В СеПтЕмВрИйските очички, греят коледни звездички

• 15 738
  • 272
  •   1
Отговори
# 15

Честит рожден ден, на патерица MariaF !!!
Много усмивки, много щастие и сбъднати мечти ти желая.

Вчера с Мони бяхме на рожден ден на едно канадче и не ми остана време да се включа и поздравя наборите от 18.09. с навършването на 3-те месеца. Честито и на днешните и утрешните пораснали бебоци.
Ирини, страхотно Коледно настроение лъха от темичката ни. Все повече ти се възхищавам за старанието, желанието и отделеното време за да ни създадеш уютно място за писане.   bouquet
Момичета, разгледах ви снимките и аз. Много сте готини всички, а и толкова много сладки бебета на куп ... много сантиментално ми стана. Личи си, че сте си изкарали супер.
avana, успя да ме шашардисаш. Вие много напред с материала го давате. Щом детенцето ти понася добре киселото мляко и соковете, продължавайте, но ... много ми е странно. Педиатърката ти ли пропоръча такова захранване?
За сядането - като подам ръчички на Мони се надига, но чак до седнало положение все още не може. А Дари върти ли ти се от корем по гръб щом е толкова подвижна? Ние все още не го можем това упражнение сами, а само с помощ.

Няма да влизам в коментари, защото още не съм допрочела старата ни тема.
Поздрави на всички

# 16
Привет и от нас с Хари. Целуваме горещо всички мами и бебчовци от срещата днес! Прекрасни сте! Не съм си представяла подобни приятни емоции! Толкова много нежни и чисти детски очички и толкова много усмихнати и излъчващи безкрайна любов мами. Очаквам следващото парти и нови мами и бебчета, с които да се запознаем.
По време на партито Хари беше страшно впечатлен - въртеше си главата на всички посоки и се кокореше. На 2 пъти го сложих да легне и настана мрънкане. Малко преди да си тръгнем към 16.20 часа се предаде след многото емоции и заспа непробудно. Не се събуди дори и по време на най-омразната му процедура- обличането с яке и космонавт и поставянето в още по-умразното кошче за кола.
Bonne_esperance- Благодаря ти за колажа! Разкошен е!
За отливката за краче и ръчичка- и аз много държа да науча от къде да се сдобия.
Преди малко се завърнах от Коледното фирмено парти. Тази година го организирах като карнавал. Имаше и конкурс с парични награди за 5 отдела с най-атрактивни костюми. Нашият сборен отбор на ПР, реклама и маркетинг се класира на 4-то място. Срам и резил- най-креативните звена във фирмата да не са първи и то не заради костюмите, ами заради скучното ни представяне. Ние бяхме общо 6- кардинал, монахиня, английски благородник и неговата дама (аз), полицайка и плейбой зайка (но в малко по-прикрит костюм). На първо място се класираха отдел с костюми на индианки, каубои и шерифи, които разиграха истински уестърн на фона на подходяща музика. Както и да е- беше голям купон и разпуснах добре.
Качих малкото снимки, които успях да направя.

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 03:12 от Lulova

# 17
Здравейте мили мами,
Ас сам Tery и живея в Chicago. Ще ме помислите за луда като споделя че от мига в която разбрах че съм бременна точно преди една година до днес ви чета абсолютно всеки всеки ден, понякога сутрин докато си пя кафето, понякога вечер преди да заспя. Не съм пропуснала нито един ден и нито един постинг на вас мамите /Деннис, Ави, Ева, Стес, Ася, Бон Есперанс, Марина, Стелитка, Телетъбис, Чочи, Алфира, Ивакрасива, Ирини и всички останали мами/  . Бяхте с мен през цялото това време, докато минат първите 4 месеца на 24 часовото ми повръщане и неразположение, бяхте с мен и в следващите месеци на хубави emoziи, на неразположение, бяхте с мен в подготовката ми за раждане, бяхте с мен по време на раждането и след това та до днес.
Имам си страхотно бебе, което родих на 21 September /3600 кг.и 51 см./ със операция /защото доктора сметна, че не се справям по нормалния път/. Казва се Christopher.
Чета ви всеки ден за успокоение че моето бебе се развива добре и че всичко което преживяваме е нормално за нашата възраст. Така се чувствам спокойна и ми вдъхвате увереност, че мога да се справя съвсем самичка в отглеждането my далеч от близките ми, спокойна сам още и за себе си, защото това което преживявам и на което е подложено тялото ми се slucvа не само на мен.
Мили мами и сладки бебчета бонбон ки радвам се, че ви има и, че в този форум има усмивки и кипи живот, радвам се на енергията която лъха от тук и много много се радвам на това че имате възможност да правите срещи и да се виждате и разнообразявате ежедневието ви.
Престраших се да ви пиша, защото се развълнувах се от снимките ви на Коледното парти.

Пожелавам ви Весела Коледа и ще бъдете с мен докато този форум съществува...

