Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 025
  • 394
  •   1
Отговори
# 345
Не съм използвала чашка.
Вероятните предимства са, че "не пропуска", не създава допълнителни отпадъци...

# 346

➡️ Използвали ли сте досега менструална чашка?
➡️ Какви смятате, че са нейните предимства?
[/size]

Не съм ползвала менструална чашка досега. Няколко пъти са ми попадали реклами на този тип санитарни продукти в полезрението, проявявала съм интерес, зачитала съм се в мнения и отзиви на потребителки, но така и не се реших на покупка. Имам притеснения относно правилното определяне на размера, хигиеничната подръжка и отзивите, че продуктите на някои марки се определят като твърди и неудобни. Реално не съм се интересувала скоро, но когато разглеждах последно, цените бяха над психологическата ми граница за експерименти с неясен изход.

Като предимство мога да посоча, че ако експериментът се окаже успешен за мен, това ще ми спести доста бъдещи разходи - превръзките са немалка сума на годишна база и доста добър стимул да сменя превръзките с друг продукт.

# 347
  • Враца
Не съм използвала чашка до сега, смятам че разходите за превръзки и опазването на природата са основното предимство.

# 348
Не съм пробвала ,но ще ми е интересно да пробвам. Предимствата според мен са че е икономично,с грижа за природата и по- чисто.

# 349
Не съм ползвала, бих опитала. Чувала съм, че са по-хигиенични от превръзките и веднъж използвана после не се заменя с превръзки.

# 350
  • Бургас
Ползвам чашка последните няколко години и искрено съжалявам, че не съм открила това удобство по-рано! Предимствата са толкова много... Няма миризми, няма дразнене, няма протъркване от разни ръбчета, няма ги купищата превръзки, няма пропускане. Много по-хигиенично от ползването на превръзки и тампони и  същевременно пестящо пари на нас, и боклуци на природата Simple Smile
Ползвам два модела, но би ми било интересно да опитам нещо ново Simple Smile

# 351
Критерият ми за избор на превръзки е добро абсорбиране, здраво залепящи се крилца, да няма триене по кожата, особено в горещите дни. При представените продукти именно това ме привлича - естествените материали и липса на триене. С удоволствие бих ги изпробвала.

# 352
Използвам и съм доволна. Не препоръчвам на жени със силен цикъл. Бързо се пълни чашката и трябва по-често да се вади.  Важно е и размера да е точен.

# 353
Не съм ползвала никога досега, но бих пробвала. Предполагам, че няма протичане и др. неудобства, които се случват с превръзки и тампони.

# 354
Бих пробвала дамските превръзки. Критерии за дамски превръзки ми е да са тънки, добре попиващи, достатъчно дълги и добре да залепват за бельото.

# 355
 Да са удобни задължително, да попиват много добре, да прилепват добре  и да не пропускат.

# 356
Не съм използвала, но приятелки споделят, че са много доволни. Предимство си е, че са за многократна употреба и стават за море, басейн. Още се навивам да ги пробвам.

# 357
Не съм използвала менструална чашка, но все някога има първи път.

# 358
  • София
Чела съм ревюта и отзиви, но така и не се престраших да ползвам менструална чашка. Любопитно ще ми е да опитам.

# 359
  • София
Превръзките  за мен трябва да са достатъчно тънки, удобни, да попиват  добре, да не се разместват, да не се отлепят лесно при движение или спорт, да не се набръчкват по време на сън и не на последно място да не предизвикват дразнене.

Общи условия

Активация на акаунт