Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 017
  • 394
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Да попиват добре, да са памучни, да се лепят хубаво за бельото, но и да се отлепват лесно, защото често ми се случва превръзката да се разкъса докато се опитвам да я отлепя.

# 76
Избирам ги според дебелината им(да не бъдат дебели), да имат "крилца", да не са парфюмирани, памучни. А също и по цена.

# 77
С удоволствие бих пробвала продуктите, които предлагате. За мен важните критерии, по които избирам са:
-добра попивателна способност
- да залепват добре, но и да не остава лепило по бельото( което често се случва с други марки)
- да не се усукват при движение
- да са достатъчно дълги, но това да не личи
- да са тънки и удобни
- не на последно място-да не са с "космическа " цена

# 78
  • Лясковец
Купувам предимно нощни превръзки и търся такива които да са удобни,да прилепват добре и най вече да не пропускат.Заради естеството на работата ми с бели дрехи винаги се притеснявам когато съм в цикъл,към чашките съм малко резервирана,не съм сигурна,че биха дали сто процента защита,но  никога не е късно човек да пробва нещо ново.

# 79
При избор на превръзки търся да не предизвикват дразнене, да са тънки, с мека повърхност, но в същото време да попиват  добре и да няма усещане за мокрота при ползването им, да не се отлепят лесно при движение, но и да се отлепят изцяло от бельото при свалянето им.

# 80
Превръзките трябва да са достатъчно тънки, удобни, да попиват  добре, да не се усукват, да не се отлепят лесно при движение. Да не се разместват по време на сън.

# 81
Не съм ползвала дамските превръзки Еfty , но с удоволствие бих пробвала и нови продукти. Важно за мен са качеството , материала и не на последно място цената

# 82
Да са меки, да абсорбират добре и да нямат натрапчив аромат са основните ми критерии при избора на превръзки.

# 83
  • Пловдив
Избирам такива превръзки, които попиват добре, да са направени от естествени антиалергични материали, да са тънки и подсигурени с крилца.
Превръзките Efty изглеждат точно такива, а и са биоразградимите си вложки, съвсем ме спечелиха.

# 84
  • София
Дамските превръзки искам да са памучни, да абсорбират добре, да не са дебели, задължително с крилца, а нощните да са достатъчно дълги.

# 85
Да са тънки, памучни, с крилца, да абсорбират добре

# 86
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.
1. На първо място да попиват добре и да не стои и да се усеща мокро - от тинейджърка, все тека нанякъде и имам много изцапани дрехи
2. да имат приятен аромат и да са тънки - дебелите спарват и определено не са удобни, особено за лятото

# 87
За дамските превръзки за мен трябва да са тънки, лесно абсорбиращи, да не се разместват и не на последно място без да предизвикат дразнене.

# 88
  • Елхово
Превръзките трябва да са достатъчно тънки, удобни, да попиват  добре, да не се разместват, да не се отлепят лесно при движение! Бих ги тествала с удоволствие!

# 89
  • Пазарджик
Превръзките трябва да са тънки,да не дразнят кожата,удобни и да се чувствам защитена от протичане.Все още не съм използвала менструална чашка и с удоволствие бих изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт