В СеПтЕмВрИйските очички, греят коледни звездички

• 15 737
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
  • Munich
Момичета, супер сте си изкарали, браво за организацията! А и бебчовците са страхотни сладури! Любимите ми снимки са бебешката мозайка, влюбените погледи на Борко и Мия
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1764822
и как Спаси потупва Ванката по рамото
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1766359
Искаме да видим и колажа!!!
Всички момичета изглеждате много свежи и хубави, добре ви се отразява майчинството!
авана ако си нямала друг изход, какво да направиш... Брат ми е роден 82 година, било е страшна криза и майка ми, която не е кърмила, е обърнала света да намери АМ, но няма и няма и тя е действала така. А е лекар, запозната е с рисковете, но няма да умират от глад децата... Ако пак се случи (дано не!!! никога!!!), се консултирай с възможно най-много хора как би могла да постъпиш в този случай.
муцката, ще ми припомниш ли какво беше това с Игнажден...
Добре дошла на траянка!!! Много трогателно първо включване и много сладко бебенце, да ти е живо и здраво!
Ирини, темата е разкошна!

# 31
 Момичета страхотни сте и вие и децата. Така ми се искаше и ние да дойдем и да "паркирам" нашата кошница при вашите.

муцката, ще ми припомниш ли какво беше това с Игнажден...

Най-характерен за празника е обичаят полязване. По това кой човек ще влезе първи в дома сутринта се гадае за бъдещето през годината - за здравето, плодородието, имането.

Искам от сега да ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА, защото няма да мога на самия празник.

# 32
  • Munich
Мерси сладурче! И на теб весел празник с любимите ти хора!
Мамчета, какво стана с албумчето, което Щастливка беше направила - по месеци? Търсих го няколко пъти, не го видях, да не би да ми убягва нещо? Аз мисля, че идеята беше добра, по-прегледно щеше да е да разделим така снимките. Даже може би не 0-3 месеца, защото някои бебешори имат разлика от по месец-два, а да речем януари 2007 - март 2007 или нещо такова...

# 33
  • Русе
дилИпилИ ,sladur4e*2 ти го е обяснила много точно,но ако никои не ти дойде на гости?това незнам дали значи нещо,защото на мен не се очартава да ми идват никакви гости днес newsm78

# 34
Еееех, момичета, страхотни бебчета... Grinning... и майки Wink Искаше ми се и ние да се включим, но с моето ежедневие е трудно, а и на баткото щеше да му е скучно. Следващия път обаче ще опитам.
Добре дошла, Траянка, радвам се, че си сред нас.
Чакам мамата с отливките да се обади. И аз искам такава Simple Smile
При нас нищо ново, освен оживлението в училището на бати - имат тържества и утре, и в петък. Децата са изработили разни неща, които ще купуваме с благотворителна цел. Все още не съм успяла с купуването на всички подаръци... Crazy Малко останаха, но все пак...
За сядането - мисля, че още не бива да им разрешаваме на бебоците. Така каза д-р Драганов като бяхме при него - до 6м. никакво сядане! И Яна се набира да сяда, ама мама не дава още и не я огрява. Шегувам се, че прави коремни преси... hahaha Laughing
Дайте да видим фотоколажа!

# 35
Ne moga da se stytpq da ne pi6a, vyprek 4e imam samo latin  Confused Tolkova sme prevyzbudeni ot v4era6nata sre6ta... a i kakvi 4udesni snimki  Heart Eyes
 sorry, nqmam phonetic, a na BDS ne znam kyde sa bukvite /klaviaturata mi nqma drugi osven latinski/  Embarassed Ne mi se 6te na stari godini da se u4a  Wink

bouquet za Irini za vse po-kolednoto nastroenie, lyha6to ot oformlenieto na temi4kata ni i  Hug za Dennis za strahotnata organizaciq na pyrvata ni bebe6orska Koleda!

Alfira, iskam da blagodarq o6te vednyj na teb i na Vanio za kozleto, koeto pee i tancuva - napravo se zahlasvame po nego  Party

/spiram 4e i bez tova koi li 6te me 4ete s tazi latinica  Embarassed Neznam koga 6te se vklu4a, predvid zatrudnenieto  Cry/

Ignajden?! - dosega ni be6e na gosti edna strahotma mama, koqto Jan 07 6te byde mama na dvama Wink Kakvo li 6te ozna4ava tova za moqta ky6ta  Crazy

# 36
Avana, и Стефи се изправя сама да сяда от известно време! Аз не мисля че има нещо притеснително или пък че е прекалено рано,  тъй като детето само си показва .. същото е и с прохождането. Още повече нашата педиатърка ме посъветва да я слагам в седнало положение като я взимам в мен, също да й повдигна едно ниво в количката - това с цел да се стимулират мозъчните цетрове по гръбнака и да се стяга мускулатурата.

