Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 016
  • 394
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Използвам и съм доволна. Не препоръчвам на жени със силен цикъл. Бързо се пълни чашката и трябва по-често да се вади.  Важно е и размера да е точен.
За целта има чашки с клапа. Удобството при обилен цикъл е несравнимо, особено, ако прекарваш повече време на място, където не е удобно, да в извадиш и измиеш

# 361
  • Тук и там
Не съм използвала и съм силно заинтригувана дали не протича, удобна ли е и въобще дали жената се чувства комфортно с нея. Бих искала да изпробвам! Simple Smile

# 362
Не съм използвала, но бих опитала!
Смятам, че имат много повече предимства пред превръзките- не замърсяват околната среда, подпомагат бюджета, за многократна употреба са и лесно се почистват.

# 363
Досега не съм ползвала менструална чашка.

Някои от предимствата са свързани с опазването на околната среда, удобство, чистота, пестене на средства в дългосрочен план.

# 364
Според моите нужди дамските превръзки трябва да са тънки и да не протичат. Предимно купувам нощни превръзки, които  ме спасяват за по-обилния ми цикъл. Не съм използвала менсъруални чашки до сега.

# 365
Не съм ползвала! Предимствата й са, че е екофрендли, спестява средства, би трябвало да е лесна за употреба, но нямам опит и не мога да кажа със сигурност Simple Smile

# 366
Държа на това да са меки, удобни и да попиват без протичане, да прилягат и да не се разместват.

# 367
  • In Neverland
Използвам менструална чашка и бих изпробвала нови продукти на пазара. Удобството и лекотата са едни от предимствата, с които свикваш твърде бързо. Спестяването на пари и опазването на околната среда също са от съществено значение.

# 368
Не съм ползвала, чувала съм добри отзиви, но както се казва- докато не опитам, няма как да разбера...

# 369
Не съм използвала, но бих пробвала. Чела съм доста за предимствата - по-икономично и екологично е, а според някои и по-хигиенично.

# 370
И аз не съм ползвала менструални чашки досега. Бих пробвала от екологични съображения. Предполагам също и че са удобни, след като толкова много жени ги предпочитат последните години.

# 371
Не съм използвала чашка, но съм решила да опитам.

# 372
Това несъмнено е един висококачествен продукт, създаден от първокласни материали. Изключително практични и бюджетни са тези превръзки! Силно препоръчвам.

# 373
  • Пловдив
Не съм ползвала, то ми е любопитно да опитам.
Доколкото съм чувала е по-екологично, хигиенично и удобно.

# 374
  • Вдън горите тилилейски
➡️ Използвали ли сте досега менструална чашка? - Досега не съм пробвала, но определено бих експерментирала.
➡️ Какви смятате, че са нейните предимства? - Може би икономичност и удобство.

Общи условия

Активация на акаунт