# 18
Добро утро, момичета!
Страхотна коледна темичка си ни заформила, Иринии! Невероятна си! Благодарности, за което!  bouquet
Браво, момичета! Много сладки снимки, особено „Бебешката мозайка”! Страхотно сте си изкарали! Много, много ви се радвам!
Добре дошла, traynka!   Hug
Момичета от Пловдив, предложението ми за срещичката е следното: 26.12.2006г., 12.30-13.00,  детския кът на Фламинго синема (Денис, права си има, това е точно бившето кино Кочо Честименски). Кой е за?
Avana, важното е, че бебчо е добре и сте се справили с проблема неядене! И на мен ми е интересно киселото мляко по предписание на педиатър ли беше Thinking?

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 08:01 от marys

# 19
Здравейте и от нас!
Наистина коледното тържество беше чудесно,единствено съжалявам,че не можахме да се запознаем с повеча мами,но затова се надявам да има още срещи PraynigАз също благодаря за нашия подарък-чесалка за зъбки,чинийка с лъжички  и книжка!  bouquet HugПрисъединявам се към молбата да кажете откъде са тези глинени отливки,че и ние искаме да си купим такава! Peace
Благодаря на Бон Есперанс за чудесния колаж,нямам думи!Наистина ни развълнува!
Благодаря и на Денис за организацията!
Както винаги Ирини,темичката е страхотна!
Надявам се да имаме още такива срещи,за да си поговорим по-дълго,че ние е поплакахме доста и не можах да се запозная с всички! Hug

# 20
  • sofia
Момичета вчера беше върха.
Колажа на Бон Есперанс, картичките от Мила и организацията от Денис бяха супер.
Подаръка за Стелитка е от мен, само че благодарностите трябва да са за Денис, защото идеята беше нейна, благодаря ти миличка  Heart Eyes Отливката е купена от магазин Штъркел Simple Smile
По-късно ще пиша пак, сега само исках да кажа от къде купихме подаръка  Simple Smile
Благодаря ви момичета, че ви има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
Добро утро момичета!
Мама Траянка, добре дошлав отбора. Много мило ми стана от думите ти  Hug Ще се радвам д асе включваш честичко. Разкажи за теб - как минават грижите ти около Кристофър, на кърма ли сте, кога ще захранваш, спите ли нощем, акате ли редовно  Wink

Момичета, радвам се, че темичката ни ви носи празнично настроение. Сигурно ако имах повече време щях още повече да се потарая, но думите ви само ме мотивират  Simple Smile
Спаси мрънка от шезлонга си, а аз ще се оправям, че съм на фризьор /утре имам служебно събитие/, а после ще се пробвам да довърша шопинга.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!! Sunglasses

# 22
 TadaЧестити 3 месеца на Мартин на Светлодара; Емилиан на Веселка; Никола на stefi. Щастливи детски годинки и много здраве им желая. baloni

За нас: Дани снощи пак вдигна температура 37,5. Само вечер я вдига и става кисела и незнам защо е така това дете. Лекарката я слуша и каза, че не е болна, а снощи ето пак с температура. Днес вечерта ще хпдя да я записвам при друга лекарка, и ще и обясня всичко и пак ще я накарам да я преслуша и да намерим решение за тази температура, всчка вечер вдига. Майка ми я гледа да не би да я мъчат зъбки, знае ли се нишо че е рано още. Гледа я но няма изгледи да избива зъбче, а иначе е взела доста да се плюнчи. newsm78
avana не се тревожи за киселото мляко щом го яде и се чувства добре, давай. И аз мислеh като се отби от кърменето, да започвам на кисело мляко, само, че ми казаха да не и давам още, че нали много повръщахме, сега смятам като стане на 5 м да и давам.

Къде можем да разгледаме снимките, е албума ли?

Траянка добре дошла в отбора  Hug

P.S: Ще е възможно ли да ми кажете,като премерите, каква е температурката и на вашите бебоци вечер, ако е възможно? Praynig

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 10:01 от Кузманка

# 23
Добро утро на всички!

Честита месечинка на Марти, Емчо и Никола!

Момичета, още ми държи влага чудесното настроение от вчерашния купон! Напълни ми се душата и ми се изплакнаха очите! Снимките са страхотни и дълго ще ни напомнят нашето събиране. Сашето, под влияние на положителните емоции и приятните вълнения, направи 9 часа пауза между две хранения, такова нещо не се беше случвало досега - май трябва всеки ден да го събирам с приятелчетата  Grinning

Ирини, чудесна темичка! Ти си си талант! Благодарим ти!

Траянка, добре дошла при нас!

Кузманка, защо реши, че 37,5 е висока температура за Дани? Досега не съм мерила на Сашето температурата, но съм чувала, че при бебешка температура до 38 градуса не трябва да се предприема нищо за свалянето й.