Момичета всички сте страхотни на снимките от срещичката, а за бебоците нямам думи - аз не можах да се престраша и да дойда с вас  Embarassed може би следващият път Hug

# 37
Mnogo 10x i na Bon Esperance za unikalniq kolaj - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1765038. I dano pomo6ni4kata ti se radva skoro na edno takova bonbon4e  Peace

# 38
Здравейте!Днес ставаме на 3 месеца и по случая ходихме на консултация+ваксина.Станали сме 64 см и сме качили 750 гр Mr. Greenдо тук 6500 кг,добре си похапваме Laughing.
Даже викам на д-рката че понякога за да му наглася кога да спи му намалям порцията на 100 мл за да огладнее по-рано,да яде и после евентулано да заспи,а тя се смее и вика -ама как ще го ограничавате Laughing.Добре си расте момченцето.Мамите които се притесняват дали достатъчно наддават-няма смисъл,всички си растат в крайна сметка.За това поне още не съм се притеснила,може би защото съм на изк. мляко и не се чудя дали имам кърма и т.н

По повод-Игнажден,аз не съм наясно много с празниците ,та за пръв път чувам да гледам кой ще влезе пръв вкъщи,та при нас 2-ма куриери дойдоха днес:),макар че не са влизали,но носеха пратки с подаръци.Днес пристигнаха всичките ми поръчки от Интернет-за бебо из а племенниците ми.

За срещата-става,само времето ме притеснява да не е мн студено и часа,защото аз почти не спя през ноща и си доспивам до обяд.

Много хубави снимки от срещата,добре сте си прекарали явно,браво!

За активните гимнастики,понеже се чудих коя от 2 да взема,лесно реших въпроса като взех и двете.Мъжа ми постъпва обикновено така и ме научи и мен на лошо Joy.Сега сглобих едната на фишер-праиз и чувам как бебето трака и гука ,явно му харесва Grinning
Другата е на чико,ще дам дядото да я подари,понеже той си няма и хал хабер от такива неща:)

Това е от мен
Повече усмивки и коледно настроение!  bouquet

# 39
Хайде и аз да се разпища най-сетне:)
Супер беше, но малко беше... Хайде за Дядо Мраз пак среща?!:)

Ние също благодарим на мамата допринесла за нашия подарък, дрънкалка-слонче и книжка с коте:) Слончето вече го нахапахме, много вкуснооо:)

Бон Есперанс, поздравления и от мен за чудесния колаж. А вашия подарък е от нас, радвам се, че ви е харесал:) Ние имаме подобна кукла, която от сестра ми знам, че е "почти задължителна" за всяко детенце в Испания.

Момичета, ей сега от Метро купих онази лампа която харесах за Бобо. Струва към 54лв. Толкова я търсих в магазините за играчки, а се оказа, че без да искам я намерих в Метро.

Хубава вечер ви желая:)

п.п. еххх толкова ми е коледно:)

# 40
М/у другото къде изчезна албума с бебета 3-6 месеца?Някой го е изтрил по погрешка или?Ако трябва нов да се направи или да слагаме снимки в "нашите бебоци"

