Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 012
  • 394
  •   1
Отговори
# 60
Да абсорбират добре, като същевременно са тънки, да прилепват плътно по бельото и да не дразнят кожата.

# 61
  • Вдън горите тилилейски
Дамските превръзки търся да са тънки, но абсорбиращи, да не се разлепват лесно и да са от комфортен материал.

И да, с удоволствие бих пробвала вашите продукти.

# 62
Да са тънки,да абсорбират добре,да са памучни,да не дразнят кожата и да не съсипват лепките бельото!С удоволствие бих пробвала нещо ново

# 63
  • София
Избирам дамските превръзки да са силно абсорбиращи, тънки и да прилепват плътно към бельото.

# 64
Избирам тези от естествени материали, прилепващи и плътни.

# 65
  • софия
Основните ми критерии при избор на дамски превръзки са: материал, от който са изработени; дебелина; наличие на крилца; дължина; абсорбиращи качества.

# 66
Избирам превръзките си по материята, от която са направени, по дебелината и абсорбиращите им качества

# 67
Основните ми критерии са превръзките да са от естествени материали, да са сравнително тънки, да не пропускат и да се закрепват добре.

# 68
Не съм използвала тези превръзки преди, но бих желала да ги изпробвам. Превръзките трябва да са достатъчно тънки, удобни, да попиват  добре, да не се разместват и да не предизвикват дразнене.

# 69
  • Sofia, Bulgaria
Искам превръзките да попиват добре и да се залепят стабилно на бельото така че да не разместват.

# 70
  • Бургас
Избирам превръзки от естествени материали, да са сравнително тънки, да се закрепват добре, да не пропускат и да не са ароматизирани.

# 71
Дамските превръзки трябва да абсорбират добре и да тънки. С удоволствие бих пробвала дамски превръзки Efty

# 72
Бих тествала. За мен е много важно да са удохни и да попиват веднага. Аз съм с доста обилен цикъл и ако не попие вевднага, винаги има зацапване.

# 73
избирам дишащи , в повечето случаи памучни превръзки и добре абсорбиращи. Бих пробвала продуктите на Efty.

# 74
Избирам дамски превръзки с идеята да са дълги, да не пропускат, да се залепят здраво и да ми е комфортно с тях. С удоволствие бих опитала превръзките Efty.

Общи условия

Активация на акаунт