Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 038
  • 394
  •   1
Отговори
# 150
Да са тънки , добре да попиват и да са памучни.

# 151
Здравейте, относно критерий за избиране на превръзки, моите са - да са тънички, да попиват добре, да имат крилца, а за през нощта да са и по-дълги. Но в интерес на истината от 3 месеца ползвам чашки (не вашите, а някакви евтини, обикновени, с които реших да почна, за да пробвам дали въобще е за мен) и оттогава не съм и помисляла за превръзка. Мога да кажа само УАУ! Жалко, че не съм пробвала по-рано. С удоволствие бих пробвала и вашите. И естествено бих споделила какво е мнението ми на база другите, които съм ползвала.

# 152
За мен дамските превръзки трябва да са от памук, тънки, с крилца, които се закрепват добре към бельото , да не се разлепят и да не са ароматизирани.

# 153
Превръзките трябва да са тънки, да попиват и да са ти комфортни

# 154
Бих пробвала този продукт, защото от прочетеното стигам до извода, че отговаря на изискванията ми - да са тънки и в същото време добре абсорбиращи, да се лепят добре за бельото, за да не се изместват, да бъдат памучни и неароматизирани.

# 155
  • Пловдив
Най-вече предпочитам да са памучни. Другото на което държа е да са тънки и да прилепват добре към бельото.

# 156
Избирам дамските превръзки най-вече според дебелината (има някои, които са прекалено дебели и се усещат като памперс) и дължината. Предпочитам да нямат твърде силен и натрапчив аромат, както и да не оставят лепило от крилцата по бельото след отстраняване.

# 157
Предпочитам превръзки да са памучни,тънки с крилца и да попиват добре.

# 158
Използвам превръзки които трябва да са достатъчно тънки, удобни, естетични и не на последно място и цената. Не съм пробвала на Elfy

# 159
Избирам дамските си превръзки, според това да са ароматизирани, дишащи и да не са особено дебели като слоеве.

# 160
Обикновено имам в запас 2 пакета от продукта, на който имам доверие, но съм откровена, че ми идва скъп като се замисля колко пари давам за санитарни материали. В по-добрите ми дни обаче си позволявам да тествам нови и непознати продукти. Имала съм доста добри попадения, най-вече по отношение на удобството им - за мен това е водещ критерий при избора, тъй като наистина държа на комфорта си.

Ще се радвам да тествам нов продукт.

# 161
Здравейте, за мен най-важното при дамските превръзките е поне горният слой, който има контакт с кожата да е памучен и да не я дразни. Защото някои превръзки обещават да са много меки, но се оказва, че не са памучни, съответно не са никак деликатни към кожата и създават проблеми. Другото за което гледам при покупка е да са тънки, затова винаги избирам ultra вариантите, да попиват и задържат течността. Цената също е от значение, защото това е продукт, който купувам всеки месец.

# 162
Нямам особени предпочитания към марки, гледам превръзките да са големи, така се чувствам по-сигурно.

# 163
  • София, Дружба 2
Най-важното за мен е превръзките да са тънки, меки, памучни, да не се усукват, да залепват хубаво и попиват добре.

# 164
Бих пробвала нещо ново... Може да е и по-добро!
Предпочитам дамските превръзки да са от естествени материали, да прилепват добре, да са отлично абсорбиращи и по тънички.

Общи условия

Активация на акаунт