Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 035
  • 394
  •   1
Отговори
# 135
Гледам да не пропускат, това е най-важното. Дали са памучни или не е, не е особен проблем. Важно ми е крилцата да се залепят здраво и ако имат лек аромат, също е плюс за мен.

# 136
За мен подходящите превръзки да удобни и с нежна повърхност, поемат изцяло и бързо течността.

# 137
Дамските превръзки трябва да са от добър материал, тънки, да са с крилца и да не те запаряват. Бих изпробвала и вашите дамски превръзки.

# 138
За мен критериите са да не пропуска, т.е. добре да абсорбира, да са тънки, приятни на допир (не груби), здрави, да се залепят добре за бельото.

# 139
Да са тънки, абсорбиращи и добре прилепнали към бельото.

# 140
Дамските превръзки трябва добре да абсорбират и да са тънки, от памук.

# 141
  • EU
Да не са много дебели, но в същото време да попиват достатъчно; да се залепват крилцата, без да се отлепят и да не се разместват.

# 142
  • Враца
Меки, удобни, абсорбиращи.

# 143
Избирам дамските превръзки според покритието /памук е избора ми/, да са без аромат и да са добре абсорбиращи.

# 144
  • Mediterraneo
Задължителното ми условие е да са памучни.
Без аромат, добре абсорбиращи, с крилца, да не са много дебели.

# 145
Да са хопоалергенни, тънки, неароматизирани и добре абсорбиращи. Чашка не съм сигурна дали бих пробвала, ново и несигурно ми е.

# 146
Предпочитам дамските превръзки пред чашките. Когато избирам обикновенно гледам да са тънки, да абсорбират добре, да се прикрепят стабилно към бельото, за да не се разместват.

# 147
За мен е важно да са тънки, памучни, да залепват добре, да не са ароматизирани и най-вече да се чувствам комфортно с тях.

# 148
  • Sofia
Важно и абсолютно условие ми е да са от материя, която не дразни, също така и да прилагат добре на бельото, в тези дни раздразнението е огромно и ако не паднат н забързаното ежедневие нямат място при мен. С удоволствие ще изпробвам Efty.

# 149
  • София
За мен най-важно при избора на превръзка е да запазват течности и тя да не се разлива и да цапа бельото ми. Естествено и да попиват повече.

Общи условия

Активация на акаунт