В СеПтЕмВрИйските очички, греят коледни звездички

• 15 739
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
 baloniЧестити 4 месеца на Арен на мама Денис; Ема на Муцката.Да са живи и здрави и да бъдат най-щастливите бебета на света. Честити 3 месеца на Дарийка на мама cazo. Да ти е жива и здрава дъщеричката baloni

# 46
Честити 4 месеца на Арен на мама Денис,  Ема на Муцката.
Честити 3 месеца на Дарийка на мама cazo.

# 47

Да са живи и здрави и много усмихнати!

# 48
Сега да разкажем и за нас: Снощи ходихме, при друга педиатърка, защото реших тази нашата до сега да я сменя, че нещо не ми харесва. #2gunfire Новата много добре я прегледа и преслуша. Гледа дали има упора на крачетата, гърлото, нослето погледна... Каза, че сме имали шум в сърцето, който щяла да го израсте, дано Praynig. Като и бръкна да и види гърлото и Даная cry и повърна милата. Аз си знаех, че така ще стане. Каза, че малко гърлото е зачервено и изписа "Хомеожен" 9, по 4 пъти на ден. Поиска и да и вземем урина за изследване, но как ще я взема newsm78. Каза да пробвам, да и сложа памук в памперса и после да го изцедя като се изпишка в едно стерилизирано бурканче. Даде ни и капчици за нослето, защото малко сумтяло. Пита ме с какво и правя промивка, на нослето, а аз такова нещо незнаех, че трябва да се прави, защото педито не ми беше казала. Вуе правите ли? Аз, само и го почиствах внимателно сутрин и вечер с тампонче и то даже тя няма много суполки, съвсем по малко си е имала. Сега каза с Низита да и пръскам в нослето всяка вечер и после от капките по 2 в всяка ноздра. Дано успея и с памука да взема урина. Praynig

Гледах снимките ви, просто са невероятни, приисками се и ние да бяхме сред вас, страхотни сте.  bouquet Hug

bebe dundi как така Стефи се мъче да сяда, не е хубаво още. Да не се бъркам но аз така знам. То и Дани като стои у мен прилегнала я забелязвам че се напъва да става, да сяда. Давам и но за няколко секунди, все едно правим гимнастика така.

# 49

Да са живи ,здрави и много  много щастливи!
Кузманка: за урината продават в санитарните магазини или в по заредените аптеки специялни пликчета които се лепват на пишето. Сутрин след като се събуди е най добре да пробваш да вземеш урина. С памука няма да е много чиста пробата.
Приятен ден!

# 50
Честити 4 месеца на Арен на мама Денис,  Ема на Муцката. Честити 3 месеца на Дарийка на мама Cazo. Много поводи за усмивки за малките съкровища и техните мами!

Walentin стискам палци да всичко с принцесата и операцията да мине добре. Незнам дали си запозната, но НЯМА от какво да се притесняваш конкретно за операцията на сливиците- кратка, простичка процедура. После е малко дискомфортно на гърлото- боли, сякаш е силно възпалено, но е за кратко. Не трябва да се приема твърда храна и да се говори.... някакъв период, който не помня. Махайте ги вече тези "гадове" от гърлото, за да се спре веднъж за винаги с тези ангини, които наистина съсипват организма. Добре е през годинити да я преглеждаш често при ортопед и ревматолог с цел превенция на възможните поражения върху костите- ревматизъм, артрит и други подобни. Аз от много ангини като малка, супер гнойни и възпалени сливици, от които даже съм била загубила слуха си временно, сега си имам доста болежки в костите, тракам, пукам, въртят ме ставите.... Ако си нямате кварцова лампа за домашно ползване- потърсете и купете- полезна е за костите и убива микробите в къщи. Прегръщам те!

