Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 009
  • 394
  •   1
Отговори
# 45
Ще се радвам да пробвам нещо ново. Важно ми е да абсорбират добре , но в същото време да са тънки; да прилепват добре към бельото.

# 46
Най-важните неща за мен при избора на дамски превръзки са да абсорбират добре,да прилепват плътно по бельото и да не дразнят кожата.

# 47
  • In Neverland
Дамски превръзки не използвам от близо 2 години и за това не мога да се включа в дискусията за тях, но менструална чашка използвам при всеки цикъл. За тях избирам да са от качественни материали, устойчиви във времето, също така достатъчно тънки и гъвкави за да пасват идеално. Инциденти съм имала няколко пъти, но не се отказвам от тях и за това бих пробвала и новите продукти на пазара.

# 48
  • Благоевград
Бих се радвала да изпробвам Efty.
Когато избирам дамски превръзки държа те: да абсорбират добре, да залепват хубаво за бельото и да са от приятна материя.

# 49
Критериите по които избирам са задължително да са от естествени материали, тънки и абсорбиращи. С удоволствие бих пробвала продуктите на Efty.

# 50
Избирам дамски превръзки по следните критерии:
- да попиват максимално добре и да не пропускат;
- да имат удобна форма, дължина и крилца, които също да не пропускат;
- да не предизвикват раздразнения;
- да няма усещане за влага при използването им;
- да прилепват добре без да се разместват;
- цената също не е за пренебрегване, но ако качеството е високо и отговаря на критериите ми предпочитам да платя повече.

# 51
1. Задължително да са памучни.
2. Да попиват много добре.
3. Да се закрепват много добре и да не се разместват впоследствие.
4. Да имат дневен и нощен вариант.
5. Според цената.

# 52
Отворена съм  да пробвам нови неща, а тези превръзки отговарят на изискванията ми.

# 53
  • Пловдив
Предпочитам превръзките да са достатъчно тънки и дълги, да се залепят добре за бельото, да са удобни, да попиват добре, и да не предизвикват дразнене.

# 54
Предпочитам превръзките ми да са памучни и по-дълги.

# 55
Моят първи критерий са дължината и достатъчната абсорбция.

Брандът който ползвам години наред развали качеството си . Вече не абсорбира като преди. Затова с удоволствие бих пробвала друг производител.

# 56
  • Сф
Избирам дамски превръзки по критерии да абсорбират добре, да прилепват анатомично добре, да са меки да не дразнят интимната зона , да са максимално прибрани и удобни за тялото.

# 57
  • гр. Кюстендил
Бих се радвала да изпробвам превръзките. Задължително се зареждам с хубави дълги нощни превръзки и не толкова много дневни, защото покрай детето все сядам, лягам, ставам и винаги протича от някъде.. а за през нощта често имам инциденти и все тичам в банята, но понякога е късно.. Нужна ми е много добра абсорбация, добра дължина на нощните превръзки и също да са памучни, защото съм много податлива в тази област на гъбични инфекции от някои лоши продукти на пазара...

# 58
  • София
Винаги избирам памучни превръзки с крилца. В първите 2-3 дни използвам основно нощни превръзки дори през деня. А в последните 1-2 дни по-малък размер. Много ми е интересно как работят менструалната чашка и бельо. Бих пробвала със сигурност!

# 59
Винаги избирам естествени материи и качеството.

Общи условия

Активация на акаунт