толкова млади жени и момичета са вид осакатени сексуално, че си мислят това ли е?

# 37
В нашето семейство никога не се е говорило за това, може би там се корени проблемът, че е нещо срамно, лошо и аз незнам. Дайте ми съвети, глупаво е, но няма с кого да споделя. Как да се отпусна, как да си "поискам". Заедно сме от 7+г.
Определено "възпитанието" си е казало думата. Пиша го от собствен опит.
Сега се вземи в ръце, и си постави за цел да преодолееш това. Не се ли целувате и прегръщате, не си ли лягате заедно? Не си ли казвате, че се обичате през деня? Поглези себе си с подръжка, както са те посъветвали - бельо, лосиончета, парфюмче. Показвай му, че го обичаш като сте заедно, не се дистанцирай от него -  с думи, целувки, другото той ще го свърши. Иначе ще се превърнете в съквартиранти, нали не искаш това.
----
Скрит текст:
Бебето е малко, и последната година за която пишеш е имало вероятно недоспивания  и пр.,  време е да рестартираш нещата. Освен бельото/и парео напр. към него/ и останалите детайли по подръжката, не се притеснявай да го прегръщаш и целуваш просто така, не само преди интимност, можеш да го поканиш да те постопли след баня, че сега зимата е студено. Схванала си се, да те поразтрие, имаш леко гравоболие, да те среши... Обличаш някоя по-секси дреха и го питаш как те намира. Или му кажи, че го желаеш. Та вие сте двойка - семейство, от какво се срамуваш. Дори и да се случи някой път да каже, че е уморен, може и наистина да е така, не се отказвай, не се обезсърчавай, не се обиждай. Може и някое питие да те отпусне. Не съм гледала/чела съветите на Наталия Кобилкина, но може и те да ти помогнат. Работи над себе си.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 08:37 от Анонимен

# 38
В днешно време има достатъчно източници на информация по темата и който има желание може да се ограмоти и обогати. Може да положи старание да опознае тялото си и нуждите му. Но пък това изисква време и усилия.

# 39
Айде чак толкова възпитание... Ми и аз не съм говорила с нашите по тази тема. Майка ми само ми купуваше презервативи и ми ги пъхаше "тайно" в чантата без изобщо да сме го обсъждали Joy и кво? Съвсем наред съм с желания и нужди по темата, мисля.. поне никой не се е оплаквал, де.

# 40
Самият срам блокира сексуалността, и се получава затворен кръг, също и неспособността за изпитване на удоволствие.. Много странно как за 7 години не си успяла да се отпуснеш с него, явно липсва емоционална връзка и истинска интимност, да останеш не само физически гола, а да се разкриете един пред друг, сякаш това липсва, и е много тъжно как 7 години се живее по този начин?! А и да те е срам от голотата ти, не е особено възбуждащо, нужно е да се обичаш, да харесваш тялото си, да се оставиш да изпиташ удоволствие, както и да знаеш че можеш да дадеш такова, но това не е процес от днес за утре. А и секс без любов, е празна картинка, а ми звучи сякаш любов липсва, защото тя би стопила комплекси и би изгорила "дървото" в теб. Сега като се замислих, то всъщност самият срам, който те е сковал, е блокираната ти сексуалност, което е много неща, от което ключово е невъзможността да изпитваш радост и щастие, да си отпусната и да се харесваш. Все качества, които правят една жена такава. Психолог би помогнал, и то такъв който отдава внимание на работата през тялото, дихателни практики също, за освобождаване на блокажите.

# 41
Какъв блокиран срам, бе хора, тя /ако въобще е тя/ уж дете има. Как се ражда като те е срам дори пред мъжа си да се съблечеш? Стига глупости.

# 42
  • София
С дупка в чаршафа.

# 43

Не е в чаршафа, дупката е в нощницата.

# 44
  • София
Така, бе, под завивката на тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт