Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 024
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
Избирам само тънки, памучни превръзки. Второ и трето по важност са ми да се залепят добре за бельото и да не пропускат. Също така да не се мачкат при движение, защото съм доста активна.

# 91
Избирам памучни превръзки, без или с леки аромати и с повечко "капки".

# 92
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки - Най-важното за мен е да абсорбират добре. Нямам значение дали са тънки или дебели, скъпи или евтини.

# 93
С удоволствие се включвам. Бих искала да тествам вашите продукти. При избора за дамски превръзки за мен е важно да са тънки, гъвкави, с памучно покритие, и да се залепват добре за бельото, по възможност с крилца.

# 94
Избирам дамските превръзки по няколко критерия. Първо , държа да са тънки , леки като усещане и памучни. Да имат лек или никакъв аромат. Задължително да имат крилца , както и да са една идея по-дълги , за по-голяма сигурност.

# 95
Избирам ги спрямо материала, дължина, дебелина и цена.

# 96
Дамските превръзки трябва да са тънки, приятни на допир, да абсорбират добре, да са дълги, да се прикрепят към бельото без разместване и да са на добра цена, разбира се. Wink

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 19:42 от Аркадия

# 97
Трябва да са тънки, удобни, да попиват  добре, да не се разместват, да не се отлепят лесно при движение или спорт, да не се набръчкват по време на сън и не на последно място да не предизвикват дразнене.

# 98
Първият ми критерий е цената. Ако са по-евтини, но попиват достатъчно, удобни са, тънки ползвам тях. Но има и такива, които не ме предпазват добре и не ги купувам.
Наблюдавам и промоции, реклами.
Задължително памучни, без аромат.
Тези за първи път ги виждам и определено бих ги пробвала.

# 99
Превръзките трябва да са  удобни, да абсорбират  добре. Да не се отлепят лесно и  да не предизвикват дразнене.

# 100
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.
- естествени материи и добра абсорбация;
- да прилепват добре и да прадпазват от нежелано протичане;
- да не дразнят кожата.

# 101
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.

Критериите ми са: да не се разместват, да попиват добре, да не са прекалено дълги и да не правят проблем с кожата

# 102
Да са с крилца, да са памучни, да попиват добре, да не са много дебели, нито много тънки, ида имат ограничител, който превпъща течността в гел.

# 103
Когато избирам превръзки предпочитам да са тънки, да не се разместват, да попиват добре.

# 104
Критериите ми са да бъдат сравнително тънки, да са достатъчно абсорбиращи, да не се отлепват и да са от качествени материали.

Общи условия

Активация на акаунт