# 24
  • В света на мечтите
Момичета, нашата педиатърка като разбра, че давам кисело мляко щеше за ме убие. Тя е с много съвременни разбирания и е категорично против даването на кисело мляко и ранното захранване. Аз също смятам, че това което правя не е най-доброто за моето дете, но другият вариант е да я държа гладна. За това предпочитам не здравословна харана пред това за 2 месеца 500 гр да е качила.
Каролина от корем по гръб не може сама, но от гръб по корем почти успява. Само дето си затиска едната ръка и не може да си я извади сама - само там помагам.
А на мен ми е интересно като хванат някоя играчка вашите бебчета имат ли координирани движения. Дари най-редовно се цапардосва с играчките, защото от радост така ги размята напред назад.... сега съм й махнала всичко пластмасово и оставих плюшените дрънкалки. С тях пък проблема е че се опитва да ги лапа...
А за срещата - на 26 аз няма да мога. 23 беше удобен ден, но както прецените вие - няма с мен да се съобразявате я.

# 25
Здравеите големи и малки сладурчета Grinning
Първо да благодарим на Ирини за новата ни темичка  bouquet,възхищавам ти се как винаги успяваш да ни приютиш на поредното ни уютно местенце,и нека го изпълним само с положителни емоции и много усмивки Wink
Честит мини празник наНикола,Емчо и Марти Flowers Bouquet-много целувки от нас с Дари/дано не сме забравили някои малък сладур/
Добре дошла T rayanka Hug-и аз като теб съпреживявах всичко от самото начало с тези невероятни мами,и наскоро се реших да се приютя в невероятната им компания,за което им благодаря  bouquet
А сега да си доидем на думата Grinning- поздравления за невероятния празник които сте си организирали/Денис  bouquet/От снимките ви лъха невероятно настроение,бебешочетата са ужасно сладичики,а и вие мамчета направо сте супер Wink   Авана -за сядането си мисля че щом бебка така бързо е съзряла да го прави мисля че няма проблем,а за киселото мляко да ти споделя -аз имам сестра близначка и от 2-ямесец сме били на к.мл. после и племенника ми който вече е на почти 3годинки също започна рано с киселото млекце-така че въпреки негативното мнение за него щом Дари го понася няма за какво да се притесняваш/дано нямате проблеми/.
Сега се отправяме отново към албума- за да ви се порадваме с Дари Simple Smile
Лек и спокоен ден на вас и много целувки на сладурчетата Heart Eyes

# 26
  • Русе
здравейте мами,днес е Игнажден,така че внимавайте кои ви идва на гости вкъщи Naughty
мама Траяна,добре дошла и да пишеш по-често,ч виж Ирини колко въпроса ти е поставила.
ей,софиянки,наистина ви завидях за коледното парти с бебчовците,повече от 30мин ми трябваха да разгледам снимките.всички сте много елегантни имайки се предвит с какво се занимавате по цял ден newsm30
сложиха ни 2-рия Пентаксим,няма никакви проблем,чудна ваксина.сталали сме 6,700кг на 4-месеца почти и сме 66см.педито ми ме пита вече минала ли съм на зеленчуково пюре,нали досега сме били на сокчета,плодови пюрета newsm25
някъде към 14.февруари ще захраня с картоф,тогава ще сме на 5,5месеца.
весел и усмихнат ден kaffeetrmker_2

# 27
Привет мили мами!
мен още ме държи настроението от вчера - препила съм от емоции.Чуствам се изключително заредена!А да на говорим,че специално трябва да благодарим на мамата и бебока,чиито подарък изтеглихме от томболата Simple Smile Цяла вечер Мия разказва на тази прекрасна кукла своите впечатления,и дори сега пиша благодарение на тази сладка пате кукла със светеща главичка Simple Smile
Аз преди малко открих,че това,което писах вчера вечерта явно не съм го публикувала Whistling
Така че отново да благодаря на Денис за организацията на този фоерверк от емоции!
И на всички мами,че дойдоха и че са толкова топли и мили!
И на фона на цялото ни настроение Ирини пак си успяла да ни дадеш още и още,както всеки път!Благодарим!
А за колажа момичета,ползвах и чужда помощ да си призная, и то от една красива лейди,която днес трябва да разбере дали и тя ще става мама  Blush Стискайте палци!
Ние с Мария още вчера качихме снимките ни, но нямахме време да ги надписваме  - ама нали вече си се познаваме  Heart Eyes
Момичета,много ми е хубаво,че ви има и сме заедно ! Hug

# 28
Ави реших така, понеже не съм я мерила до сега вечер и мисля че друга вечер е нямала, а сега и ми се стори топла. Ето сега през деня няма, възможно ли е да я тормози зъб newsm78 newsm78 newsm78. А, иначе си има апети, яде си през ноща си спи. Незнам защо е така и е много кисела,само хленчи... друг път не е била така. newsm78
Може да не вярвате, но накарах мъжът ми да ни заведе ей тук на близо до нас на една баба дето бае. Прибая и и каза че е много уручасана ooooh!, защо така това мимиченце, да не я види някой и край, веднага хваща. Дано да не ви се стори смешно но така е Embarassed

# 29
avana  ние също се изправяме сами от полулегнало в седнало без никаква чужда помощ.Прави го от почти месец PeaceНо не го оставям да се задържа много така-като го дръпна назад пак се изправя.Правим мускули на корема Crazy
вече сме 6500гр и 65см Hug

Общи условия

Активация на акаунт