# 41
ееее... Ей сега ще сготвя едно албумче пак.

# 42
Здравейте, сладурани!
Честита тримесечка на Емо, Марти и Ники! Пожелавам ви, малки сладурковци, едно незабравимо и усмихнато детство.  bouquet
Привет на Траянка и от мен! Написала си страхотен постинг, който много ме развълнува.  bouquet Добре дошла в нашият гостоприемен отбор. Hug
irinii, благодаря ти за това, че винаги намираш време да оформиш красиво темичката ни  bouquet Както забелязвам, освен че си много красива жена, си и невероятен естет.
Момичета, снимките ви са прекрасни! Как ме заразихте и мен с вашето настроение... Стана ми много коледно Simple Smile Радвам се много, че сте си изкарали страхотно. Пожелавам си някой ден и аз да дойда на някоя срещичка. Ще го добавя в писмото ми до Дядо Коледа.
А фото колажа на Бон Есперанс е супер. Това е един чудесен спомен. Браво за идеята!
За пловдивската групичка - и аз имам идея, защо не се срещнем в пицария "Верди"? Хем ще си побъбрим, хем ще си хапнем вкусни пици. Ако сте съгласни, ще резервирам места, но за целта трябва да кажете кой ще идва. Идеята за детския кът на кино "Фламинго" не е лоша, но бебоците не са ли твърде малки за там? А какво мислите за дата 26-ти, час около 11.30-12.00ч.? Имаме вече няколко предложения за място. Хайде да гласуваме:1. Детски кът на кино "Фламинго"; 2. Сладкарница "Неделя" на Сточна гара;3. Пицария "Верди". Гласуването да започне сега! Laughing
Днес бяхме на голямо Коледно пазаруване в "Метро" и къде ли още не. Доволна съм от покупките, а и ми подейства разтоварващо. У дома подготвих подаръците и може да се каже, че вече съм готова. Купих си и формички за сладки. Мисля да спретна коледни сладкиши. Идеята откраднах от кулинарните теми. Вече си представям как в неделя ще замирише у дома на прясно изпечена пита и сладкиши, и сърмички и любимите ми пълнени чушки с боб...  chef Тези аромати така ми напомнят за родния ми дом и моята детска Коледа Wink
Свекърва ми гледаше Василена, благодарна съм и за което, но истински се ядосах като видях беба с първият биберон-залъгалк на Мими... Бях и я запазила, заедно с първата чесалка и дрънкала, за спомен. Оказа се, че свекърва ми е преровила целият  багаж (у тях са някои неща на съхранение, че у нас на квартирката няма място) и е наизмъкнала каквото е намерила за добре #Cussing out Но нали това са моите неща, каквото съм преценила, че може да ползвам от Мими, отдавна съм го извадила. Почувствах се много неприятно. А в торбичка бях сложила всичко нужно за бебето, докато отсъстваме няколко часа, включително и бибката.
sladur4e*2, благодаря ти за пожеланията. Весело изкарване и на теб.  bouquet

# 43
Здравейте милички!
Да си кажем и ние с Ваньо за срещата че сме много щастливи от приятелите които видяхме, от слънчевите майчета, от тортата  chef и.......разбира се от най-игривия подарък Flutter
БЛАГОДАРИМ ЗА НАЙ-ЗАБАВЛИТЕЛНИЯ О ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПОДАРЪК НА.......... АМИ Я ДА СЕ ОБАДИ КОЕ ПРИЯТЕЛЧЕ ГО ПОДАРИ? Страхотна игра пада с огледалото, буквичките а мелодиите са много и интересни Simple SmileМамче благодарим за избора и чакаме името на беб за да му благодарим Hug

Знаете ли че Иван+баща му и ВИЕ сте цялата година такъв празник, че сега не усещам че е Нова година.
Благодаря Ви за цялата прекрасна годинчица която изкарахне заедно, за споделянията на радости и тревоги и за инициативната ни Ирини и Денис  bouquet  bouquet  bouquet
Заедно с Ваньо открихме нови истински и интересни хора и това много ме вдъхновява и нсърчава че нашите деца, моят син ще живее в красив и приятелски настроен свят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така де - вие правите щастието ми още по-видимо и споделено Laughing

Бон Есперанс,  Sad ами аз не видях кулажа Confused Рзкажи ми.......поне моля те.

Днес на Игнаж ден ви пожелавам да са здрави ангелчетата ни и благотворни родителитеим!!!

Лека нощ!

# 44
Здравейте,момичета!
Ирини невероятна си мила,пак ни зарадва с прекрасна първа страница!  bouquet Hug
Момичета снимките са много сладки на всички майчета с техните зайчета Laughing,много мило ми става като ви гледам и така ми се искаше и аз да съм сред вас Hug,страхотни сте  bouquet!
За срещата в Пловдив-съгласна съм на всички варианти,които предложите,толкова много искам да се видим най-после всички,че за мен няма значение кога и къде.Нека стане така,че да могат да дойдат всички мами от Пловдив Peace !
А сега малко за нас-пак съм в дълбока пропаст с Нели,днес обиколихме отново доста лекари,защото от 2 дни е с температура,въпреки антибиотика,който пие,вечерите вдига 39.5 гр. и днес направо ми изкара акъла,като се отпусна от високата температура и не мога да я вдигна,за да я облича и да е заведа до доктора,слава богу съвзе се малко,гушнах я и  по най-бързия начин е заведох до педито и познайте какво установи отново-гнойна ангина,идваше ми да се гръмна #2gunfire.Още не сме приключили със антибиотика и ето пак #Cussing out,от педито,отидох при доцента(уши,нос,гърло),в крайна сметка той взе решение да определим дата за януари месец и да извадим сливиците.Беше категоричен,че не трябва да се губи време,защото тези ангини едно след друго ще я довършат!Ами това е от мен,януари месец сме на операция-ама,че добър старт за новата година Tired!

Общи условия

Активация на акаунт