# 51
Честити 4 месеца на Арен,Ема и 3 месеца на Дари!Да са ви живи и здрави и много щастливи!
При нас засега всичко върви добре,чудя се тези от вас,а които мислят да захранват с пюрета,нека споделят,как ,кога ,колко,има толкова много схеми,че направо ooooh!
Валентин,всичко ще е наред Peaceние сме с теб,аз и преди ти писах,че няма да съжаляваш,ако и извадиш сливиците,стискам палци всичко да е наред! Hug
И аз като Алфира искам да благодаря на всички ,че ви има и за прекараната година заедно,за споделените радости и неволи,надявам се да останем по-дълго заедно и с нетърпение чакаме бъдещата нова среща! Hug

# 52
Честит четвърти месец на съкровището Арен и куклата Ема
И трети месец на Дария,Константин,Борис
Бъдете живи и здрави и много добрички.Хубаво детство ви желая.
Мен още ме държи хубавото настроение от срещичката.Не разбрах обаче от кой е подаръка ни,но наистина много му благодаря.Купичка за хранене,лъжичка и виличка в кутийка(пак да се изфукам  Crazy)
Валентин и аз искрено ти пожелавам всичко да мине успешно.Прегръщам те   Hug
Кузманка и на теб ти пожелавам успех.Аз откакто се е родила почиствам сутрин нослето й с физиологичен разтвор.
Снимките са страхотни.Какво ще кажете всеки месец да си организираме срещички?На мен ми е лесно защото не се занимавам с нищо друго-само с бебка,така че мамите които имат постоянни ангажименти да кажат.
Поздрави и прегрътки на всички бебчета и мами Hug
п.п.Траянка добре дошла и от мен в нашето уютно и приятно местенце.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 13:24 от Mila84

# 53
bebe dundi как така Стефи се мъче да сяда, не е хубаво още. Да не се бъркам но аз така знам. То и Дани като стои у мен прилегнала я забелязвам че се напъва да става, да сяда. Давам и но за няколко секунди, все едно правим гимнастика така.

И аз така си мислех, че не е хубаво още да и давам да сяда, но освен че не мога да я спра, защото тя го прави и в кошарката си, педиатърката ми ме увери, че мога да я слягам седнала когато я държа в мен - даже било препоръчително - така освен, че се стимулират мозъчните центрове, бебето се социализира  Simple Smile

Да ви се похваля с коледния подарък на Стефи  Wink
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=detail&pid=31390

# 54
Здравейте и от нас! Все по-коледно ми става и по този повод направих едно албумче Нашата първа Коледа, което да приповдига още повече настроението ни. Момичета, можете да качвате  вашите коледни снимчици там. http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=87031
Честита нова месичинка и на Арен, Ема и на Дария! newsm51
Валентин, дано вече състоянието на Габи се стабилизира, за да можете да извадите сливиците, защото трябва да е здравичка за операцията. Ние миналата година по това време бяхме в подобна ситуация и началото на март извадихме сливиците на сина ми. Преди това беше 10 дни на венозен антибиотик, за да може да се стабилизира. Самата операция продължи около час, с пълна упойка и с лазер в Първа градска болница от  проф.Павлов.  Беше трудно възстановяването, но определено си струваше. Стискам палци да мине всичко нормално и малката принцеса да носи вече само радост на мама! Praynig
mari_anka, пожелавам и на теб най-хубавата Коледа и твоето момиченце да ти носи само радост!
Кузманка, чудесно е че си се доверила на интуицията си и си потърсила мнението на друг педиатър. Много бързо да оздравее и твоето слънчице! Hug
Траянка, добре дошла! Много ме развълнува поста ти и се надявам по-често да пишеш и дано за напред да ти бъде още по-приятно при нас! Hug
Да споделим и ние за нашия подърък - плюшено меченце и  много сладко албумче за снимчици от нашата адашка Рая на мама Стелитка , за което много благодарим! Heart Eyes Много целувки и на хубавата кака за избора! Heart Eyes
алфира, вашият подарък е от мен и Рая. Много се радвам ако сме успели да направим щастлив Ваньо!

Нашият батко кашля и не го пуснах  на училище, така че ми е трудно да се организирам, а останаха още някои неща да понапазарувам. Утре от 10 сме на коледното училищно тържество, а от 12,30 - на консултация и ваксина. Не знам дали да не я отложим?
  В къщи нямат търпение не толкова за Бъдни вечер, колкото за Коледа заради подаръците и уникалната пълнената пуйка с гарнитура - сладки картофи, която правя от 8-9години.

