Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 023
  • 394
  •   1
Отговори
# 375
Не съм използвала менструална чашка , но чета все положителни мнения и бих опитала.
Определено предимствата й са , че не се притесняваш дали ще протече превръзката или дали си купила достатъчно количество за месеца , не се замърсява околната среда и се пестят средства.

# 376
Не съм ползвала досега , но съм решила , че ще си взема .
Относно предимствата , мисля че са много.
От сигурност по време на месечния цикъл, до намаляване на разходите и отпадъците при употреба на дамски превръзки.

# 377
/Първи етап/Отворена съм за нови продукти, искам да пробвам Вашите. Избирам по следните критерии  - добро прилягане и залепване по бельото, абсорбиране, здравина /има лесно късащи се/, мекота и поносимост, цената също е от значение.
  Вашите превръзки по описание са обещаващи. Поздравления за начинанието и старанието!

/Втори етап/ Любопитна съм да пробвам и менструална чашка.Предимствата са свързани с икономия на консумативи и опазване на околната среда, нисък въглероден отпечатък. Както има пелени/памперси/ за пране и многократна употреба, така и менструалната чашка е вариант за икономия на средства и за незамърсяване на средата.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 17:44 от *Камея

# 378
  • някъде
Не съм ползвала никога такава чашка. Вероятно са удобни, намаляват разходите и щадят околната среда.

# 379
Не съм използвала менструална чашка досега. Основните й предимства, доколкото знам , са това че е икономична , спестява доста средства и опазва околната среда.

# 380
Ползвам чаша от години, сменила съм няколко, докато намеря подходяща, с удоволстие бих участвала за втори етап

# 381
  • Пловдив
➡️ Използвали ли сте досега менструална чашка?
➡️ Какви смятате, че са нейните предимства?

*Не съм използвала менструална чашка.
*Предимства са ѝ еко идеята, удобството да не се разместват и протичат, спестяване на ежемесечен разход.

# 382
Не съм ползвала менструална чашка, заинтригува ме като артикул. С удоволствие ще я пробвам.

# 383
  • Хасково
Не съм ползвала.
Спестяват се пари за превръзки и е по-екологично.

# 384
Превръзките трябва да са памучни, да попиват добре и да са тънки.

# 385
Не съм използвала досега менструална чашка. Чувала съм за съществуването им и толкова. Честно казано ми звучеше странно.
Смятам, че нейните предимства са икономичността и екосъобразността. Вероятно и удобство за тези, които са се решили да я използват и са свикнали.

# 386
Не съм ползвала досега но ми е любопитно да пробвам. Предимството и е че спестява пари.

# 387
Превръзки:
Избирам памучни, които не протичат и са комфортни. Също да не дразнят чувствителна кожа.

Чашки:
До сега не съм използвала. Предимствата за мен са, че пестиш нали и е по-екологично.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 00:33 от D3s1

# 388
Използвали ли сте досега менструална чашка?

Не съм ползвала, но много бих искала да дам шанс на такава.
След няколко години лутане и мъки с превръзки, стигнах до извода, че е нужно да премина на друг вариант. Все още не съм избрала коя да бъде, за това ще се радвам ако имам късмета да пробвам тази.

Какви смятате, че са нейните предимства?

Предимствата, поме в моите очи, на първо място са, че спестява многото неприятни последици върху кожата от дамските превръзки. Освен това се генерира значително по-малко отпадък. Няма миризма, няма разтичане и най-вече няма страх, че нещо можв да се случи.

# 389
Не съм използвала менструална чашка, бих пробвала

Общи условия

Активация на акаунт