Честит рожден ден, на патерица MariaF !!!
Много усмивки, много щастие и сбъднати мечти ти желая.
Вчера с Мони бяхме на рожден ден на едно канадче и не ми остана време да се включа и поздравя наборите от 18.09. с навършването на 3-те месеца. Честито и на днешните и утрешните пораснали бебоци.
Ирини, страхотно Коледно настроение лъха от темичката ни. Все повече ти се възхищавам за старанието, желанието и отделеното време за да ни създадеш уютно място за писане.

Момичета, разгледах ви снимките и аз. Много сте готини всички, а и толкова много сладки бебета на куп ... много сантиментално ми стана. Личи си, че сте си изкарали супер.
avana, успя да ме шашардисаш. Вие много напред с материала го давате. Щом детенцето ти понася добре киселото мляко и соковете, продължавайте, но ... много ми е странно. Педиатърката ти ли пропоръча такова захранване?
За сядането - като подам ръчички на Мони се надига, но чак до седнало положение все още не може. А Дари върти ли ти се от корем по гръб щом е толкова подвижна? Ние все още не го можем това упражнение сами, а само с помощ.
Няма да влизам в коментари, защото още не съм допрочела старата ни тема.
Поздрави на всички

?
Аз също благодаря за нашия подарък-чесалка за зъбки,чинийка с лъжички и книжка! 
Отливката е купена от магазин Штъркел 

-много целувки от нас с Дари/дано не сме забравили някои малък сладур/

Стискайте палци!
, защо така това мимиченце, да не я види някой и край, веднага хваща. Дано да не ви се стори смешно но така е