ПРиятен ден!

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 12:19 от stes

# 55
Здравейте момичета, не съм се включвала от цяла вечност...
С тези мои изпити... Последния го отложих за януари, че е много обемен и успях да мина само 1/3 от материала. Точно преди изпита се заредиха едни слънчеви дни и как да не си изведа детето на разходка, зарязах всичко...., а после докато ви изчета...още не съм успяла  Embarassed
Ирини, отново чудесна темичка!
Разгледах снимките от коледното парти – страхотно е било.
Виждам, че има много нови попълнения  welcome
Преди два дни бяхме на консултация – наддали сме 850 гр, което ми се стори нормално, и сме +3 см. Педито каза, че с интерес ни наблюдава, че сме единствените, които още сме само на кърма (което много ме учуди) и еднинствени (сме си признали, че) не захранваме още. На миналата консултация беше потресена, че не давам сокчета, а сега ни разглеждат като извънземни.
Иначе ние се развиваме нормално, с нищо не сме по-напред или назад от връстничетата ни, което може само да ме радва.
Честито на Ема на Муцката, Арен на Денис, Константин на Доника, Борис на Хела, Дария на Сazo, Кристофър на Траянка!
Валентин, стискам палци с Нели всичко да мине добре, през януари пак ще стискаме всички!
bebe_dundi, чудесен подарък, Стефи със здраве да си го ползва!

# 56
  • Русе
tonitta   ъкмо се чудех къде се губиш и вече мислех да ти звънна да gsm-а дали всичко е наред,ето на влизам днес и ти си писала Hug
хайде сега да ви почерпя за 4-те зведни месеца на моята кукла Ема,надявам се цялото й детство ,а и живота й да са така спокойни както първите 4 месеца. newsm38  bigdance2
Всичките ми пожелания важат и за всички деца от фоума и разбира се лични поздравления на АРЕН

# 57
Здравейте   мили мами и от нас.
все време не остава да пиша и да ви разказвам какво правим ние , но поне успявам да ви изчета .Йоанна вече гука активно и се смее на глас ,само че проблема е с вечерното заспиване , носим се до 01,00ч а ръцете не си ги чуствам , иначе през деня  бързо заспива.И сега да  попитам когато кърмите, случвало ли ви се е бебока да не пуска гърдат, а да дърпа глава назад и така докато се нахрани или пък засмуче пусне пак търси и така близо 10-15 мин. това е така от 2-3 дена и незнам на какво се дължи, нервничи ли какво?????поздрави и за хубавата среща, дано има още много такива за да се включччим и ние bouquet

# 58
Зравейте момичета,
Бладодаря ви за поздравленията за нашия мини рожден ден!Честито и на Арен и Ема.
АЗ да ви се оплача : вчера бяхме на консултация и джи пито направо ме вбеси. #Cussing out
При тегленето стана ясно ,че Дария е наддала само 360 гр. за 20 дена.И като се почна:
-ами аз за това казвам ,че трябва вече да се включва и друга храна
-вие вече трябваше да сте на зеленчукови пюрета ...
-започвай със сокчетата..
Аз я попитах дали мога да започна направо с пюре ,а тя ми каза ,че за цялата си лекарска практика е нямала такъв случай.Но ,разбира се ,имало майки ,които си правили всякакви експерименти с децата и ...направо побеснях... #2gunfire
Освен това ми каза да я храня на 3,50 часа.Абсурд !Дария реве като магаре ако е гладна.А джи пито ми вика: ами ще даваш вода .
Много съм разочарована и ядосана ...
Извинявайте ,че ви се оплаквам ,ама все съм неразбрана тук в дълбоката провинция Joy

# 59
  • Варна
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА  АРЕН, ЕМА ,КОНСТАНТИН, БОРИС, ДАРИЯ  И КРИСТОФЪР.
Д а са много здрави и много радости да ви носят.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт