Интимност

• 15 806
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Е айде сега.. може пък жената да има много други хубави качества и да е красива и затова да я е "взел" мъжа й. И д ане забравяме, че тя каза, че е правила само с него. Ми може пък той да е тип "ръгай чушки в боба" и тя да не изпитва удоволствие. А докато не открие удоволствието от секса, как да се отпусне и да започне да го иска повече..

# 76
  • София
Ери, ти може да повръщаш от такива неща, ама хората ги търсят постоянно (прочети няколко поста в групи за пътувания и какви места търсят за adult only уикенди родителите и виж колко е разпространено, явно им помага в отношенията).
Може и да не е очаквал такава скука. Щом й е първият може и много млади да са се взели и да е мислил, че ще се разчупят нещата. 10000 неща може да има.
Мая, ами тя като го реже, той какво друго да прави освен "ръгай чушки в боба"...То апетита идва с яденето, ама авторката едно нещо предлага и той се е примирил, та поне нещо да има.

# 77
Била е девствена, неопитна, мислил е, че ще я разчупи. Вероятно е красива, влюбил се е и се е примирил със секса на тъмно. С времето обаче това дотяга, вече и писах на авторката, ако не се промени ще го изгуби нейния човек.

# 78
Така и така оставяш вече вратата на банята отворена, другият път го повикай да ти изтърка гърба.
Ще вземе да ти хареса, да знаеш. Simple Smile

# 79
  • София
Хареса ми този съвет Grin

# 80
Как да си поискаш ли?
Ако е нормален, полово здрав мъж, няма да има нужда от прекалено много стимули. Достатъчно е да свалиш дрехите ( своите) и готово. ММ и от най-дълбокия сън го изваждам като просто се съблека и се притисна в него. Стига да ми се иска.
Намеци и мрънкане само развалят нещата.

Но аз се питам, какъв е този мъж, дето ще остави жена си без да я види гола?
Въпреки че, като се замисля колко са ме учудвали разни приятелки как ги било срам да се разхождат голи пред гаджетата си, нищо чудно, мда.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 15:53 от LaCumparsita

# 81
Е тя ако се дърпа упорито, как да стане? То ясно, не е проблем да я натисне в някой ъгъл или докато се къпе да влезе заедно с вратата в банята, ама не е тва начинът принципно. Тя и а сериозни блокажи и явно наистина я обича щом е останал с нея.
Авторке как правите секс, освен че на тъмно? Поне хващаш ли му го, за орален секс хич да не питам, пози сменяте ли или само мисионерската? Опитай нещо там да разчупиш, хвани му го, качи се отгоре или нещо друго, може и на тъмно под юргана ако основно те е срам от голотата. И като свикнеш известно време продължавай със следващото което то дойде на акъла.

# 82
Това с леко отворената баня след форумния разлив на разум, направо пресоли манджата Mask

От всички съвети как да потърси интимност - с нежност, в тъмното, самостоятелно разкрепостяване /щото видиш ли сама гола не може да се гледа/,  с поведение свенливата мома, нивгаш гола не видяна, се разкри гола в банята! А целта на ехбиционизма бе? Резултата бе?

А бе хора като ги скалъпвате тези истории ми мислете какъв образ изграждате на пинокио и го развивайте постепенно. До тук авторката бе представена като психически лабилна, която секс не може да си поиска, като се натисне на мъжа си в тъмното, дете поза труп направила, ама след 2 дни пенене и ентусиазъм /най-вече внимание/ от съфорумките вече "отставя врата отворена " ама имала набито пуританско възпитание. Така както градите образа на лиричната героиня в тази фантастична творба, се очаква след ден да е яхнала СЪСЕДА с камшик, за да се обучава. С две думи от пълна дъска ще стане секс тигрица. Айде по полека ни баламосвайте де! То и 50 нюанса бе супер сладникава тъпотия, но тук на подсладител чак накъртя.

# 83
Е, то щото една открехната врата голямата разкрепостеност. Той я видял, я не.
Не е като да е изплющяла бикинажа на масата, докат миуто си пие ракията.

# 84
И според мен свят шарен и широк, хора всякакви, ама срамежливите са си наистина срамежливи и като опре да обсъждат сексуалния си живот пак има свян и присъща дискретност, не говорят за себе си в такива щедри подробности, дето ще накарат някой по-закъсал чичко да се задъха.
(аз се притесних главно да не хванете мухъл от тая пара от отворената врата на банята, проветрявайте редовно)

# 85
Обич Синеока, то ако се замислиш вероятно е авторът е задъхан чичко Wink

# 86
И ти си права, Дорис....

Но свенливи хора наистина има, включително млади, за тях поне написаното от включилите се съфорумци би имало полза и смисъл.

# 87
Свенливите хора не се женят и правят деца.
Комплексирани и срамуващи от собственото си тяло няма как да намерят мъж, че и дете да и направят.
Моля ви.

# 88
Като се сетя в родилното колко народ вижда родилката, как не е умряла от срам, не знам.

# 89
  • Столичанин ама не в повече :D
Напротив има как, абсолютно всяка дори и най-сдуханата попада поне веднъж на достатъчно търпелив мъж, който да я приеме въпреки нейните сериозни комплекси, вече ако не се усети че държи късмета в ръцете си (защото наистина малко са мъжете които биха били толкова търпеливи) и го изпусне заради собствените си комплекси, е сама си е виновна.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 00:19 от jerami

Общи условия

Активация на акаунт