Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 009
  • 394
  •   1
Отговори
# 30
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки

1. Да абсорбират добре
2. Добре да прилепват към бельото
3. Да са тънки
С удоволствие бих тествала вашите

# 31
Най-важният критерий при избора на превръзки при мен е да не пропускат, тъй като имам тежък и обилен цикъл. Държа също да са тънки, удобни и да не предизвикват дразнене.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:05 от smilee_

# 32
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки?

Да абсорбират добре, да са удобни и не не много дебели.

# 33
  • София
Избирам превръзки само по това да са памучни и да не са ароматизирани. Имам алергия и това ми е главното изискване.

# 34
  • София
Превръзките ги избирам да са надеждни и да попиват добре, да прилепват добре към бельото, да са удобни и да не запаряват много.

# 35
  • плевен
Изборът на дамски превръзки пряко зависи от уникалността на всяка жена и начина на живот.Избирам   продукти с натурални съставки,  добре абсорбиращи и залепващи се за бельото.С удоволствие ще ги тествам!

# 36
  • Велико Търново
Харесвам превръзки, които са памучни, не са много дебели и  да абсорбират добре. Хубаво е и да прилепват добре към бельото.

# 37
  • Пловдив
Бих желала да пробвам дамските превръзки. За мен е важно да са тънки и да попиват добре, да не запарват, да не предизвикват сърбеж и друг дискомфорт, както и да са достатъчно дълги (винаги слагам по две нощни , няма значение ден/нощ).

# 38
Споделете с нас по какви критерии избирате дамски превръзки.
- добра абсорбция ;
-да са нежни към кожата и да не предизвикват сърбеж;
- да са сравнително тънки;
- крилцата да залепват добре.

# 39
С удоволствие ще изпробвам тези дамски превръзки, защото отговарят на избора ми- да бъдат сравнително тънки, достатъчно абсорбиращи и да се залепват добре за бельото.

# 40
Винаги съм готова да пробвам нови неща, а тези превръзки отговарят на това, което търся. Изключително ми е важно да са подходящи за обилен цикъл и за чувствителна кожа.

# 41
Превръзките трябва да са удобни, да нямат остри ръбчета. Да попиват, но и да са тънки, да се залепят добре, но и да не остава лепило след тях.

# 42
При избора ми на дамски превръзки е важно те да бъдат сравнително тънки, достатъчно абсорбиращи и да не ме дразнят. Това, че са изцяло от памук е голям +.

# 43
Да са памучни, без парфюми, да са удобни и не прекалено дебели.

# 44
Избирам ги да са с крилца и да абсорбират течността. Освен това да са тънки, меки и удобни.

Общи условия

Активация на акаунт