Интимност

• 15 796
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мен първото ми гадже две години не ме беше виждала гола, за сметка на всичките ми комшии днес.

Всичко има, свян, срам, неудобство от твоето удобство.

# 91
JayRay и rf22 ме описахте точно такава, каквато съм. Дори немога да се изкажа така, за себе си. За съжаление сме възпитани, че не само секса е срамен, а и е нещо лошо, ужасно. И аз мисля, че ме обича, никой не би изтърпял подобно нещо. Осъзнавам го, но немога да променя това "сковаване", много пъти е повдигал темата, аз все я избягвам започвам с нещо друго. Опитвам, искам, но проклетият срам ме преследва. Пред хората не съм такава, никой не би предположил дори, че до сега съм била с един. Винаги съм в центъра на вниманието, в центъра на разговора дори и по вулгарни теми. НО. Стигне ли се до действие и съм до там, блокирам.

# 92
Преди много време имаше един много интересен филм по темата с Шерил Лий ( актрисата, която играе Лора Палмър в "Туйн Пийкс).
Не помня името на филма, но помня сюжета. Даже пак го бих гледала, ако ми попадне.
Та в този филм героинята имаше подобен на твоя проблем. С мъжа си се обичаха, обаче сексуването не им вървеше и в един момент той започна да закъснява вечер и тя се усъмни, че ходи по чуждо. А всъщност се оказа, че той толкова я е обичал, че е тръгнал на психолог или всъщност сексолог, който да му помогне да намери път към нея. При нея основното беше, че не достигаше до оргазъм и започнаха да чоплят каква е причината тя да има такъв блокаж. Причината се изясни каква е, но няма да я напиша, за да не дам нежелан наклон на темата. Така че може би и в твоя случай разговор със сексолог, на който да присъствате и двамата, не е лоша идея.

# 93
Правилно ли разбирам, че са те възпитали, че секса е нещо срамно и лошо, а вулгарното говорене (демек секс-говоренето) хубаво? Затова с първото имаш проблем, но във второто си без засечка?

Дорис го каза вече, неубедителна история, сори.

# 94
  • София
Не, това е компенсаторен механизъм.
Аз съм го надскочила, но реално не съм.

# 95
Може би някакви недостатъци на тялото я притесняват? Говоренето всеки го може, събличането е друга работа.

# 96
Мъжът ако е някакъв ревнивец, с такава свенлива жена ще му е екстра. Плямпа, да, но в действията нула по Келвин. Но ако тази жена попадне на майстор, ще отиде коньо у ряката.

# 97
Свенливите хора не се женят и правят деца.
Комплексирани и срамуващи от собственото си тяло няма как да намерят мъж, че и дете да и направят.
Моля ви.
Не съм съгласна. Колко мъже има, които точно такава търсят за женитба - неопорочена, "непромискуитетна", непоказваща сексуалност, да не се държи като "лека жена". Проблемът е, че си мислят, че са такива секс богове, че след като се оженят тя ще стане такава за тях. Колко са изумени после, че не става така в живота.

# 98
Свенливите хора не се женят и правят деца.
Комплексирани и срамуващи от собственото си тяло няма как да намерят мъж, че и дете да и направят.
Моля ви.
Не съм съгласна. Колко мъже има, които точно такава търсят за женитба - неопорочена, "непромискуитетна", непоказваща сексуалност, да не се държи като "лека жена". Проблемът е, че си мислят, че са такива секс богове, че след като се оженят тя ще стане такава за тях. Колко са изумени после, че не става така в живота.
Ми има мъже си живеят с илюзиите че са читави хора и секс богове.
Ако бяха такива все някоя ще го прилапа.
Кой бяга от хубаво?
Още по- трагично е че има мъже при очевадни провали продължават да си живеят с илюзиите.
Няма как една жена да се съгласи на брак, че и дете да роди и да има такъв мега и гига голям срам от тялото си и да твърди, че мъжът и не я виждал гола.
Дори и да приемем, че е истина, то тогава при този случай няма любов.
Има двама човека, които от тъп зор са се събрали за да имат семейство, но тъй като няма любов и доверие и не се получава.
Авторката не обича мъжа си. Нито пък той я обича, щом досега не е намерил подход към нея.
Това ако приемем, че уж темата не пързалка.
На нея просто и се иска да има любов, нещо което явно е нямала.
А човека вече не и обръща внимание, защото се е отказал с дърво да спи. То не може само единия да си дава зор.

# 99
  • София
Чакайте, де. Жената е на 25 и се е чатнала, че нещо не е така. Ще се съживи, ще разбере.
В пъти по-добре е от 40 годишните съпруги, неизпитали нивга оргазъм.

# 100
За оргазъм не е нужен друг човек.
Убедена съм че авторката със себе си може.

# 101
Хмм, аз не съм убедена.
И аз бях доста свенлива до един момент, в който осъзнах, че изобщо не съм се запознавала с половия си орган освен по малка нужда. Откакто се престраших да Я опозная и огледам отблизо, живеем в мир и съгласие. Satisfied
Ох, ще ме извините, ама петък е.

# 102
Всеки рано или късно се запознава с органите си.
Това става дори още в детска възраст, а и но нататък също. След 12, 14, 15.
На колко се запозна? На 25, 30. Това малко ме съмнява, ако е така Grinning

# 103
  • София
Аз не знаех кое ми е шийката на матката. ☺️ И въобще как е вътре. Разбрах чак след първото раждане като ме бяха шили и там.

# 104
Аз говоря за друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт